panouri radiante

panouri radiante | Autor: allisi

Link direct la acest mesaj

buna ziua la toata lumea!poate aveti sa imi da-ti o informatie in legatura cu panourile radiante, asta in caz ca cineva are asa ceva.am vazut ca sunt si ff frumoase adica se pot si lua in caz ca iti lipseste in casa vreun tablou pe perete.ma intereseaza un pret , daca dau randament si binenteles consumul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Si eu sunt fff interesata de subiect.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Daca la panouri cu incalzire prin infrarosu te referi, avem noi unul, de care suntem tare multumiti. Am platit aprox.250 euro pe el acum vreun an, si e destul de marisor,are un m lungime si vreo 40 cm latime.Cumparat din Romania. Probabil acum sunt mai ieftine deja, atunci nu aveau distribuitori in toate judetele.

Camera in care il folosim are cam 25 m2,iar caldura radiata e...interesanta, ca si cand ai sta la soare toamna. :) Noi l-am folosit si in nopti cu -15 grade C si si-a facut treaba.
Sotul meu i-a atasat un timer, asa incat sa proneasca cumva dupa o anumita ora noaptea si sa se opreasca inainte de 8 dimineata.
O conditie obligatorie si extrem de necesara e aceea ca spatiul in care sunt folosite panourile sa fie izolate, nu prea dau randament altfel.
Cat despre consum... am inteles ca e foarte mic,nu stiu exact acum,il voi intreba pe sotul meu exact cand vine-acasa, dar cert e ca la recalcularea anuala ni s-au returnat bani, nu am inregistrat consum foarte mare.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

se poate sa fie acum mai ieftine, bine acum depinde de ceea ce vrei ca dimensiune sau cele gen tablou care cred ca acelea or fi umpic mai mult.ce am vazut eu aveau termostat.mai asteptam raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Si al nostru are termostat.Sotul meu spune ca este 700W consumul.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

multumesc Julia de raspuns dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Consumul si caracteristicile le gasesi pe net. Par descoperirea momentului, cel putin in Ro, cu consum mult mai mic deacat un calorifer clasic pe ulei. Ce nu am inteles eu, e, daca sunt nocive. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai, cel mai sanatos e focul cu lemne.
Dar daca n-ai posibilitatea...bun si panoul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput