Aspirante optimiste (725)
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Lore, si eu cred ca trebuie investigat putin, sa vezi exact care sunt riscurile. Inteleg reactia fiecareia...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
gabyv spune:
Buna
Acum am ajuns si eu acasa... Nu ma bag la dat cu parerea despre ce a zis Lorena.
Oricum iubirea pentru sotul este sfanta si chiar daca e greu sau fff greu nu as face nimic sa o inlatur.
Va pup
histamina spune:
iertare.
m-am referit strict la faptul daca vrea copil natural.nu am vrut sa jignesc.
schizofrenia e o boala cumplita.
e f greu sa stii ca poti face un copil ce o poate mosteni.la asta m-am referit.
Monique77 spune:
fetelor nu putem sa o judecam nici pe histamina
e f greu sa te pui in pielea altcuiva
si niciodata usor de inteles ceea ce nu simti personal
ea a incercat sa spuna ca e cumplit si cred
acum, fiecare alege
eu nu stiu ce as face...nici sa nu mai incerc sa fac bebe nu ar fi ok
mai ales daca sunt sanse sa nu faca boala asta crunta
e o loterie a vietii
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
gabyv spune:
Eu nu o judec pe Histamina, in nici un caz...
Poate o sa-mi iau rosii, dar...daca as avea un copil suspect ca are ceva boala cand este in burta, oricum nu l-as pastra. Eu merg pe ideea ca sunt atatea amarati pe lumea asta, nu e nevoie sa aduc si eu unul.
(dar asta e parerea mea si ce as face eu - nu vreau sa ma justific)
neliaCris spune:
...Mda,referitor la copiii cu o posibila boala la nastere,e un subiect delicat.In definitiv toti avem dreptul la viata,la a ne naste...oricum e dureros pentru o mama ,tata,neamuri sa iti vezi copilasul intr-o stare crita si nerezolvabila...DOAMNE ajuta la cat mai putine de astfel de cazuri.
AU mai ramas pe aici mamici aspirante care au un bebe acasa care merge la gradi?poate mai legam o discutie.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris ...Mda,referitor la copiii cu o posibila boala la nastere,e un subiect delicat.In definitiv toti avem dreptul la viata,la a ne naste...oricum e dureros pentru o mama ,tata,neamuri sa iti vezi copilasul intr-o stare crita si nerezolvabila...DOAMNE ajuta la cat mai putine de astfel de cazuri. AU mai ramas pe aici mamici aspirante care au un bebe acasa care merge la gradi?poate mai legam o discutie. Io o am pe Eva la gradi. E domnisoara mare |
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ancadragoman spune:
eu
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
neliaCris spune:
Aha deci.Pe cat e nascuta,vad ca nu scrie...Doarme inca la amiaza?Eu am mare probleme cu el,desi il trimit la gradi la ora 1 juma dupa ce papa se cere la nani!!!(adica e smecher,acasa niciodata nu se cere si e o crima pana reusesc sa il conving sa doarma...)
REFERITOR LA eco ce l-ai facut si nu ai fost multumita,eu spun sa ma iastepti,acum tratamentul am nteles ca il ai,deci,rabdare.iar cu greturile o data ce vor veni nu mai pleaca repede...sper sa fi mai norocoasa tu...
In sarcina cu CRIS la 6 sapt plus 3 zile nu am auzit mici bataile si nici nu se vedeau macar...asa ca...rabdare
Lia,INCA un pic...Abea astept sa te vad in postura de mamica de bebelus
Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman eu anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Deci inca aspiranta?Care mai e viata ta?Ultima data pparca ai schimbat serviciul?E bine acum?Pitica vad ca e super bine,ia sa mai rasfoiesc un pic pozele
Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!