Aspirante optimiste (725)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

J.D., era vizibila clar liniuta? Asa am zis si eu ca am avut test pozitiv in ziua 7, dar apoi am zis ca a fost intamplator...si ca era de fapt liniuta de uscare (eram gravida atunci).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetele mele dragi . Ce mai faceti? Ce de aspirante noi pe aici, bine ati venit! Eu am luat o mica pauza acum deoarece imi schimb locul de munca, sunt prinsa cu acte de dus si de semnat si am inteles ca cel putin 6 luni de zile nu trebuie sa raman insarcinata. Dar eu voi astepta cel putin 12 luni ca sa am indemnizatie mai mare pentru ca salariul va fi mai mare. Ylari, nu te mai stresa atat pt ca ii faci rau lu bebe! Si una din cumnate s-a dus la 4 saptamani si un pic la eco si nu se vedea decat sacul gestational si a chemat-o dupa vreo 2 saptamani si atunci s-a vazut bebe clar. Apropo, am intrat pe ultima suta de metrii si cu nepotelul nr 2 de anul asta, pana pe 30.10 trebuie sa apara in peisaj . Va pup si sanatosi si la termen!

Mergi la inceput

Dreambaby, nu e legal sa ti se impuna dupa cat timp poti ramane gravida! Ca vrei tu sa astepta...e altceva! In ce domeniu lucrezi? Eu nu lucrez si tot caut, dar fara succes...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

MeAlex, liniuta era vizibila si a aparut imediat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

La mine era palida ca vai de ea! Sunt cazuri si cazuri...e clar ca voi face teste incepand din ziua 8 .

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu zic ca sunt teste si teste, asa ca e posibil ca sa iasa in Z8-9 dpo, daca sensibilitatea este mica. Eu am acum teste de SA de sensibilitate 10, insa teste de ov. de sensibilitate 20.
Acum ... pot spune ca e posibil sa fi ovulat, dar sa nu se vada pe testele mele, ca normal ov cand LH este peste 10.... asta da optimism
Am facut in seara asta scoici pt prima data si mi-au iesit super bune
Ah si m-am mai inveselit... am vazut o emisiune turistica care a prezentat Romania... am multi colegi care au fost impresionati, vor sa vina la voi in vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Eu sunt cu inima cat un purice. Am tras aseara o sperietura: cand m-am dis la baie, am vazut cateva pete roz! Am zis ca-mi pica cerul in cap! Avusesem si ceva dureri si o stare de sfarseala care continua si acum! Repede am sunat dr. care mi-a zis sa stau acasa saptamana asta ,sa iau no spa si s-o sun azi , poate ma duc la ecografie!
Din fericire nu mai curge nimic,insa ma dor picioarele , in special dreptul, ma gandesc sa n-aibe legatura cu patania de ieri. Mie mi se intapla sa ma doara picioarele cand sunt la menstruatie.
Colac peste pupaza mi s-a umflat si maseaua de minte! Azi noapte...
Fetelor sunt super ingrijorata,sper totusi sa fie ok!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata fetelor!
Eu sunt cu inima cat un purice. Am tras aseara o sperietura: cand m-am dis la baie, am vazut cateva pete roz! Am zis ca-mi pica cerul in cap! Avusesem si ceva dureri si o stare de sfarseala care continua si acum! Repede am sunat dr. care mi-a zis sa stau acasa saptamana asta ,sa iau no spa si s-o sun azi , poate ma duc la ecografie!
Din fericire nu mai curge nimic,insa ma dor picioarele , in special dreptul, ma gandesc sa n-aibe legatura cu patania de ieri. Mie mi se intapla sa ma doara picioarele cand sunt la menstruatie.
Colac peste pupaza mi s-a umflat si maseaua de minte! Azi noapte...
Fetelor sunt super ingrijorata,sper totusi sa fie ok!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Stefulici, am avut si eu singerari, de trei ori pina acum si m-au bagat in boale. Nu e cazul sa te ingrijorezi, doar daca incepe sa curga rosu, mai mult ca la CM si ai dureri mari. Doamne fereste, sper sa nu fie cazul la nimeni!
Stai acasuca linistita, nu fa efort, nu ridica nimic, fara sex, baga Utrogestan daca ai si o sa fie bine. Durerile sunt normale, penrtu ca uterul incepe sa creasca in dimensiuni si se intind ligamentele. Uneori mai vin citeva picaturi si cind bebe se implanteaza mai bine in endometru. Daca ai facut recent eco transvaginala sau pap smear, s-ar putea sa fie colul de vina ( e foarte sensibil si bogat vascularizat si ne mai sperie uneori). Micile singerari sunt comune in sarcina, mai ales in primul trimestru si nu inseamna intotdeauna ceva rau.
si ia-o usurel.

12+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu declar Z2 din pacate. Nu a fost sa fie nici acum. Mergem mai departe ca nu avem ce face. Dar dupa mine potopul de liniute, sa ne intelegem clar si ma luati si pe mine la odisee luna viitoare. Va pup, bafta multa la toate.
Ioana felicitari, sarcina usoara si fara greturiā si bebe la termen bineinteles.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata gagici!

eu sunt racita cobza
tusesc ca un magar
m-am trezit intepenita de gat
mi-a iesit un herpes imens care ma si doare
si sunt fara chef

deci...vedeti si voi ce bine imi merge
mi-am cumparat tratamentul pregatitor
n-a fost scump, in jur de 50 lei

acu' Dumnezeu cu mila....

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput