Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mai da azi ce se intampla? e ceva in aer ? suparate, adormite... cu treburi ? pe unde sunteti ?

hai la apel, treceti la semnat condicuta

madutza a iesit soarele ?

irinuca poate luati alt catel la anul cand face Daria un anisor sa aiba la bunici cu ce sa se joace

Persi nu stiu sa raspund ca eu nu am asa ceva aici si nici febra nu am avut dar iti spun ele fetele , pup sa treaca repede febra, poate ii iese vreun dintoc ?

va pup , eu ma duc sa ii dau sa suga la donsoara ca azi a facut ceva progrese, numa vreo 5-6 lingurite de para simpla a vrut, restul nu mai bine oricum decat ieri cand a luat doar vreo 2-3 varfuri de lingurita mda... pana luni nu ii mai dau nimic, nici fructe nici nimic, numa lapte si asta e .... poate pana luni ii trece moftu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

super!!! ma bate si pe mine gandul sa imi iau mei tai...am ring sling si wrap,dar cred ca-i mai bun pt noi mei tai-ul,acum cand ne-am facut mari... puiuta cum se simte in el???? am vazut ca ati fol si sling??? este diferenta??? merita???

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

Daria, in primele momente cand o pun in mei tai este super incantata, se uita peste tot, apoi zambeste la mine, apoi iar e cu ochii peste tot Cam in 20 min adoarme. Si doarme asa pe pieptul meu muult. Dar nu am lasat-o mai mult de 1 ora ca ma plictiseam eu si veneam acasa si o puneam in patut. De multe ori continua somnul in patut. Alteori se trezeste.
Mie nu prea mi-a placut ring sling. Nu stiu de ce. Aveam impresia ca o scap din el. Cu mei tai nu am niciun stres. Si este foarte comod si pentru mine.
Deci clar merita mei tai. Mai ales ca eu l-am comandat de pe meitaibebe.ro, unde costa 87ron, mai putin decat am dat pe ring sling (130ron).

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Trebuie sa caut si eu sa vad care e diferenta intre toate astea. M-ar batea si pe mine gandul sa imi iau mei tai, dar.... Rares are 11 kg, nu ma cocoseaza????Nu prea inteleg eu cum e sistemul asta, ca am si eu ceva in acest gen, dar e cu niste cureluse pe care trebuie sa le prind si la umeri ma rupe ca acolo se lasa toata greutatea lui Rares.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

stiu ca ati spus dar nu am prea citit in ultimile zile. puiului meu i se infunda nasucul dar nu are muci deci am pus ser mullt si am tras cu batista bebelusului dar nu iese nimic. cu ce ii pot desfunda nasucul?? am nazomer cu propolis dar e o maaare porcarie .

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Vibrocil pentru desfundat. Apa de mare Physiomer e mult mai buna., Eu ii pun ser fiziologic.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Happy la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!

Persi eu alternez panadol cu nurofen, nu il las cu temp, si ii iau temp f des ca nu cumva sa creasca, dar noi mai mult de 38.0 nu am facut si nici nu il las sa faca, am si o eu o nebunie, stiu ca temp e f periculoasa.

Strumpy imi pare rau pt ce ati patit ieri. Ce idiot, chiar ca .

Delia ma bucur ca Dodo e bine.

Somleac ce curajoasa esti cu soarecii, eu as fi innebunit sa vad. Sper sa ii prindeti pe toti. intregul familion.

Ally ce face micul print?

tuturor fara exceptie.

irinuca cred si eu ca te apuca plansul, dar nu poate veni cineva sa stea cu ea aici, de ce trebuie sa te desparti de ea si sa o duci la mama ta? Nu stiu, intreb si eu, ca eu nu as suporta ideea sa nu il vad zilnic pe Rares. banuiesc ca tu incepi munca.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele si eu sunt prin preajma doar ca adaca e atata de urat afara
tre sa ma joc cu fetele
acu petra face scandal de plictiseala
am lasatr-o putin in scaunul de masa
fug la ele
si va mai salut din cand in cand

persi eu ti-am rasp si aseara da cred ca ai sarit peste mesaj
mergi la medic cel mai bine

mandreeac asa e
si eu sunt la fel
la al doilea bebe te mai calmezi putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hheelloo

poop mamicutele dragi cu bebici frumosi si cuminti!!

happy la multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie!!!

multumesc fetelor care au intrebat de noi si lucas va trimite pupici dulci , dulci!! Lucas este bine, temperatura a fost cel mai probabil de la dinti, altceva nu are.dintisorul de sus a pocnit gingiuta.ce ne-a mai facut dintisorul asta!!! hmmm....si pana al asta nu a avut nimic la nici unul!! acum se vede ca sufera saracutul..azi noapte din 2 in 2 ore s a trezit tipand apoi adormea inapoi...nu prea mananca...el care papa in jur de 200 si peste acum ne chinuim sa ajungem la 100-120....culmea ca iaurt ar manca si 250 gr poate e mai rece si il mai calmeaza in gurita.

merg sa va mai citesc ...

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui persi

Nu am mai plecat nici unde...Raducu a facut iar 38.6 si nu inteleg de la ce mama naibii o fi???
I-am bagat un supozitor cu paracetamol si a adormit.
Fetelor,ce as putea sa-i mai dau???
Daca are febra si cand se scoala fug cu el la pediatru.

Mamicuta fericita de Radu Andrei (31.03.2011)

38,6 rectal??? asta e temperatura finala dupa ce ai scazut cele 4-5 unitati??? daca nu, atunci 38,1 nu este deloc temperatura de speriat si nici de supozitor de paracetamol, parerea mea. primul lucru care trebuie facut este sa incerci sa ii scazi putin temperatura prin sosetute ude cu apa simpla sau cu apa cu otet , il imbraci mai sumar si sa fie aerisita camera.
temperatura pt supoz e paracetamol pt mine (si dr) este peste 39,3-4 (luata rectal) iar pt supozitorul de novocalmin este 40 .

Mergi la inceput

oofff delia prin ce ati trecut...doamne ajuta ca este bine dodo!!

cami, cum se simte antonia??

mada, ce mai face cristinel-nadravenel???? mai pune pozici cu frumosii tai!!

miki, cum este vlad>???

pisuc, mai curge nasucul la petru??

mergg sa pap si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Neatza!
Astazi sunt suparata. Mi-a spus mama ca a murit catelul nostru. Era bolnav de vreo luna si ne asteptam la asta. Aveam un ciobanesc german, Rolff, care facea parte din familia noastra de 10 ani.
Imi pare foarte rau mai ales pt tata, ca ei aveau o relatie speciala.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

off stiu cum e...parintilor mei le-au murit 2 caini ..au fost extrem de atasati de ei si sunt ingropati in patele curtii....nu se poate ajunge acolo ca a pus tata niste fiare, dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac te lasa Rares sa stai pe net?

somleac eeiii imi tremura mana... se tot fataia ea cu caputul, se foia, se juca si lingurita cu mancare mai nimerea si in nas, in obraz.... de aia ne manjim asa. ce, voi nu va manjiti la masa?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Uite acum comenteaza, ca l-am lasat in pat si se plictiseste. El ma lasa mititelul, dar acum ca e bolnavior stau tot timpul langa el ca si transpira , ii iau mereu temperatura ca urasc sa aiba temperatura si sa vad ca nu scade repede. offfff, greu cand e bebe bolnav, cel putin pe mine psihic ma termina.

Nasterea miracolului meu

andreea, ce insemna mereu? nu sta tot timpul cu termometru la funduletul lui. Punei mereu mana pe cap sa vezi daca frige. Am citit ca cel mai bine se simte la ceafa daca face temp

Mergi la inceput