Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ufff Cami dar nu-i mai puteti face analiza sa vedeti daca are sau NU?

Noi am pus lipici, dar se pare ca l-am pus aiurea in debaraua unde l-am vazut eu de dimineata. Se pare ca a fugit de acolo cand m-am speriat eu am lasat usa deschisa.

Deja imi fac planuri la ce prietena sa merg sa dorm la noapte cu Ghighi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pai nu mai conteaza ca noi oricum facem vaccinul antirabic deja
am facut si antitetanosul
ca sa fim acoperiti
si uite asa
avem 5 doze de vaccin da am facut doar doua pana acu
ca se fac la cateva zile diferenta
offffffffffff
asta e
sper din toata inima mea sa fie bine antonia ca abia azi am citit pe net ca muscaturile pot fi fatale
of doamne
nu-mi mai trebe catel never

asa
si sa prinzi soriceii cat mai repede
si sa dezinfectezi bine in urma lor
i-am aratat si sotului familia voastra si va admira nespus
ca si noi ne-am fi dorit mai multi copii
pupici multi si ai grija cu soriceii

NANA LA MULTI ANI
SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI

strumph nu dormi?
eu vreau acum sa fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Irinuca , ce frumosi sunteti toti trei.Daria e bucata rupta din tati.Imi place cum o purtati voi pe Daria.

Eu in sling i-am tinut pe ai mei pana la 3 ani. Nici nu ma mir ca ma dor spinarile. In mei tai poti sa-l culci daca a adormit?

Nu pot sa o culc in mei tai. Cand ajung acasa, ma dezleg de bretelele alea si o las usor in patut. Uneori las mei taiul sub ea, ca e doar o bucata de carpa mai groasa :) Asa arata desfacut: http://www.meitaibebe.ro/galerie-mei-tai/ Al meu este modelul nr. 84. Ce coincidenta! acum imi dau seama: modelul 84, Daria nascuta in 08.04.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Strumphy, deci eu nu stiu cine e Nana. Happiness?
Daca da, atunci "La multi ani, Happy!"
In lista, nu este trecuta ziua ei de nastere.

Initial credeam ca iti arati aici pe forum dragostea fata de soacra ta. Credeam ca te-ai lovit la cap

Iar am picat in butoi . Nu stiu cum dau numai de bloguri si articole despre cat de buna este alaptarea la san si ca ar trebui prelungita atat cat vrea bebe. Lucru cu care sunt total de acord, dar imposibil (sau putin posibil) pt mine dupa 1 an, pt ca vreau sa o trimit pe Daria la bunici. Si timpul trece atat de repede!
Si ma gandesc ca nu numai ca va fi departe de casa ei, dar departe si de mine si de tzitzi! Si eu departe de ea! Si ma apuca plansul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Spun si eu La multi ani NaNa!!! Multa sanatate,fericire si iubire iti doresc...Dar,cine este Nana ca in memoria mea nu exista nici una...oare m-am sclerozat de tot??? Hai ca dau un refresh...poate apare ceva acolo la mansarda.

Eu ies mamici! Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI NANA!SA AI PARTE DE BUCURII, FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE ANDREI SI MARIUK![PUP][PUP]

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele Andra pana acum e bine,, am trezit-o de 2 ori se freaca la ochi, o pun in fata oglinzii si rade si se culca la loc... acum a si papat 120 ml laptic... ca a cam tras chuilul azi la papa...
cami pup dulce! sa fie oki totul!
Apropo de mamele din trecut... nici eu n-am adormit pana acum si nici n-am somn, recuperez maine cand vin de la spital

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragele mele
pentru toata lumea!
Sampania si tortul le las sa le aduca Happi, la multi ani minunati sa ai, sa ai putere pentru tot, optimism si veselie (sa fii Happy Nana ), sa fiti sanatosi, sa mearga bine terapia lui Andrei, sa fiti uniti si inconjurati de dragoste, ca frumusetea e in voi!!!

Noi suntem mai bine, deja ieri dupa-amiaza aproape deloc mucisori, am avut noroc ca a trecut repede. Cu ser, aspirare, Colargol, un oscilo!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

LA MULTI ANI NANA!!!Multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti!!!

Noi suntem tot muciosi,mai putin ragusiti..dar clar si azi stam in casa!!Mi s- a luat!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata,

pana acum avem 2 capturati ( Catank sa te pregatesti)unul in debara si unul la noi in dormitor. Brrrr mi se face parul maciuca si asa is strofocata tot timpul la freza. Pe la 4 m-am culcat azi noapte in camera la Alex si cu sotul langa mine in patul ala mic.

Ne pregatim sa mergem la biserica.

Delia ma bucur ca sunteti ok.

O zi minunata va doresc. Avem Dumitrii sau Dumitre printre noi? Daca da La multi ani cu sanatate, daca nu precis vreo ruda ceva tot se gaseste.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput