Mamici si copii din Arges (4)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
Mai eu in supermarketuri nu am vazut nimic si astea din magazinele din centru/mall sunt prea scumpe.
Nu vreau pt gradi, ca sarafane am ceva, vreau ceva mai elegant pt ziua ei (da nu chiar rochie de seara
) si daca se poate sa se invarta
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
mai eu nu m-am mai uitat acum recent dupa asa ceva, insa asta vara am vazut in gavana la 2 magazine (unul langa bancile alea in linie una dupa alta, celalalt magazin pe colt cu trecerea de pieton spre piata) niste rochide extreeeeeeeem de frumoase, f frumos colorate cu tot felul de flori, aveau si un fel de bleizer/sacou si palarioare asortate la ele doar 45-55 lei. erau vre-o 3 modele atunci, si nu erau pt ocazie ca si cum te-ai duce la vre-o nunta, dar oricum mai deosebite fata de rochiile de parc. fff frumoase!!! nu stiu insa daca mai au acum.
sotul meu mi-a zis ca la argintex au bagat zeci de jocuri din acelea "lego" chinezesti de la 2 lei la 15-20 lei.
ank999 spune:
Neat.
Mirela multumesc mult.
Pe la Argintex si john(in spate) ar trebui sa dau si eu o fuga.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
ce frig este afara! si ma doar burtica de la i indigestie... abia astept sa plec acs.
ank999 spune:
Mirela cred ca esti deja acasa la casldurica![]()
Sa te faci bine.
Week-end placut
Anca cu
ank999 spune:
O noua saptamana...La mine lenea azi e mare si somnul la fel.
Am facut cafeaua asa ca va invit la una
Anca cu
mirela0521 spune:
anca si la mine la fel! am facut pana la masina, a nu stiu cata oara!!! am probleme cu o camera, nu stiu de ce pierde presiunea, am fost cu ea de 5-6 ori pana acum. cred ca va trebui sa cumpar alta noua. a trebuit sa las masina la un bloc in nord si sa vin cu autobuzul si era super aglomeraaaaaaaaaaat. am asteptat la 3 autobuze ca sa urc tot pe scara!!! parca plecau toti scolarii si liceenii si studentii la scoala deodata, asa ca nu sunt prea fericita...
ank999 spune:
Mirela super dimineata de luni![]()
Pe la cat ai ajuns la serviciu?
Anca cu
mirela0521 spune:
am ajuns la 8.15, insa in mod normal la ora la care am plecat, adik 7.25, ar fi trebuit ca la 7.40-7.45 cel tarziu sa fiu in fata calculatorului deschis.
ank999 spune:
ai pierdut cu brio cel putin 1/2h. Cat despre autobuze dimineata mi le amintesc. Cel mai aglomerat e 2b, o singuta data am dus-o pe Erica la gradi cu autobuzul si am stat intr-un picior cu ea in cap![]()
Anca cu