Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna dimineata! Va poftesc la o cafelutza!

Deci vedeti la ce ore va citesc, da? Ca sa va prind si eu din urma.
Edit: pana v-am citit s-a facut tarziu deja

Mai, haioase ati mai fost.M-am amuzat aseara inainte de culcare si a fost f. bine.

De sambata seara ne-a pocnit si pe noi prima raceala. Muci, muci si iar muci. Noroc ca doar atat, dar cum ma apropii cu serul fiziologic, cum ii vine s-o ia la goana. Iar de BB sa nu mai vorbesc, ca doua persoane cu greu il putem tine. Dar aseara am descoperit ca BB merge foarte bine si fara sa pun aspiratorul, doar trag cu gura de la capatul furtunului. Si culmea e ca bebe e mult, mult mai cuminte. So, aspiratorul il speria mai tare.
I-am pus si plasturi cu eucalipt si penta pe hainute, i-am dat si un Oscilo si jumatate si in noaptea asta a fost mai bine. Sper ca asta sa fi fost tot.

Mada, si al meu e maestru in tras lucruri gen vaze, cani, dat cu jucarii in geamuri etc. A spart o vaza de-a bunica-sii pana acum. Plus ca isi doreste sa escaladeze ferestrele, cred ca alpinist il fac.
Ca tot ai pomenit de Imaginarium, imi place la nebunie acolo. Mi-as lua o multime de jucarii Si eu sunt tentata sa-i cumpar un telefon de jucarie, dar mai cuget.

Anka, la multi ani! Sa fii sanatoasa si implinita!

Cocutza, bine ai venit!

Andutza, sanatate Mirunei!

Vasilasanita, mie nu mi-a recomandat incaltaminte dr. I-am luat ce mi-a palcut mie, cu talpa cat mai flexibila, ca sa nu fie mare diferenta fata de mersul in piciorul gol.

Maimutzica, si pe noi ne rupe de spate prichindelul. Sa ne spui daca e ok cu hamul, ca am citit ca nu prea isi mai tine echilibrul singurel.
Nu stiu de unde are atata energie. Daca nu-l tii de subrat, merge de-a busilea, daca sta in pat, se arunca dintr-un colt in altul. De vreo saptamana-doua am observat ca face exercitii: se rdica in picioare de mobile, apoi se lasa in fundulet si tot asa. Aseara a exersat mersul singure tinut de pat.Chiar am observat ca-si arunca jucaria ca sa se duca s-o ia.

Tunde, eu tot Hidrasec si Semcta i-am dat cand a facut kk diareic. Incearca si cu ceai de menta daca vezi ca altceva nu ia. Sau cu Hidrasec/Smecta in ceai. Pentru .gat rosu, am folosit Tantum Verde spray

Noi in continuare avem un singur dint si ne chinuie altii, 74 cm si aproape 9 kg.

Ficat i-am dat si eu de vreo 3 ori. Nici el n-a fost incantat. Doar de ala de la tara, copt.

Sac de dormit ma gandisem sa iau si eu pentru ca ii ingheata piciorusele noaptea, dar si el mai doarme in pozitia broscuta. Sau pe-o parte cu picioarele ridicate spre orizontala patului. Fetele care aveti saci, cum dorm bebeii in ele? Stau drepti sau au spatiu sa se foiasca in ele?

Sa raspund si eu la SZ-uri, desi au cam expirat: ecsi in adevaratul sens nu prea au fost, adica nici macar "ciorne" nu-i pot numi (ca tot mi-a placut termenul Andutzei). Cum nu debordez de indrazneala, cautam tocmai opusul si nu am dat peste niste exemplare extraordinare. Iar cand am gasit baieti prea cuminti, le-am zis pas, iar pe vreo doi cred ca i-am si ranit niztel. Cu sotul sunt de 8 ani si pana acum pot zice ca e alegerea perfecta pentru mine.
Despre ex-sele lui...mi-a povestit la inceputul relatiei, cu accent pe una si la vremea aia parca incepuse sa ma roada putin gelozia. Acum parca povestea e dintr-o alta viata, nu ma deranjeaza deloc. Am incredere in el.

PS: si eu sunt emotionata asa cu cadourile de Craciun. Sper sa reusesc sa fac un cadou care sa-i placa persoanei care mi-a revenit.

Mayane, data mea de nastere este 22.05.1977.

O zi buna si bebe sanatosi!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata si o cafeluta
noi am dormit cam agitati..off..oare mai dormim vreodata ??????nu cred
pupici si revin ca nu ma pot concentra..chiar fug sa-mi fac o cafea..aaa..aseara visam ca fumezsi ce bine era..n-am mai fumat de 18 lunimacar in vis sa mai fac si eu prostii
pupy si o zi maxima va doresc!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

vreau si eu multa ca sunt moarta de somnnnnn, am venit tarziu aseara si strumfi la 7 era in picioare;
o zi buna va doresc, ca eu ma tarasc dupa cafea;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna dimineata! Multumesc de .
Multu inca o data pentru sustinere!
Miruna a mai facut si azi nopate, dar am tot dat Panadol/Nurofen. Acum are 37.4 deci nu dau nimic.
N-am apucat sa citesc ce-ati mai scris si acum sunt cu pepenasul in brate, dar am intrat special sa ii zic fetei care-mi face mie cadoul ca un DEX mi s-ar potrivi de minune . Pai cum am putut scrie "comoare"??! . Azi-noapte, in timp ce o tot verificam pe Miru, am avut revelatia: COMOARE?? COMOARE??? As fi deschis calcul sa rectific atunci, dar trebuia sa ma ocup de fii-mea.
Dar rectific acum: Sunteti niste comori!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

multam de cafa cui a dat o

mayane pune i sac lui Darius ca se preteaza pozitia de dormit cu curul in sus, asa doarme Robi
si mie mi a fost teama ca n o sa poata dormi in pozitia lui, dar s a descurcat baiatul lui mama

relusha

multi ani sarbatoritilor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

codoaie, cadoaie......ma apuc de scris o lista lungaaa lungaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
La multi multi ani Anka!!!(scuze pt intarziere)

astazi va servesc cu , facem 3 ani de la nunta, pff ce a trecut timpul

sanatate la puisorii bolnaviori
si mie mi place atmosfera de aici din ultimul timp
Loutzy s a intors, si
HAIIIIIIIII Gabivalceanuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

La multi ani fericiti Luciact!!!!!!!!!!!3ani..ce emotionant si frumos....multi inainte!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

da chiar

madam Valceanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, gabrielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gabitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mama lui Ilincaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

daca ati baut cafeaua eu va dau micul-dejun.
mi-am pregatit unul maaare si cu de toate : paine prajita cu unt,ou fiert,castraveti,masline,carne de pui. cred ca lesin dupa ce termin ca nu prea am mancat eu asa mult la ora asta. dar simteam cum imi cad picioarele dimineata,eram lispita de vlaga.
eu am tras ture ca de obicei
am fost cu soata sa isi duca masina in service la revizie,am mers in spatele lui,a lasat-o,l-am dus la servici..noroc ca e liber cu vacanta copiilor.

Edi nu m-a lasat sa dorm nici 2 ore legate,nu stiu ce are iar,tocmai il laudasem,de la 12 la 3 foiala maxima si capatani date de patut...de la 4 a inceput iar pana la 6..tre sa controlez dintii sa vad unde-i buba.

in concluzie,sunt fresh..iar

Mami de cocutza,tu vb de lucruri sfinte acolo..auzi,aer curat
bv..sa va fie de bine sederea. ramaneti definitiv ?

Mergi la inceput