Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Piscot..votat zilnic. bafta!
eu stiam de la fetele de nov-dec ca se castiga la premiul intai,o fila din calendarul pe anul urmator cu poza bebelusului..sau poster ??
la locul doi se dau jucarii si nu mai stiu ce.

bai..cand o sa ma invat minte ca vopseaua ''ciocolatiu'' imi iese roscat,din ala turbat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Anka la multi ani!! Multi inainte, sanatate si noroc!

Laura, bine ai revenit

Andutza: ramai calma, cel mai important e sa nu te panichezi tu...Verifica des temperatura, eu iti recomand sa nu dai medicamente de astea beton decat daca are peste 39...cel mai bine e sa-ti asculti tu instinctul tau...

Si Adeline are febra, o zi da una nu, acuma din nou si muci, si are febra serioasa, aseara 39.6 azi dimi 39..acum a mai scazut la 38.9 Eu sunt mai zen, i-am dat paracetamol si o tin sub supraveghere. Iar maine o tin acasa, uite asa mai scapa de o zi de gradi... 'Noroc'ca e si hubby racit asa ca pot sa-si tina companie
Ce liste de medicamente beton aveti...pe aici se da doar paracetamol...V-am mai povestit ca mie dupa ce m-au operat de chistul ala, mi-au dat 2 paracetamol si m-au trimis acasa?? In aceasi zi, nici nu-mi trecuse de tot efectul anastezei...sa mor nu alta...paracetamol...si io cu 3 gauri in burta [:|] So, morala e ca paracetamolul face minuni

Ce mai aveam sa zic...aaa...de sac de dormit cu manecuta, eu nu-l recomand. Toate cere le-am avut noi aveau niste manecute asa inguste ca era super greu sa o imbrac cu ele...le-am folosit pe toate, fara exceptie, fara maneci. Acum nu mai merge, are aceasi pozitie de dormit ca Darius de Mayane: pe burtica cu funduletul in sus si se foieste, misca la greu...Dar sunt copii si copii...baietelul colegei mele are un an jumatate si doarme si acum in sac de dormit, are somnic linistit

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Uite mai de ce le spune mereu Anka verde in fata! Pentru ca e o skorpie !

La multi ani skorpie draga ! Sa fii fericita, iubita, sa-ti atingi telurile la job si sa te bucure baietii tai frumosi si destepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Mada, si a mea e foarte curioasa, arunca, desface, imprastie, face servetele bucati, pe unde trece ea zici ca a trecut vijelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

seara buna shi de la noi!!!!!!!!!

Aseaaaaaaaaa, sa semnam condica , Tunde primit pachet , trimis banutzii , sarumana inca o data!!!!
ce sa iti mai zic esti de meleoane!!!!!!!!!!!!!

Anka la Multi Ani shi succes la job , dar mai ales sa te bucuri de bulinul cel mic!!!!

azi am fost prin oras , aglomerat ca la balamuc , ca intr-o zi de luni, am fost la o colega de pe celalalt forum sa iau un rucsac pt copil din ala de se pune in spate e super tare rucsacul daca stiam imi luam shi eu mai demult in Viena ca de acolo l-a luat!!!

A propos de Viena merg in mai 2012 la concert la Andre Rieu( fetele din Olanda stiu de ce!!!!, am luat deja bilete in randul 4, de cand il urmaresc sa ma duc la concert, acum pe 8 mai voi avea in sfarsit ocazia!!!! Shi Viena bineanteles sa bifez vizita de primavara!!! Stau o sapt fara pitici shi altele, doar eu shi sotzul!!!!

Deci, urez shi eu bine ai venit noii mamici, cocuta shi te invidiez pe Viena, poate ne vedem pe acolo cine stie!!!! Hai la concert shi tu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci:

1. Io nu-mi mai dau cu nici o parere ca repede sariti sa ma combateti

2. Mirela, si al meu isi da palmute peste obraz si se trage de par, si mai are o faza: isi sufla in varful degetelor, parca s-ar fi fript si vrea sa se racoreasca.

3. Ma duc sa trec pe lista fetele cucuietele care au dat cu data-n mine.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Mayane - sar'na

Gabi - asa e cum zice Simo - o fila in calendarul pe 2012...deci aveti calendarele asigurate de castigam:)))))))))))))))

Simo - sa-ti fie de bine...incanta-ne cu noul tau look...repejor...in seara asta poti sa fii Xena - printesa razboinica

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

hey, seara buna si de la noi, ce atmosfera super frumoasa aici imi place maxim;
ANKA, LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI, SA TRAIESTI, SA IMBATRANESTI CA MARUL, CA PARUL si nu mai stiu... of of of, mai mai...
TUNDE, offfff mica Soniuca sa se faca bine;
ANDUTZA mica pepenica;
mai vroiam sa spun multe dar nu mai stiu ;
ce naspa cand sunt bebeii bolnavi, offffff;
eu de 2 zile fac cu soata (de fapt el vrea sa faca si eu pe langa) bulion si punem muraturi, ma simnt femeie maritata si cu copil, asta era maximul suprem pe care nu l-am facut pana acum ; acum, drept rasplata, cica iesim la un suc cu niste prieteni (avantajul ca stai cu soacra, o lasi cu copilul si tu iesi);
aaaaaa mi-am amintit inca ceva, Simo si la mine ciocolatiul iese roscat si vreau si eu sa imi fac o culoare care sa ma prinda (pana acum nu prea mi-a placut ce mi-am facut) dar am zis ca vreau sa merg la o coafeza gen "pomul laudat" si sa o intreb pe ea ce considera ca mi s-ar potrivi;
plec ca este gata soata, citesc dupa ;

se vede ca m-am grabit la iesit la plimbari, numai tampenii am scris ;
Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani ANKA, sa fii fericita si iubita! Hehe, cea mai buna prietena a mea din liceu e nascuta pe 24 octombrie.

V-am citit printre picaturi si m-am "dixtrat" dar n-am timp de nimic ca sunt cu amandoi acasa, Patrick azi n-a avut chef de gradi si cum e in continuare putin racit, a ramas acasa. Si jonglez cu amandoi cu somnurile astea ca nu prea sunt pe aceeasi lungime de unda la somn.

FRAGRANT - sunteti bine? Ma tot mustra constiinta, sper sa nu fi luat virusache de la Patrick, nici unul din voi. Noi suntem cu totii bine, doar Patrick e rapus. Kevin nu are nici o treaba vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

magne - ce te invidiez cu andre rieu; eu l-am vazut aici in 2010 - nemaipomenit. l-a auzit si sophic din burtica; dar sa-l vezi la viena....
uite regretul asta il am eu cu europa; vizitezi usor si ieftin o gramada de tari europeene; pe cand de aici....mai greu si mai scumput.

doloress- sophic e in top shape, nici urma de muci, asa ca nu-ti fa griji; sanatate patrickului. l-a impresionat pe marius ca e "inteligent copilu'"

catalina - tu n-ai raspuns la sz-ul tau

a...si am lansat si eu un sz pe fb, dar nu se sinchiseste nimeni....

Mergi la inceput