Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Vasi..ei in general sunt mai cracanati,se indreapta cu mersul,nu cred ca este o problema asta.
iar incaltarile prea inalte sau rigide eu nu cred ca fac bine sau corecteaza mersul. este un proces normal la ei,cu exceptia cazurilor confirmate de dr,unde este nevoie de interventie. dar oricum ,nu la 9-10 luni.

Monica..sa vezi ce misto e sa ai doua locuri de parcare platite,prin contract(cam 1.5 lei pe zi)..si sa ajungi seara sa constati ca nu ai niciunul liber. m-am crizat de cateva ori si m-am certat chiar si cu administratorul complexului,i-am facut nesimtiti..el s-a suparat,pentru ca s-a simtit omul,tocmai suv-ul lui era parcat pe locurile mele ..pe AMANDOUA!!!
Oricum...bine ca a dus-o capul pe aia numa la biletele,eu am gasit masina (nou-nouta,seara o adusesem acasa)..zgariata rau,doar pentru ca in locul ala parca cumnatul meu si dintr-o data au vazut nebunii o alta masina parcata.

Mergi la inceput

Hai ma fetelor ca nu e asa greu cu doi copii..totul tine de organizare,sa iti faci timp pentru toate..si pt tine.
eu alerg cu ei toata ziua,am si mancare si curatenie mereu,am grija si de mine..cand apuc. cand nu,seara vine tati si sta o ora cu ei sa am timp de un masaj,o crema,un coafor.
de multe ori ma apuca oboseala si zic ca nu mai pot,dar nu exista,totul vine asa de normal,fara eforturi. eu sunt si cu reactor de fund,asa imi e felul,ca un titirez.
totul tine de organizare,de programul fiecaruia..haotic nu merge(cel putin la mine)..am programata ziua de curatenie,ziua de calcat..copii au program de masa,de joaca,de lectii..seara la 9 dorm amandoi si imi mai ramane timp de cate ceva.
nu zic ca fac instructie si se sta numai la program,nu ii fortez cu absolut nimic...a devenit obisnuinta pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Eu la SZ, eu la SZ: BRAZILIA!!
Toata copilaria mea mi-am dorit sa vad UK, apoi, in tinerete, si Brazilia. In UK am ajuns, in Cambridge si Londra si...a fost exact asa cum visasem, aveam senzatia ca am copilarit acolo!! Sper sa mi s eimplineasca visul sa ajung si in Brazilia, mi-as dori foarte mult sa cunosc oamenii aceia calzi si tonici, sa mananc din bucatele lor, sa beau suc de pepene, natural si..sa ma imbrac in alb de Anul Nou si sa sarbatoresc pe plaja . Eh...

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Vasilasanita- daca nu ar scadea in greutate si daca as avea mai mult lapte poate ca as fi mai linistita,dar eu am aproape o luna de cand am inceput munca si ea de la 8 la 14 nu mananca mai mult de cateva lingurite de mancare solida(si alea cu forta).
Medeea nu e cracanata.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ce bine ca mi-ati raspuns la SZ-ul cu cantarul. multumesc mult de tot! observ ca isi incepe viata ca un gadget util, apoi ramane doar cu numele... oare sa-mi mai iau?..

*ZUMZU ce poze faci!!! soata mea e in love! si el le are cu foto, i-am citit pomelnicul ala scris de tine cu f-uri si ss-uri, si dadea aprobator din cap, ca stie si el. dar.. sa nu-i spui, nu ii ies pozele ca ale tale. saracutu! si anul trecut i-am luat nikonutul, in primavra trepied, incerc sa-l imping sa mai studieze, dar berbecut cum e zice grabit "aa, aia stiu, si aia stiu.."...
las' ca se face el mare, ca tine
p.s. - trimite la concurs, normaaaal! mai stai si pe ganduri?

*MAIMUTZICA - exista premergatoare cu care.. nu mergi. din ala avem noi. adica are roti, de mers, dar are si opritoare si o chestie ca un suport, unde sa-si tina picioarele, si doar..sta si se joaca la rotitele din fata (mai toate au jucarii in fata).
eu una nu stiu ce sa-ti spun. in tarile civilizate sunt interzise. dar asta pentru ca suspectez ca parintii isi tranteau copilu in premergator si plecau la shopping, sau pe la trebi. si mai au unii si trepte, scari, si praguri. atunci da, e extrem de periculos. dar daca sta langa tine, vreo 10 minute pe zi, se joaca la alea, si sta in fund - nu vad unde e problema. flavia nu a mers niciodata pe varfuri si a stat in premergator multisor.
dar asta e dupa flerul fiecaruia. decat sa iei de gura soatei si sa stai cu frica in san, crispata, mai bine pas. nu?

mai, nu pot sa tin pasul nici cu cat scrieti, nici cu cat vreau eu sa vorbesc.
trebuie sa dau de mancare la lighioanele Sfintei Vineri.

yours, truely, fata mosului (cred ca si a babei!)

va pup!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

deci tremur toata
in timp ce eu citeam aici de zor, Eva in premergator, si a tras si rasturnat peste ea suportul de intins rufe , care era plin de rufe puse la uscat, n a patit nimic, doar s a speriat, si ea si eu, vad ca e putin rosie pe frunte, asta ca sa raspund si eu la SZ, dacatrag/rastoarna diverse prin casa

si nu e prima data acum, l a mai rasturnat o data, doar ca atunci era aproape gol

PS:, acum imi pare rau ca nu m am bagat si eu la Craciuneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

OFF, abia apuc sa va citesc, am reusit si eu sa scriu ceva si nu eram logata si s-a pierdut...deci m-am enervat...maxim!

Zumzu, si eu am pus poze la concurs. Ca de obicei, m-am bagat in seama fara sanse reale de castig, dar nici nu ma costa nimic. Sper totusi ca voi sa ma votati, ca pe alte topicuri nu sunt activa deci din alte parti sperante nu am, asa ca slabe sanse. Am vazut pozele, sunt frumoase, si cele de la concursul de anul trecut au fost super. Oricum eu te votez si pe tine si pe Lori cu pepenele, si pe Abramburika parca a pus si ea.
Si inca ceva, vrem si pe blog poze cu tine cu Darius, nu doar cu tati!

Mada, inainte de sarcina am facut analize de tiroida si erau ok, acum daca nu s-au declansat de la sarcina nu stiu de la ce...

Luciact, multi ani impruna fericiti!

Sac de dormit avem, folosim, in toate pozitiile, dimineata vrea sa plece la plimbare prin pat tot in sac, se taraste, deci ne place.

Alex papa mai mult blenduit, de la o vreme am mai facut si faramitat cu furculita si merg si asa. Biscuitii si rondelele le rupe cu cei 5 dintoci.

Ziki, sunt curioasa, s-a nimerit vreo pereche de fete care se cadorisesc reciproc?

Azi mi-a facut bebelache o boacana. Am lasat pampersul langa el strans si am plecat putin de langa el, cand aud un sunet de greata. Ce facea goanga? Era cu mainile pline de kk in gura! Si prin jur tot kk . Macar s-a scarbosat si nu a inghitit...no' daca nu are noroc nici acum...tati imediat a zis ca-l duce la loto sa traga numere ca e report mare!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Edi nu a stricat nimic pana acum,sunt pe langa el mereu,mai ales ca misuna prin toata casa,imi e frica sa nu isi traga ceva in cap..daca strica ceva,asta este.
are boala rau de tot pe mouse,pe laptopul meu..dar mai ales pe cablul de la laptop..se prinde de el si pleaca in picioare..are impresia ca il sprijina cumva..cand se termina cablul,cade ca bobocul in fund

ne luptam si noi la schimbat pampers-ul..e jale mare,se intoarce pe burta si vrea sa se dea jos din pat..da din craci.
ii dau telecomanda in mana,sau unguentul cu galbenele..sau tubul de dentinox,il tine ocupat cateva minute.

acum i-am luat de la toyplex,ferma animalelor..adica pe tablie asa,sunt asezate diverse animale domestice(cal,vaca,oaie,gaina,rata..si un om)...si cand apasa pe ele fiecare are un sunet specific. vad ca il tine ocupat cateva minute,se uita si asculta cu atentie..pe urma pleaca.
are mare nebunie pe orice carte,foaie..le ia,le rasfoieste,incearca sa le manance..daca nu reuseste macar le linge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ziki, trimis pm.

Lucia, la multi ani fericiti impreuna!

fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

buna fetele, e cam addictive forumuitul asta( numai timp sa fie), dar cred ca atmosfera si ritmul alert al vietii de pe el e de vina.

Vorbeati de papa la bebei, eu sunt pe partea cealalta am impresia ca a,mea cocutza mananca prea mult, clar ii place sa manance, dar nu as vrea sa fiu eu o mama indopatoare:). Sotul zice sa ma bucur ca mananca orice:), am gustat inclusiv si niste carne de porc, respectiv ciolan de porc( daca este traditional austriac), care i-a placut de vai vai, mult mai bun decat morcovul:).

Am vazut niste poze superbe, zumzu parca era autoarea. Cred ca esti de profesie, faci cumva poze de astea profesionale de bebei? Eu ma gandesc sa facem un "proffesional shooting" cu noi 3, dar intai sa gasesc un fotograf pe aicea, english speaking:). Mai vii la Vienna:)?

Si eu vreau premergator, ca daca mai vreau bebe 2, nu ma va tine spatele cu mersul asta sustinut atarnat, si asa avem deja probleme:(. Incerc sa imi dau seama care e cel descris, si poate gasesc, ceva bun.

Mergi la inceput