Mamici din Grecia (11)
Raspunsuri - Pagina 16
carmaw spune:
Ioanulla,Miha,fetele pup si ma duc la culcare caci mi am omorit capul tot uitindu ma la televizoare expresouri si alte genti
La naiba...ouff
Omu a apreciat ...s a gindit la flageolets dar a mers f bine...mai putin cirnatii care au fost teribil de sarati(a naibii sare)
Va pup si noapte buna pe miine...imi cade capul!
lukasnicolas spune:
Salutare fetelor!!
Multumesc din suflet pt urarile de sf Andrei sa fiti sanatoase si iubite!Eu va citesc mereu pt ca imi sunteti tare dragi.Eu am fost intr-o stare tare proasta vreo 10 zile am plans intruna dar acum mi-am revenit un pic.Sa va zic ce am patit de am fost asa daramata.Stiti ca am inceput acum 8 luni lucrarea la dantura.Am fost cu IKA la o doamna doctor pt ca la dentistul particular mi-au cerut o caruta de bani si m-am hotarat sa merg prin asigurare ca sa nu platesc.Ma rog pe langa faptul ca intarzie tare mult (dar asta o stiam de la inceput) nu mi-a facut altceva decat sa imi scoata dinti.Nu a incercat sa imi repare nici macar un dinnte ca asta nu e bun ca asta nu are rost sa il pastram ca nu ne ajuta ma rog inafara de extractii nu mi-a facut nimic.Ulima data cand am fost mi-a scos un dinte din fata care era f bun avea doar o carie pe lateral eu i-am zis ca nu vreau sa il scoata ci sa il repere a zis ok mi-a facut anestezia spunandu-mi ca imi scoate altul care era spart si cand a terminat am inebunit.Am intrebat-o de ce mi-a scos dintele bun si mi-a zis ca nu am nevoie de el ca oricum nu mai am alta sansa inafara de masela,adica placa dentara asa cum au batranii pe care o scoti sa o speli, seara o pui in paharAm inebunit pe loc am plecat plangand si nu am mai fost buna de nimic ,nu puteam sa ma imaginez de la 30 de ani cu dintii in paharMa rog dupa vro 3 zile de soc si de plans intruna m-am hotarat sa merg la mai multi doctori sa mai aflu si alte pareri.M-a ajutat Dumnezeu si am dat de un om extraordinar la Volos un dentist grec care a facut facultatea in Ro si care vorbeste perfect romaneste care mi-a redat speranta.Deci in vreo luna de zile voi avea dinti si nu placa ci punte si la un pret extraordinar pe care ma lasa sa il platesc in rate.Saptamana viitoare incepem si sunt asa fericita pt ca este tare bun si in plus e alta treaba sa imi vorbeasca in limba mea si sa inteleg tot ce imi zice.Saptamana asta am avut concediu la munca si am stat ff mult cu Lukas,imi era asa dor sa stau cu puiul meu fara stresul ca vine ora sa plec la munca.Vorbeste din ce in ce mai mult si e tare scump cu greco-romana lui.Aseara am facut bradul si il asteptam pe Mos de pe acum sa ne aduca un tren ,un crocodil si zapada.Fetelor va pup pe toate si pe puiutii din dotare!!
anouk3 spune:
Dumnezeule, Andreea.. ce monstru e doctorita aia?!.. Pana unde poate duce inconstienta si iresponsabilitatea unora?! Daca e de stat nu ai ce-i face, dar macar raspandeste pe unde poti vorba cat e de periculoasa!
Imi pare tare rau ca treci prin cosmarul asta, dar uite ca Dumnezeu nu te uita si ti-a gasit un om bun care sa te ajute. Si de-acu' uita serviciile de stat! Te-ai fript si cu boroboata lui Lukas cu cauciucul.
Eu am o vorba.. suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine. Si nu ma refer numai la tzoale sau pantofi, ci in general la ce servicii apelam.
Pupici multi si abia asteptam sa te vedem cu un zambet superb!
d-ale lui Nica
carmaw spune:
Andreea uite eu mi am refacut o lucrare care era f buna dar asa am vrut(adica era alba doar pe ext ,int si 'orizontala' era dintr un metal)
Deci era ok dar am vrut toata tarasenia alba
M am consultat cu fetele de pe alt forum si in Ro costa ff mult aici mi ia facut in 6 sedinte albi toti(nu plastic binenteles la 880 e adica 220E X 4 dinti-2lipsa si doi piloni
Nici la mine Dimitris nu a vrut banii decit in rate
Eu la IKA sau alte minuni nu ma duc la dinti
Uite acum GEORGES a intrat si i am spus ce i am patit....M a intrebat cum de a permis sotul tau asa ceva?
Cum bine spunea Anouku suntem prea saraci ca sa facem ...lucruri rambursate de Ika
Nu vreau sa fac morala nimanui dar de cele mai multe ori ieftinu'e sinonim cu lucrul prost executat
Si patania asta nefericita trece o sub tacere..; e mai bine!
======================================================================Eu am avut o veste buna m au sunat francejii azi si mi au spus sa ma duc la Lille sa mi fac cartea de sanatate in F caci am dreptul si in acolo la ingrijire medicala ca si cind domiciliul ar fi acolo!!!!
OURRRRRRRRRRRRRRRRa!
Ma imbat azi!!!!
pup toate fetele si ai grija Andreea... e pacat!!
mamica11 spune:
Of, acum am citit si eu si chiar e de speriat cat de inconstienta a fost stomatoloaga asta. Dar bine ca o sa ii poti pune pe pivot si cu punte.Sa termini cat mai repede iti urez si eu.
Cat despre medici de la stat sau nu, din nenorocire nu poate fi un criteriu. Singurul criteriu este constiinta medicului respectiv si profesionalismul lui.Sunt inconstienti in ambele parti si de asemeni sunt si medici buni si competenti de ambele parti. Eu am fost internata cu fetita a doua acum 3 ani pentru apendicita acuta la un spital de stat din Thess vechi de cand lumea si chiar aveam impresia ca o sa cada pe noi dar au fost perfecti din toate punctele de vedere toti cei ce faceau parte din personalul medical, asta dupa ce avusesem surprize neplacute la Diabalkaniko una dintre cele mai mari particulare pe cand atunci cand am avut eu nevoie de o interventie la un rinicgi la stat nu am reusit sa prind programare sub nici o forma insa la Ag Loykas (particulara) m-au tratat foarte bine si au decontat pe asigurare grosul . DEci, trebuie cautat in principiu, nu e o regula.
Oricum, IKA nu e de stat. Medicii IKA sunt "particulari" nu bugetari..Sunt angajatii societatii de asigurari IKA si deci sunt platiti din banii dati de cei ce isi platesc IKA fiind angajati in sectorul particular si nu sunt platiti de la buget asa cum sunt medicii de la spitale si de la Kentro Yigeias de exemplu. Deci, cu atat mai mult ar fi trebuit sa -si faca treaba. Bine ca s-a gasit o rezolvare .
Eu programe romanesti TV nu vad dar am o proietena romanca aici si ea prinde foarte multe posturi asa cum a explicat MoRoK. Prietenei mele stiu ca ii plateste mama ei in tara nu stiu cati bani (dar nu multi) o data la cateva luni ca un abonament pentru asta.
O duminica placuta va doresc
MoRo_K spune:
Doamnee Lukas-nicolas...sper doctorul asta pe care l-ai gasit sa faca treaba buna...ma puneam in situatia ta ...offf cred ca si eu as fi plans pana nu mai puteam...al meu sot stii ce zicea cand i-am citit?! ca in cea mai buna situatie ar fi asezat-o pe scaun pe tanti si i-ar fi "reparat" el dintii...facea scoala pe ea....Merita s-o dai in judecata...partea proasta e ca nu stii cand ti se va face dreptate ...dar merita sa-i ridice dreptul de a profesa.....
Carmaw chiar ca-i super vestea ca o sa te poti trata la Lille!
Pupici multi fetelor...si tin pumnii Lukas-nicolas sa se termine totul cu bine!
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!!! Tot scriu ca de obicei dar nu imi trimite:((( Si cand apuc sa criu ma bat cu Fanu pe taste. Eu sunt bine, voi petrece sarbatorile in tara, ceea ce pentru mine e perfect!!! Va pup duuulce pe toate si imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult.
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioannoula Buna fetelor!!!! Tot scriu ca de obicei dar nu imi trimite:((( Si cand apuc sa criu ma bat cu Fanu pe taste. Eu sunt bine, voi petrece sarbatorile in tara, ceea ce pentru mine e perfect!!! Va pup duuulce pe toate si imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult. |
Cit timp sati in tara???
Ca si eu am o tovarasa la Cta....poate aranjam o treaba??
Hai pup!!
carmaw spune:
Fetele vroiam sa va rog sa nu mai congelati carnea de la macelar
....pt ca ea a fost deja congelata!
Odata ce carnea a fost rupta de lantul ei de congelare(chiar si pt f putin timp) si este deci recongelata acasa ....devine inamicul sanatatii....mai ales ca voi aveti.... piticii !
Sa nu imi luati aceasta atentionare in nume de rau.
mamica11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw Fetele vroiam sa va rog sa nu mai congelati carnea de la macelar ....pt ca ea a fost deja congelata! Odata ce carnea a fost rupta de lantul ei de congelare(chiar si pt f putin timp) si este deci recongelata acasa ....devine inamicul sanatatii....mai ales ca voi aveti.... piticii ! Sa nu imi luati aceasta atentionare in nume de rau. |
Daca luam insa carne proaspata?Deci nu congelata cum e la supermarketuri ci proaspata, adica asa cum aduce macelarul o bucata mare atarnata si taie din ea in fata noastra. Asta nu a mai fost congelata inainte presupun pentru ca altfel arata carnea congelata, are alta culoare.Nici asta nu e bine crezi sa o congelam pe bucati? Nu de alta dar eu fac asa uneori .
Ioannoula, de ce nu iti trimite mesajele si le tot pierzi? Eu nu am probleme desi am inca mesajele aprobate mai intai de moderator . Incearca sa pui o intrebare pe la vreo alta rubrica a forumului poate rezolvi.