Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mihaela_p_1975/Mihaela_p_1975.jpg)
Mihaela.1975 spune:
Buna fetelor asa pe la pranz si tot in pijamale. Azi am zi de leneveala, asa se pare.
Sunteti harnicute ca de obicei, abia am reusit sa va citesc.
Ralu, felicitari pentru taria ta, pentru modul cum ai reusit sa rezisti si pana la urma sa iti tii fetita in brate.
Ooka felicitari pentru bebelina frumoasa si mancacioasa. Acum ai 2 printese cate sa iti umple viata si sa iti aduca multe bucurii.
Corina bafta la examen, ai sa vezi ca burtica iti va purta noroc si totul va fi bine.
Adriana bafta multa maine, ai sa vezi ca totul o sa fie bine si iti vei tine minunea in brate.
Wild ma bucur ca te-ai inteles bine cu noul doctor. Si eu am auzit doar lucruri bune despre el. Nici doctorita mea nu e de acord cu cezariana programata mult inainte de termen. Desi la mine va fi cezariana in proportie de 90% datorita placentei previa marginala mi-a spus ca vedem atunci cand se pregateste bebelina de iesit si abia atunci vom stabili, nu inainte.
Aris, foarte buna descrierea contractiilor. Eu nu eram sigura daca sunt contractii, am avut bafta ca sa zic asa sa am contractii cand eram la monitorizare si asa m-am lamurit si eu ce e cu ele. La mine sunt nedureroase, pe cele dureroase le astept mult mult mai tarziu. Ca e inca devreme si bebelina trebuie sa mai creasca.
Felicitari tuturor celor cu vesti bune, asa sa avem de acum inainte.
Azi am inceput si noi saptamana 34.
Va pup pe toate 33+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela209/daniela209.jpg)
daniela209 spune:
buna fetele..am fost la gineco si mi-a masurat colul, mi-a spus ca e lung are 4,9cm si ca e totul bine, sa stau fara griji si mai linistita pe acasa si prin pat si ca ne vedem peste 2 saptamani la control..
am reusit si mi-am gasit si geanta pentru bagajul de spital...
acum sunt cumintica in pat..
Razvan-Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
deea http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=93&nm=Bebelusul-primele-365-zile-din-viata-unei-comori
aici vom fi dupa nastere
la primele 365 de zile din viata unei comori.........
dana super fain!
col lunggggggg
ookaaabaga garmastan dupa fiecare alaptare....si lasa sanii la aer cat mai mult......
lanolina,,,,incearca tot
sorry ca suferi cu saniii e nasol
in rest multa putere sa ai pt cele doua comori ale tale.....
ma bag la somn cu fiu-meu.......
felicitari pt vestile bune la echo!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si
35+ cu
Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 deea http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=93&nm=Bebelusul-primele-365-zile-din-viata-unei-comori aici vom fi dupa nastere la primele 365 de zile din viata unei comori......... dana super fain! col lunggggggg ookaaabaga garmastan dupa fiecare alaptare....si lasa sanii la aer cat mai mult...... lanolina,,,,incearca tot sorry ca suferi cu saniii e nasol in rest multa putere sa ai pt cele doua comori ale tale..... ma bag la somn cu fiu-meu....... felicitari pt vestile bune la echo!!!!!!!! ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dar cred ca va trebui infiintat un capitol pentru brumareii de 2011,nu?
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
Razvan-Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
venit, distrat cu doctorita pe seama pozei cu oo si putza-n vant, multumita de evolutie si atitudinea mea, eu de a ei, am vorbit despre epiziotomie si a spus ca putem incerca fara, daca merge bine treaba
,i-am amintit de durerile de dupa epizio, si m-am luminat, se pare ca nu de la taietura am avut eu groaznicele dureri, ce se duceau pe picior pana in calcai, mai degraba de la coloana!!!nu stiu cum naiba nu mi-a dat prin cap in aproape 4 ani si tot dadeam vina pe taietura aia!.
am recoltat si analize de sange (Arleza, uite ca si eu le repet, plus inca o data la .. parca 36 sapt, atunci in special culturi din col sa vedemde streptococ..)
in schimb, m-a enervat si pe mine o donsoara pitzi siliconata-n bot si cu tona de fond de ten pe fata.. aveam nevoie de anumite detalii tehnice, cu plata, adeverinte, trimiteri etc... si tipa, aroganta si cam cu atitudine de femeie d-aia.. NF!
ziceai ca ea e gravida hormonata..
bleah, sa fie la ea acolo, bine ca nu am de-a face cu Einstein asta a medlifeului...
Arleza, adundenta lohiilor nu are legatura cu abundenta menstruatiei, la mine cel putin, nu s-a potrivit, am avut ... din plin, mult!
ooka, ai incercat sa schimbi pozitia de alaptat?... in general ragadele apar daca bb nu prinde bine sfarcul cu toata gura, sau nu sta intr-o pozitie buna.. daca te putem ajuta cu ceva, striga!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bianca77/Bianca77.jpg)
Bianca77 spune:
Deea, Daniela, o sa se formeze un forum nou dupa ce nastem toate de la brumarei, un forum special pt bebelusi. va spun fetele la bb2 mai multe 37+ cu
Anna Eden
www.psychosomatics.be
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 Deea, Daniela, o sa se formeze un forum nou dupa ce nastem toate de la brumarei, un forum special pt bebelusi. va spun fetele la bb2 mai multe ![]() ![]() www.psychosomatics.be |
inteles.. multumim de lamuriri
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
Razvan-Teodor
![](images/user_woman.png)
georgia79 spune:
Buna ziua dragele mele burtici!
Revin si eu dupa o lunga absenta dar v-am citit in permanenta si sunt la curent cu toate!
In primul rand vreau sa felicit cele 3 mamici( emily jeuly, ooka si ralut) care-si tin comorile in brate! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si numai ceasuri bune!
In al doilea rand tin pumnii stransi pentru urmatoarele mamici : adriana, carola si lia!
Pupici multi si imbratisari pentru brambu si silviuta! Refacere rapida!
wildorchid felicitari ca ai avut puterea sa schimbi doctorul si ca vei face pana la urma cum simti tu ca e mai bine!
aris draga mea sa stii ca desi sunt la a doua nastere sfaturile tale mi-au prins foarte bine. Mai ales cele legate de bagaj si de recunoasterea contractiilor intrucat eu la prima sarcina am nascut cu cezariana de urgenta din cauza de dezlipire placenta si hemoragie din hematom... asa ca n-am stiut nici de contractii, de bagaj ce sa mai vorbesc ca eu aveam doar 34 de saptamani...
Bianca multumesc ca ai intrebat de mine.
Asa... si acum despre mine.
Eu de cand am ramas acasa am avut tot felul de preocupari casnice legate de mici reamenajari prin casa, pregatirea camerei pentru bebe, cumparaturi pentru bebe si pentru cel mare ... drept urmare am tot fost pe drumuri sau pe net sa comand covoare, saltelute si tot asa.
Am ajuns si la Ikea sa-i cumpar celui mare o masuta cu fotoliu...
In fine, toti cei care ma cunosc au zis c-am luat-o razna si sa mai stau acasa dar eu nimik! Nici pe doctor nu l-am ascultat si pe dr. de la eco. Eu ma simteam bine si aveam chef de shopping la greu!
Azi am fost iar in mallul din Baneasa spre ingrijorarea sotului meu si a mamei!
Dar cred ca e cam ultima iesire singura ca nu prea pot merge pe distante mari si m-au luat si niste crampute micute!
Eu mi-am gasit azi tampoane maternity la Mother Care unde 25 de buc sunt 25 RON. O sa-mi mai fac si eu vreu 10-15 si sper sa ajunga... nici data trecuta n-am avut mult!
La ultima eco de la 35 de saptamani si 3 zile fiica mea arata de 37 si 3 zile si avea 2950 grame. Colul mult scurtat ( asa a scris) iar masurat are 2,5... mie nu mi se pare chiar asa rau. Pe masa insa mi-a spus doctorul si ca e inmuiat... el care zicea ca am un col beton.
La momentul respectiv a zis ca poate rezistam pana pe 10 noiembrie ca eu atunci imi planificasem sa nasc. In schimb familia mea e tare grabita si nerabdatoare si ingrijorata... mai ales mama... care daca ar fi dupa ea as naste si maine.
Pe mine in schimb m-a prins asa o stare de bine si parca as mai sta asa vreo luna 2 daca s-ar putea. Nu prea ma mai doare nimic... nu ma simt nici foarte grea... in schimb as cam dormi la greu. Chiar am avut zile cand am dormit si 20 din 24. Cand citeam aici de insomnii ma minunam.
Cred ca imi este si foarte frica de ce va urma, de durerile de dupa, de cum ma voi obisnui cu bebeaca mea, de cum va reactiona Iustinul meu iubit...
Parca de ce duc mai in viitor nasterea ma simt mai confortabil.
In plus eu credeam ca 37 saptamani e la termen dar am citit ce a scris ookA si vad ca nici 38 nu e considerat la termen.
In fine... sper ca bebeaca mea sa mai stea acolo macar pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Maine-poimaine trebuie sa merg si eu iar la control sa vedem ce-mi mai zic expertii mei!
In rest eu sunt fericita cu felul in care arata casa noastra acum si ma bucur de toate achizitiile facute.
Poate ma invrednicesc si eu sa fac niste poze sa va pun. Eu la capitolul poze nu stau foarte bine... nu-mi place nici sa fac nici sa fiu pozata... ( o superstitie mai veche de-a mea dintr-un film indian unde ziceau ca pozele fura bucati din suflet... daca stai sa te gandesti cam asa e... un moment imortalizat e o traire a sufletului tau).
Mam e experta in fotografii... sute-mii si filmari.
Apropos ca ma mai intreba firicel si brambu de ea: tot cu fierea in pioneze, poate reusesc s-o conving sa se opereze dupa ce nasc. Altfel e topita dupa Iustin, si el dupa ea, si abia o asteapta pe Ioana pentru care a cumparat deja 2 perechi de cercelusi si pandantiv cu lantisor! E o dulce dar isi face mult prea multe griji si se concuma enorm... cateodata ma gandesc ca era mai usor sa nu fie partasa la atatea emotii... dar pe de alta parte nu cred ca as fi putut s-o tin deoparte... asa e ea... se implic la maximum si traieste la fel... are un principiu: decat o viata gloaba mai bine 50 de ani armasar!
Cam asta cu mine/noi. Imi pare rau ca scriu atat de rar dar chiar v-am citit in continuu.. si in rest v-am zis cu ce m-am ocupat!
Va pupicesc pe toate si bun venit celor care s-au alaturat de curand noua! ( blackcat si bluerain).
Aris continua sa ne inspiri cu bunatatile tale... eu nu sunt foarte creativa la bucatarit!
Ah... sa nu uit: vedeti ca in IKEA sunt niste saci de dormit adorabili la 50 RON si lenjerii de pat frumoase, si cearsafuri cu elastec, si am gasit si un fel de scutecele 3 la 21 RON dintr-un finet.
Oricum, au si aparatori de pat... si multe chestii de bebe la preturi foarte avantajoase. ( sacii de dormit in alte parti sunt dublu la pret).
Hai v-am pupacit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
I'M BACK, I'M BACK!!!!
Vai tu fete ce nasol e fara calculator, mai ales acum in perioada nasterilor....am rezistat eu cumva fara...dar acum mi-am rezolvat calculatorul, erau dusi hardul si ramii...acum e ok.
Am foarte mult de recuperat...dar am intrat sa va salut mai intai. Tocmai ce am adus calculatorul de la reparat, si primul lucru a fost sa il pun in functiune
diana30+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tia_Mia/tia_Mia.jpg)
tia_Mia spune:
buna burticilor
Emma felicitari pentru alegerea facuta, mult succes in continuare si sa dea DD sa fie totul bine si sa mai stea bebe la mami in burtica ca e tare bine la caldurica te imbratisez cu drag si ma bucur ca erai fericita ....vorba lui aris ,,,asa trebuie sa fie o mamica graviduta
aris multumim de sfaturi acum sunt convinsa ca nu am cum sa ratez contractiile dupa descrierea ta
brambru
Lia
danielafelicitari pentru vestile bune si colul lunnngggg
ralu
eu ma simt foarte obosita, dorm din ce in ce mai rau ma dor toate
Andreea 33+
Maya Maria
MINUNEA MEA