Prietene la bine si la greu - 141

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hellooo

Stephy nici nu stii cat ma bucur sa te citesc...noi va iubim la fel ca la inceput...hmmm...ba nu, putin mai mult
sper sa ne scrii mai des...ti-am zis, o vorba buna poate sa faca ziua sa treaca mai usor...oricum ar fi, toate probleme voastre se vor termina odata si'odata...noi ne gandim la voi mereu si va transmitem numai ganduri bune, doar ca tare greu mi se leaga telefonul de mana
Imi pare rau ca nu mai ai ajutor, te cred ca e greu, macar dimineata Stefi e la gradi si esti doar cu Iustinut...ei, dar nu cresc ei mari, sa vezi atunci ce ajutoare de nadejde o sa ai

Sabi este foarte bine, nesperat de bine la cresa...primesc laude mereu, e muuult mai cuminte decat acasa, unde tot ca o tornada imi rastoarna casa cu susul-in-jos
imi pare rau sa aud ca nu exista posibilitatea de a-l da pe Iustinut la cresa, e adevarat ca alea nu sunt conditii, mi se pare inadmisibil ca 40 de copii sa fie supravegheati de 2 persoane...in Piatra se admit maxim 20 de copii in grupa si sunt supravegheati de 4 persoane...pt o cresa de stat, eu sunt mai mult decat multumita de conditii, Sabina e iubita tare de fetele de-acolo, toata ziua le pupa si le iubeste

La cresa Sabina face la olita, acasa face pe ea , acolo isi ia cuminte siropurile si picaturile , acasa face un mare circ, acolo adoarme singura in patut, acasa ne chinuim pana la 2 ore cu ea (aseara a adormit la 12 fara 20 ), acolo papa singurica tot ce i se da, acasa face mofturele si varsa mancarea peste tot....and so on...

Mi-e dor de copilasi, poate reusesti sa pui macar o poza cu ei , cred ca Iustinut e un adevarat cavaler de'acum, iar bucalata mica o domnisoara in toata regula

va pupam si va imbratisam cu drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

RARES La multi ani

Ancutza Ultima zi de CIC si ultima zi de plata a indemnizatiei este ziua de nastere 2 ani (sau 3 dupa caz pt cazuri de handicap). Prima zi de lucru este prima zi lucratoare dupa data implinirii varstei de 2 ani a copilului.
baza legala OUG 111/08.12.2010 art. 16 alin.1 pct. a

atata pot deocamdata.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

sar'na
am primit-o pe PM de la una din fetele de la fulgusori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Ancutza gand la gand
acelasi minut si aceeasi secunda...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

chiar ca la secunda
ce tare !

Mergi la inceput

Smara scrie:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

LA MULTI ANI, RAMONIKA!!!!

Sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos, si sa te bucuri toata viata de comorile tale!

LA MULTI ANI, RARES!!!

si...nu in ultimul rand....ionela, ce-ar fi sa implinesti tu profetia lu' cuscri?

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

eu scriu: "Ionela daca se adeveresc "profetiile" lu' cuscra'ta, azi ar trebui sa nasti ... sa nu o dezamagesti, auzi?"
bai, azi sunt in gand cu toate fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Rares, sa cresti mare si sanatos!

Ramonika, numai bine alaturi de cei dragi, sarcina usoara si o nastere asa cum iti doresti!

Si sa imi traiasca si mie tatal!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Dana ???? esti bine?
baaaaiii, deci Davidutul este leit taticul lui...are Dana o poza pe Fb cu David si tati(la varsta lui David) de zici ca's una si aceeasi persoana...si freza e identica si ochii si gura si tooot, e baiatul lui tati, clar...poate fratiorul o sa semene cu mami ca sa nu fie cu suparare

pe toata lumea

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Ancutzule, sunt bine am spus...am o perioada mai aglomerata. Sarbatoriti multi, pregatiri, cadouri, prog pe la medic...la weekend primim musafiri.
Felicitari Sabinutei ca se acomodeaza asa bine la gradi

Ptr cine nu are cont facebook: Tata si fiu

Mergi la inceput

Shtephy, ce ma bucur ca te citesc Te asteptam mai des...eventual cu ceva pozici cu doi pui frumosi
Am avut intradevar o sarcina mai dificila (am trecut printr-o amniocenteza, stari de rau, internare...si diabet geatational) dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul a fost bine si sper ca va fi pana la capat.

Licuriciule, m-ai dat pe spate...minunati puii tai Bravo mami si tati!

Dymomo,

Gabitza, multa sanatate puilor!

Smaranditza, nu stiu ce sa iti spun...sper doar sa nu fie probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La multi ani, cuscri! Sa fii iubita si fericita
La multi ani, Rares!

Nu cred ca nasc nici azi, desi imi vine sa ma catar pe pereti deja. Maine mai e dr in localitate apoi revine marti. Nu am o problema sa nasc cu alt medic decat cel ce mi-a supravegheat sarcina ( nu ar fi prima oara) , dar mi-ar fi greu sa reusesc sa conving un medic "strain" sa faca ce vreau eu( intarzierea taierii cordonului, alaptare imediat dupa nastere... etc), prea multe de povestit in travaliu. Nu stiu dacxa mi-ar mai iesi si asta ma streseaza.
Uff!!!!

Pe zi ce trece ma gandesc mai serios sa refuz vaccinurile... sa imi iau mai mult timp sa ma gandesc la asta... Oare am sa am curaj???? Ca asta ar fi decizia corecta nu am dubii.... doar cred ca imi lipseste curajul.

Shtephy, ca sunt ultimele zile de liniste, ca asa mult timp si asa multa liniste nu am sa mai am veci nu am dubii.
Pe partea celalalta am atatea emotii, temeri... cum ne vom adapta, cum voi gestionat timpul... cum ma voi imparti sau cum voi raspunde simultan amandurora.... UFFF!

Floricika , de tine ca nu mai nasteai imi amintesc cel mai bine, ca aveam acelasi DPN si eu am nascut 3 sapt mai devreme si tu o saptamana mai tarziu... eu baiat si tu fata

Monica, imi pare rauu ca nu mai plecati la Paris, dar na, toate se intampla cu un scop in viata. Cine stie ce aveti voi de facut zilele alea

Smara, Ancutza, ce interesant ar fi sa nasc azi, mai ales ca e deja amiaza si eu nu simt nimic!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza

RARES La Multi Ani sa ne traiesti cu veselie si bucurie

Ramonik sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume, implinire maxima

Stephy - ce bucurie sa te citesc, ma bucur ca sunteti bine, imi pare rau ca Stefi nu iubeste asa de tare aceasta gradi, cam nasol cu militaria. Pupam Iustinul cu outul rezolvat

Lumi multam de intrebare, inca am hemoroizi inflamati, trece unul si se umfla altul , abia astept sa merg la homeopat sa primesc tratament bun asa cum zic si Ancutz

Dana La Multi ani tatalui

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Ptr cine vrea sa vada poze noi incepand de aici.

Mergi la inceput