Prietene la bine si la greu - 141
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_boc spune:
Buna seara,
Dominic , sa cresti mare si voinic.
Repede, repede, sa nu ratez asa o zi frumoasa aici pe forum.
RamonaC, sa iti traiasca voinicul, multumim de cinste.
Licu, tare frumosi copilasii, sa-ti traiasca. Zici ca e usor cu unul. In curand nu o sa ma plang numai de Andrei ci si de soacra.
Many, frumos bilant, al nostru cred ca e undeva la 83 cm si 10,8 kg.
Gabitza, sper sa treaca repede raceala, ca va chinuie de ceva timp.
Dymomo, imi pare tare rau pentru soacra ta. Eu dupa trei luni de umblat pe la Oncologie cu tatal meu (a fost operat si inchis la loc ca nu puteau sa-i faca nimic), dupa ce am vazut o gramada de cazuri, am zis ca mai bine sa-l ia Dumnezeu decat sa treaca prin atatea. Si am fost ascultata...........
MA duc sa imi pregatesc piticul de somn.
Noapte buna!
douradoudou spune:
ionela eu ti-am spus reteta mea de nascut
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
shtephy spune:
Sa vedem cat reusesc sa continui pentru ca nici un pui nu a vrut sa adoarma .
Pe Stefania nu am putut sa o mai lasam la gradinita inceputa in martie ,unde se simtea foarte bine si unde se ducea cu mare drag .Am reusit cu greu sa o inscriem la gradinita de stat de la noi din cartier ,cea mai bine cotata din oras de altfel. Diferenta intre cele doua este foarte mare si copilul meu o vede din plin . A fost incantata prima saptamana ,apoi gata ,nu mai vrea sa mearga .Avem noroc totusi cu activitatile extracuriculare ,adica dans,sah si baschet si asa reusim sa o dam jos din pat dimineata. La aceasta gradinita atmosfera mi se pare rece ,e multa strictete ,chiar militarie as zice .Se face randul repede repede pana numara educatoarea la trei .Sunt pusi sa stea cu degetelul la gura ca sa nu vorbeasca sau cu mainile la spate cand li se citeste ceva . Nu ies in curte ,desi curtea e cat un teren de fotbal . Accent se pune pe activitati ,lucreaza foarte mult ,dar pana la urma copilul e la gradi ,nu la scoala. Acum au o saptamana de vacanta ,iar Stefi mi-a declarat ca ii place vacanta .
E un copil bun ,parca s-a mai domnisorit un pic dar e tot cu energie multa ,nu sta locului deloc ,iar Iustin imita tot ce face . Asa ca sunt numai dupa fundul lor .
Il iubeste pe Iustin ,desi de multe ori il supara si il faca sa planga .
Se joaca in general frumos impreuna ,dar daca mai e un copil in preajma ,nu il mai baga in seama pe Iustin . Doar se mandreste cu el si il prezinta : "el e Iustin ,e fratiorul meu .Vezi ce dragut e?"
Iustin e un pui tare razgaiat ,sta mult in bratele mele ,papa multa multa tzitzi (cere tzitzi bun ,tzitzi mic sau tzitzi mare ) ,pana de curand a fost intr-o continua greva a foamei ,el nu a mancat niciodata bine solidele. Pe 13 septembrie avea 10,800 kg. Acum recupereaza ,mananca foarte bine ,se simte ca aluat in greutate binisor .
Pe 13 septembrie a fost operat . Stiti voi ,outul necoborat nu a vrut sa coboare vreodata ,ba chiar urca uneori pana in abdomen. Mi-a fost ingrozitor de frica si de analize si de branula si de anestezie si de operatie .Dar am trecut cu bine peste incercarea asta . Opaeratia am facut-o la Regina Maria ,a contat mult "calitatea" personalului si politica spitalului. I s-au adus jucarii in salon ,i s-a pus branula la mine in brate ,am intrat cu el in sala de operatii ,l-au sedat la mine in brate ,iar apoi am asteptat in camera de vis a vis la ATI .Dupa o ora mi-au adus puiul adormit pansat in doua locuri ,pe scrot si un pic mai jos de linia chilotului . Dupa ce s-a trezit ,a stat o ora la mine in brate ,apoi dupa inca o ora a cerut tzitzi .Dupa tzitzi ,voinicul meu statea in picioare si incarca sa se joace cu Stefi .A doua zi am plecat acasa ,iar intr-o saptamana uitase cuvantul "doaie" (doare) pe care l-a invatat dupa ce i s-a pus branula.
Desi dieta lui era LM in proportie de 80 sau uneori 90 % ,analizele facute inainte de internare au iesit bine .
Ce sa va mai zic ? E vesel aproape mereu ,e pupacios ,vorbeste binisor ,repeta tot dupa noi ,a inceput sa lege cateva cuvintele ,ma topesc dupa gurita lui .
Un minus ar fi ca nu ii plac copiii de varsta lui ,tipa la ei si ii este frica .Cu prietenii lui Stefi nu are probleme ,ii indrageste ,se tine dupa ei .Se lasa mangaiat de toti colegii Stefaniei .Probabil am socializat mai mult cu cei mari .
Cam atat acum ,nu stiu ce sa mai scriu .Sper ca nu v-am plictisit prea rau .
smaranditza spune:
shtephy, tare ma bcuur ca ai aparut. Chiar zilele trecute cand am ramas singura cu Tedi acasa ma gandeam la tine si la Diana : cat de ingaduitoare ati putut fi la toate smiorcaielile noastre cand ne plangeam ce greu e cu un copil mic, ca nu aveam timp nici sa mancam nici sa ne taiem unghiile. INtr-adevar, abia cand ai doi vezi cat de usor era cu unul si ce mult timp liber aveai.
Fetelor, eu sunt cam ingrijorata, si va rog sa imi scrieti daca ati facut vreuna PAP si v-a iesit altceva decat negativ. Ca mie mi-a iesit PAP 3! Azi am sunat pentru rezultat si mi s-a pus un mare nod in gat cand am auzit. Medicul este plecat pana pe 7 Noiembrie, in 8 am programare sa discutam rezultatul si tratamentul. El mi-a zis sa stau linistita, ca s-ar putea sa fie si pentru ca testul e facut la scurt timp dupa nastere (3 luni e putin??? ) si poate de aceea a iesit asa. Oare a incercat doar sa ma linisteasca?
Problema e ca pe 16 Oct. am avut o sangerare...dupa o saptamana de dureri de burta. Ma gandeam ca au venit rushii mai repede decat ii asteptam. Dar acum...cred ca a fost din cauza ranii de pe col.
Sotul e mai panicat ca mine si vrea sa mergem si la alt medic (cel cu care am nascut), sa nu mai stam ca pe ace pana pe 8 Noiembrie.
Dupa ce am citit pe net, lui ii e teama sa nu asteptam prea mult si sa treaca deja in stadiul 4. offffffff....
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ionela eu ti-am spus reteta mea de nascut alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Se pare ca la noi nu merge.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor
strumfy_12 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
O baie fierbinte si lunga ai incercat? Se pare ca la noi nu merge. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor |
Mami fericita de strumfita si 20+ cu Motzata
ionelamaria spune:
Incercat si baie... Aia a intrat in program de la 38 saptamani ca eu opricum nu credeam ca are efect
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor
many_bani spune:
Smara inainte a lua o decizie eu zic sa mai repeti analiza la alt laborator.
Si eu am luat rezultatul marti la aceasta analiza, a iesit clasa 1, adica foarte bine, dar poate ca are si legatura cu faptul ca nu ai cm, zic si eu. Eu am primit recomandarea sa fac in a 10-a zi a cm.
Bafta multa
Shtephy tare dor imi era de tine si cum se apropie ziua lui Vlad si tu ai fost prima fata de aici anuntata iti dai seama ca numai la voi ma gandeam.
NB
RamonaCopot spune:
Seara buna,
sunt tare obosita, cu dureri de spate, dar nu pot sa adorm, asa ca am intrat cu oala de vin fiert, sa va imbiu cu aroma de scortisoara sa savurati cate putin.
ah...si bineinteles sa vad daca e vreun semn de la Iesi , nu-i nimic...asteptam.
Multumim tare mult de urari!
Laura, daca ma mai uit mult la pozele cu Dragos, cred ca nu mai tin neaparat sa fac o fetita, ca si inca un baiat (ca al tau musai ) mi-ar placea.
Shtephy , tare ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca ti-ai facut timp sa ne scrii de puii tai. Felicitari lui Iustin pentru tzitzi mare si mica, dar si tie! stii tu...invidie ++++
Smaranditza, stiam ca nu e prea ok sa iasa PAP mai mult de 2, dar nu cred ca e chiar asa negru. ca si sotul tau, as fugi la alt medic, macar sa ma linisteasca. dar tu stiai ca ai o rana?? Aia se poate rezolva prin cauterizare foarte usor, daca alte tratamente nu au functionat. Sa ne tii la curent. Eu ma rog sa nu fie nimic grav .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Dominic!
Sa fii sanatos,cuminte si norocos!
Ramo, felicitari pt toate activitatile!
Shtefy,mare surpriza sa te citesc, parca nici nu mai speram la asta.... Ma bucur mult ca ti-ai facut timp, imi place ca ne-ai scris despre strumfii tai. Imi pare rau ca Iusti a trecut prin asa ceva,dar ma bucur ca acum este bine.
Of,cu gradinita Stefaniei....nu-mi place deloc....s-ar parea ca doamnele educatoare tot cu mentalitatea comunista au ramas...
Smara,mi-a asta inima cand ti-am citit postarea....tocmai mi-am dat seama ca eu nu mi-am luat rezultatul testului facut....de cateva luni!
Nu stiu ce sa spun....dar stai calma, stresul nu te ajuta cu nimic. Mai consulta un medic,pt linistea voastra, daca trebuie sa faci tratament, fa-l, si sunt sigura ca va fi bine. Nu cred ca medicul ti-a ascuns adevarul,sunt sigura ca totul va fi bine dupa tratament
Monica,ti-am admirat desenele,dar si mai mult domnisoara eleganta! E dulce foc,Mariuta,are si cui semana,cu asa parinti frumosi!
Nu stiu cand si daca plecam la Londra(eu sper ca da,doar ca nu stiu ce vom face cu Lady,ca de pisica nu ma ingrijorez prea mult),dar s-ar parea ca vom petrece un weekend la Viena in noiembrie.
Voi cand plecati la Paris?
Poate reusiti sa veniti pe la noi....de fapt,invitatia este deschisa pt toate fetele!
Gabitza,cred ca e "horror" cu doi puiuti bolnavi....atat suferinta lor,cat si stresul si "neputinta" ta ca mama cand vrei sa faci ceva si nu poti( asa ma simt eu cu tusea Alexei)
Imi pare rau ca ajungeti la antibiotic,dar daca asta este singurul care ajuta,trebuie sa te conformezi. Sanatate multa frumosilor tai, si voua multa putere sa-i ingrijiti si alintati cat mai mult!
Licu,se vede ca esti fericita cu doi puiuti
Sanatate multa,si fericire maxima Cu gradi pt Amalia mai asteapta un pic, doar vezi cum "misuna" virusii, si Dragos e prea micut.
Ionela,macar esti pregatita pt nastere,mai lasa nerabdarea,ca vine Tudor(baiat cu personalitate,ce mai!)
Oricum,eu bag agitatele la joc de glezne!
Shtrumfy,ma bucur ca totul e bine cu motzata mica,iti doresc sa primesti doar vesti bune in continuare!
Si sunt sigura ca e frumoasa foc,pai cum alfel???
Raluci,tu cum mai esti cu durerile?
Imi pare rau ca suferi din cauza hemoroizilor,am facut si eu unul(si bun!) dupa nastere,stiu cat te pot chinui nenorocitii.... Ai incercat sa te speli cu ceai de marar?(Floricik a spus ca s-a tratat asa)
Te admir pt curajul si hotararea de a naste natural
Trebuie sa ma mai uit pe paginile anterioare,ca nu mai stiu cui,si ce vroiam sa spun...ma iertati,da?