Prietene la bine si la greu - 141
Raspunsuri - Pagina 14
shtephy spune:
Am si eu o intrebare .
Nu mai avem capucine si frapucine de la Italica ?
Andre italiencele frumoase.
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Liluta draga, ca sa vezi cu cine am de'a face uite aici raspuns primit de la dna director de sucursala "Lasand deoparte textul de lege si faptul ca esti chemata sa vii pe 3 noiembrie, ai vreo alta problema care te impiedica sa te preezinti pe 3 noiembrie la birou ?" Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Uite cu cine sunt eu online
Uffff ce nesi e aia
Imi pare tare rau
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Uite cu cine sunt eu online Uffff ce nesi e aia Imi pare tare rau |
am vazut pozele mult asteptate, mi-era asa de dor de voi
legat de servici, asta e, nu vreau sa mi-o pun in cap , doar ca eu m-am adresat frumos si elegant in e-mail si nu mi se pare "fair" sa primesc un asemenea raspuns
shtephy spune:
Multumim cuscri drag .Si eu v-am admirat in pozici .Sunteti deosebit de frumoase .
La gradi cred ca poti le rogi pe ingrijitoare sa faca poze cu aparatul tau ,daca nu e cale de intelegere cu nesi.
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Liluta draga, ca sa vezi cu cine am de'a face uite aici raspuns primit de la dna director de sucursala "Lasand deoparte textul de lege si faptul ca esti chemata sa vii pe 3 noiembrie, ai vreo alta problema care te impiedica sa te preezinti pe 3 noiembrie la birou ?" |
Ce urat ! Presupun ca arde daca nu te prezinti pe 3...
Rares - clipe si zambete
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui shtephy Am pus niste poze . |
Ce fratiori frumosi !!
Rares - clipe si zambete
cristina_boc spune:
Va poftesc la o feliuta de cheesecake.
Poate vrea Tudor o felie . mamicutei nerabdatoarea sa-si vada baietelul.
Ancutza, urata treaba cu intorsul la servici. Poate daca puneai altfel problema, si nu cu ce spune legea. Da , exista o problema, in 3 e ziua fetei si vrei sa stai cu ea, si mai ai si dreptul. E vorba de o zi. Pe langa asta , din cate stiu eu, trebuie sa treci si pe la Directia .... Copilului, (habar n-am cum se numeste), sa faci cerere ca incepi serviciul, chiar daca numai cu o zi inainte. Deci iar timp pierdut.
Shtephy, tare draguti copilasii tai, sa-ti traiasca!
MA duc sa fac bagaje. Plecam la tara.
Un weekend placut tuturor!
many_bani spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Va poftesc la o feliuta de cheesecake. Poate vrea Tudor o felie . mamicutei nerabdatoarea sa-si vada baietelul. Ancutza, urata treaba cu intorsul la servici. Poate daca puneai altfel problema, si nu cu ce spune legea. Da , exista o problema, in 3 e ziua fetei si vrei sa stai cu ea, si mai ai si dreptul. E vorba de o zi. Pe langa asta , din cate stiu eu, trebuie sa treci si pe la Directia .... Copilului, (habar n-am cum se numeste), sa faci cerere ca incepi serviciul, chiar daca numai cu o zi inainte. Deci iar timp pierdut. Shtephy, tare draguti copilasii tai, sa-ti traiasca! MA duc sa fac bagaje. Plecam la tara. Un weekend placut tuturor! Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
Ma bag si eu, dupa expirarea celor 2 ani nu se mai face nici o cerere la ANPS, ei te scot automat din plata, asa mi s-a spus mie