Prietene la bine si la greu - 141
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Ancutza ce fain ca-i place Sabinutei la cresa .Super !Sa o tina tot asa .Intr-adevar 4 ingrijitoare la 20 copii e mai mult decat ok .Sora mea uneori a gasit doar o ingrijitoare in grupa ,desi si la ei ar trebui sa fie 4 . Din pacate la noi in oras sunt crese putine ,copii multi si personal putin. Cam ca Sabi fac multi copilasi .La gradi strang jucariile ,papa singuri etc etc iar acasa sunt furia rosie turbo. Ne bucuram mult ca ne mai iubiti .Si noi va iubim tare mult . Eu din ordonanta inteleg ca ar trebui sa te intorci la servici in data de 4 ,nu 3 .E normal sa fii necajita ,doar e ziua puiului tau . Pozici sper diseara ,am si una asa cum iti doresti tu demult sa vezi . |
hehe, abia astept
laviniablaga spune:
Salutare tuturor, va scriu cu Serban in brate si Rares adormit sa va multumim pt urari.noi ne asteptam musafirii, sotul a pus de un gratar, asa ca in viteza va salut! Revin cu cinste si poze mai tarziu!
ali762000 spune:
Rares !
Ramonika !
Noi suntem bine,maine mergem la doamna doctor la control. Nu stiu cate kg are dar centimetri are 90. Poate imi da si mie ceva vitamine ca ma simt asa de obosita mai ales dimineata.
Cand ma gandesc ca trebuie sa incept lucru peste o saptamana....si ma gandesc la Mihai.....asa parca mi se rupe sufletul.
Ramonika spune:
ali cica vitamax ar fi bune. si eu sunt ingrijorata cu serviciul, mai ales ca tre sa-i anunt si de sarcina...
ancutzel si atunci cum ramane cu ordonanta?
cuscri cred ca nu nasti nici azi... lasa ca stie el Tudorel cand sa vina.
licu superbi copilasii. ce frumos s-a facut Dragos. vreau si eu un bebe asa.
stephy ma bucur nespus sa te citesc.
strumfy felicitari pt. motata, bine ca e totul ok.
magda imi pare rau pt. necazuri, sper sa treaca repede.
laura-andreea nu mai zici nimic de voi?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
floricik spune:
Salutare fete.
In primul rand vreau sa-l felicit (cu intarziere) pe soricelul drag si scump. LA MULTI ANI DOMINIC!
Ramoc sa fie Dominic sanatos si norocos. Ce ai facut la test? L-ai luat?
LA MULTI ANI RARES! Lavinia, cum mai e Serban? Petrecere frumoasa azi...arunca incoa un mic...
LA MULTI ANI RAMONIKA! Cum petreceti azi? Fie-ti mila si baga la semnatura si pe bb 2 ca sa stim cate saptamani de sarcina ai. Apropo nu ai scris nimic de greturi...sau nu am fost eu pe faza? Sau nu ai avut deloc?burtica.
Stephy ce dor mi-a fost de tineee Ma bucur ca puii sunt bine chiar daca problemele(din pacate) mai apar.Le rezolvam noi. Despre noi...chiar ne este foarte greu fara Ema dar nu vreau sa ma plang aici zi de zi. Practic traiesc pt week-end si de acolo ne intorcem luni dimineata numai ca sa dorm 1 noapte in plus cu ea.
Ionela stii ca eu te inteleg perfect. Si noi inainte sa nasc am incercat 'reteta' de care scrie Alexa si degeaba. Copii incapatanati.
Monica daca vacanta la Paris are vreo legatura cu siteurile de reduceri, te sfatuiesc mai bine sa mergi la o agentie din Iasi, sa le arati despre ce oferta e vorba si sigur iti pot oferi la acelasi pret(chiar si la un tarif mai mic). Siteurile de reduceri iau pachetele tot de la agentii(mai ales acelea cu avion) si isi pun peste un comision destul de mare. Ei sunt doar intermediari.
Uauuu Dana cat de mult seamana David cu tati. Si eu care credeam ca seamana cu tine. Ca sa echilibrati balanta cred ca fratiorul lui David(nu are inca nume?) o sa semene cu mami.
Magda, multa sanatate lui Rares.
Ancutza cat de bine se comporta Sabi la cresa. Inseamna ca-i place foarte mult. Referitor la intoarcerea la lucru, stiu ca nasa mea s-a intors in ziua in care copilul a facut 2 ani si 1 zi.
Fug la treaba mea.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
mami.ilinca spune:
Salutare,
Ionela:sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un prunc sanatos, mancacios si cu suflet mare si luminos!
Si cateva ,pentru bb Tudor!
Pt mamici care incep serviciul: o sa fie greu dar nici nu cred ca va inchipuiti altceva....oricum sunteti norocoase ca ati stat 2 ani langa copilasi!
Pt micutii 'gradinari': bravo voua pui mici si bravo mamicilor ca ati putut sa facetyi pasul asta!
Eu nu sunt pregatita psihic :))) si nici nevoita asa ca mai asteptam pana la anul cu gradinita.
Sanatate multa-multa fulgusorilor bolnavi!
Voi ce le dati pt cresterea imunitatii in per asta:
Noi luam asa:
-imunogrip junior
-vit c natural 10 pic /zi
-suc de portocala+miere
Am mai citit de catina ce ati scris voi , am cumparat chiar doar ca nu am avut timp de [preparat si a mucegait in frigider....
va pup
miany75 spune:
salutare!!
cu scuzele de rigoare ptr.intarziere:LA MULTI ANI CU SANATATE,DOMINIC alias soricel de ramox!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOS,IAR PARINTILOR TAI SA LE OFERI NUMAI MOTIVE DE MANDRIE!!
LA MULTI ANI,RARES,FULGUSOR GRABIT!!! SA FII SANATOS,VOIOS SI UN BUN PARTENER DE JOACA PTR.FRATIORUL TAU,SERBAN!!! LAVI,SA VA BUCURATI MEREU DE EL(EI)!!!
RAMONIKA,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI O SARCINA USOARA IN CONTINUARE!!
deocamdata atata pot...va cu mare drag...
p.s Ionela nu stiu daca mai apuc ,asa ca las niste donsoare dragute ptr. sustinere..
miany75 spune:
shtephy ma bucur tare sa te 'revad' si cel mai tare ma bucur ca cei mici sunt k...restul se rezolva
ali762000 spune:
Ramonika sa vedem ce vitamine imi da de data asta d-na doctor ... parca vad ca tot elevit ca de obicei fiindca zice ca sunt complexe.
Nasol treaba cu serviciul, de fapt cred ca toate gandim asa in ultimul moment.
dymomo77 spune:
Va multumesc mult de incurajari. Fac bine la un psihic asa framantat ca al meu. all.
La multi ani Ramonika o sarcina cat mai usoara, sa iti fie copiii sanatosi si sa ai parte numai de bucurii.
Multi ani Rares fulgusorul nostru grabit si sa ai parte de sanatate si noroc in viata.