el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Noroc ca eu n-am avut si n-am in continuare angoase existentiale care sa ma faca sa apelez la intzelepciunea forumului...:)))

Foarte rau faci ca iei decizii de capul tau. Sa nu se mai repete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Noroc ca eu n-am avut si n-am in continuare angoase existentiale care sa ma faca sa apelez la intzelepciunea forumului...:)))

Ilinca, ma scuzi ca rad....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Citat:

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Pai nu stiu ce-a fost cu mine, mi-a tulburat Dumnezeu mintile...promit ca data viitoare cand ma indragostesc/ma marit/ fac copchii- sa apelez la un for(um) superior!
(amu io nu subestimez virtutzile forumului, ca zau ca datorita lui am gasit o vopsea buna de par, un site cu body-uri mishto etc, da' sa ascult psihanaliza ieftina despre cum e barbatu' meu (si io nu stiu) sau despre ce femeie e soacra mea (si io nici asta nu stiu:)) ar fi prea mult pentru mine, cred ca de la un punct nici macar nu m-as mai amuza, ca si citind aici mi se aburca tensiunea citind cum a facut carina avort "fara scrupule" si ce "lucruri normale" ar trebui sa faca neaparat un barbat (pardon, baietzel neajutorat) la 21-25 de ani

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

Pai nu stiu ce-a fost cu mine, mi-a tulburat Dumnezeu mintile...promit ca data viitoare cand ma indragostesc/ma marit/ fac copchii- sa apelez la un for(um) superior!
(

Da, pot organiza si pentru tine un concurs de succes, cu titlul Mama Zmeilor. Citesti conditiile la subsol, la ZZ. Kariguld s-a inscris si la ala. E inscrisa din oficiu si la asta. Bine, ea nu stie, dar va beneficia de consultanta de la mine tot restul vietii, chiar si in problemele pe care nu stie ca le are.

In rest, traim si noi cum putem cu deciziile noastre. Unii ne si bucuram de ele, sau macar le acceptam fara sa cerem prea multe pareri: o fi bine, o fi rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:

(

Da, pot organiza si pentru tine un concurs de succes, cu titlul Mama Zmeilor. Citesti conditiile la subsol, la ZZ. Kariguld s-a inscris si la ala. E inscrisa din oficiu si la asta. Bine, ea nu stie, dar va beneficia de consultanta de la mine tot restul vietii, chiar si in problemele pe care nu stie ca le are.

In rest, traim si noi cum putem cu deciziile noastre. Unii ne si bucuram de ele, sau macar le acceptam fara sa cerem prea multe pareri: o fi bine, o fi rau...

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

promit ca data viitoare cand vine fii'mio acasa cu vopsea pe el, apelez la globul de cristal albastru de sub sifonier, ca sa intru in legatura cu tine.
acum am de pregatit mancarea ptr sot, sunt indecisa, ii dau cartofii taiati in patru, sau ii fac piure.

scuzati off topicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

acum am de pregatit mancarea ptr sot, sunt indecisa, ii dau cartofii taiati in patru, sau ii fac piure.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Deschide si tu un subiect pe forum!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Deschide si tu un subiect pe forum!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Eu zic sa-i tai pai si sa-i prajesti in friteuza. Sau poate copti la cuptor, cu unt si smantana pe ei? hmmmm....

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Carina, daca tu erai fraiera, atunci corect era '' fraiera, asa facem''.

corect era "asa faceam", nu? iar daca tie ti se accepta un typo, cred ca i se accepta si Carinei ca l-a pierdut pe "m" pe drum

Mergi la inceput