el vrea sa fac avort,,ce sa fac??
Raspunsuri - Pagina 11
Matzaila_81 spune:
Desiree poate nici exprimarea mea nu a fost una fericita.
Nu stiu ce probleme are fetita ta dar ii doresc multa sanatate si voua multa putere.
Carina, Doamne ajuta sa ne dai vesti bune. Nu stiu ce om nu e impresionat cand isi tine bebelusul in brate pentru prima oara. Poate asa va fi si cu partenerul tau.
+25
MonicaTob spune:
La o spovedanie preotul ma intreaba de ce nu fac copiii si ii spun ca traim dintr-un salariu si nu ne ajungem si dansul imi spune " un copil vine pe lume cu painea in brate".
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Desiree poate nici exprimarea mea nu a fost una fericita. Nu stiu ce probleme are fetita ta dar ii doresc multa sanatate si voua multa putere. Carina, Doamne ajuta sa ne dai vesti bune. Nu stiu ce om nu e impresionat cand isi tine bebelusul in brate pentru prima oara. Poate asa va fi si cu partenerul tau. +25 |
Nu mi-ai citit niciodata semnatura? si-ti doresc sarcina usoara si un copil sanatos.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Laura25 spune:
citat din mesajul lui MonicaTob La o spovedanie preotul ma intreaba de ce nu fac copiii si ii spun ca traim dintr-un salariu si nu ne ajungem si dansul imi spune " un copil vine pe lume cu painea in brate". |
Si daca nu, poti oricand sa te duci la popa sa imparta cu tine pomenile si banii.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Otiliav spune:
citat din mesajul lui emanouela s-a pierdut esenta... postarea mea a fost doar pt a-i arata si alta fatza a problemei. am gasit-o pe FB si mi s-a parut 'la subiect' cum vad eu....nu si-l doreste nici ea, nu e ca 'nu prea'... pur si simplu nu si-l doreste. motivele ea le stie, de ce a postat aici? pt ca-si cauta scuze pt ceea ce va face sau in cel mai fericit caz, nu va face. nu e prima femeie care trece prin aceasta situatie si nici ultima, am trecut si eu...marea majoritate a postarilor se raporteaza la ea si partenerul ei ceea ce mie personal imi dezvaluie o forma de egoism, ceea ce nu e deloc anormal in aceasta situatie, asa cum e ea si cum o percep eu nu sunt pro pt intrerupere de sarcina, am trecut si e traumatizant, lasa rani care nu se vindeca niciodata....se cicatrizeaza dar semnul ramane, atata timp cat insa exista libertatea de a alege fiecare e liber sa faca ce vrea carina....eu iti doresc multa maturitate in decizia pe care o vei lua....esti mama, stii ce presupune un alt copil, n-ai nici o garantie ca el, partenerul tau, va ramane sau va pleca, indiferent de si-l doreste ori ba (la mine l-a dorit si a plecat), n-ai nici o garantie a zilei de maine fie ea in 4 fie ea in 3 fie ea in 5. mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Mie mi se pare ca o judeci pe Carina si te exprimi cam dur. Daca nu si-l dorea categoric nu mai scria aici ca nu pot sa cred ca i-a fost usor sa scrie pe DC. Probabil a facut-o pentru ca ii lipseste un umar pe care sa planga. Ea scria ca mama ei nu crede ca o va ajuta, ba chiar ii este teama de reactia ei. Partenerul la fel nu o intelege. Iar ea vrea sa vada cum gandesc persoanele neimplicate.
Insa ea trebuie sa fie puternica pentru bb, ea va avea grija de el. Membrii DC o pot sustine moral si o pot sustine si cu cele necesare asa cum s-a mai intamplat si in alte randuri. Se pot dona haine, patut, carut, medicamente, lapte praf dar ea este mama, ea decide.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
roxy spune:
buna, chiar daca poate am sa shochez pe multa lume, eu tot nu reusesc sa nu ma minunez de "saracii" barbati cum nu le pasa atunci cand se simt bine si apoi daca ceea ce au facut are urmari se declara socati si paseaza toata responsabilitatea pe umerii femeii.Dupa parerea mea , daca tu ca barbat nu vrei copii pai nu lasi la alegerea hazardului daca vor fi sau nu vor fi...ci faci in asa fel incat actiunile tale sa fie asa cum iti doresti.Adica te asiguri tu ca femeia nu poate ramane insarcinata.Sunt multe posibilitati nu stau sa enumar aici.Si nu lasi la alegerea altora si apoi te declari socat si trimiti la avort.Te ocupi de problema inainte ca ea sa apara , ca dupa se cam lasa cu probleme.
Si inca un lucru...el daca tot e asa mare si tare ca doar nu e el cel in cauza (se stie ca unui barbat ii e frica si de o injectie), el s-ar duce sa-si faca vasectomie? Ii spui frumos ca mergi sa faci avort daca vine si el cu tine sa faca treaba asta si nu mai aveti grija ca va face vreun copil vreodata (oricui altcuiva nu numai tie) ca si asa vad ca nu-i trebuie.Scapa de o grija.Ce parere are ?
Asa de curiozitate , nu ca ar trebui sa faca
Stii ca exista riscul ca in urma unui avort sa nu mai poti face alti copii.Nu stiu daca avand deja doi iti mai doresti dar nu se stie niciodata. Dar el in schimb poate sa plece de la tine (chiar si cu avort facut ) sis a faca copii cu alta.
Nu cred ca ar mai fi asa viteji sa trimita femeia la avort daca si ei ar trebui sa suporte macar ceva, cia r fi mai atenti inainte...
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Mie mi se pare ca o judeci pe Carina si te exprimi cam dur. Daca nu si-l dorea categoric nu mai scria aici ca nu pot sa cred ca i-a fost usor sa scrie pe DC. Probabil a facut-o pentru ca ii lipseste un umar pe care sa planga. Ea scria ca mama ei nu crede ca o va ajuta, ba chiar ii este teama de reactia ei. Partenerul la fel nu o intelege. Iar ea vrea sa vada cum gandesc persoanele neimplicate. Insa ea trebuie sa fie puternica pentru bb, ea va avea grija de el. Membrii DC o pot sustine moral si o pot sustine si cu cele necesare asa cum s-a mai intamplat si in alte randuri. Se pot dona haine, patut, carut, medicamente, lapte praf dar ea este mama, ea decide. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
doar ti se pare...cred c-am fost destul de clara, asa vad eu situatia....de la a spune cum vad eu pana la a judeca (ceea ce eu nu am dreptul) e cale lungaaaaaaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
carina23 spune:
roxy, ceea ce ai scris mi se pare corect, numai ca tin sa precizez ca el mereu a fost grijuliu si panicat in privinta metodelor contraceptive,mereu era stresat in privinta asta si zi de zi imi spunea ia-ti pastila, aici chiar nu il pot acuza de nimic
in alta ordine de idei, partenerul meu iubeste copiii si isi doreste foarte mult unul al lui insa " nu acum"!! culmea e ca atunci cand s-a intamplat si am renuntat la sarcina el a suferit foarte mult.Pe mine asta ma minuneaza cel mai tare la el, ca isi doreste dar poate ca nu cu mine, din moment ce singura lui problema e partea financiara, si daca chiar ar fi asta mi-ar fi placut sa il aud spunand ca o sa faca orice ii sta in putinta sa avem un trai decent, dar in niciun caz ca o vom duce rau, intr-un fel parca imi zdruncina increderea in calitatile lui de barbat, de cap de familie. Si cu toate astea, nu stiu de ce am in continuare impresia ca teama de mama lui e enorma, ca e genul caruia ii place sa o protejeze si sa nu o faca sa sufere, si la cat de mult ii place ei sa exagereze legat de sanatatea ei, ca dupa fiecare cearta de-a lor se plange ca a ajuns la spital la urgente e grav..Poate e doar un moment dar nu stiu de ce incep sa simt ca il privesc cu alti ochi, si nu buni din pacate:(
Katya spune:
Draga Carina, iti doresc sa te intaresti si sa te gindesti numai la ce-ti spun tie inima si constiinta, e mai putin important ce relatie are partenerul tau cu mama lui, nu te mai teme nici de mama lui si nici de mama ta, esti femeie in toata firea, dimpotriva, spune-le tuturor ce dorinte ai tu si intreaba-i cu ce te pot si daca te pot ajuta, spune-le ca doar de ajutor ai nevoie si ca altceva nu vrei sa auzi de la ei. Eu sint aproape convinsa ca el va sfirsi prin a se bucura de copil si la fel mama ta, ai sa vezi.
Fii curajoasa, daca Domnul ne stie noua si perii capului (deci perii capului!), cu atit mai mult stie de copilul tau si nu te va lasa, concentreaza-te pe tine si nu te mai consuma pt el si mama lui, ai grija de tine, Doamne ajuta!
andacos spune:
citat din mesajul lui carina23 roxy, ceea ce ai scris mi se pare corect, numai ca tin sa precizez ca el mereu a fost grijuliu si panicat in privinta metodelor contraceptive,mereu era stresat in privinta asta si zi de zi imi spunea ia-ti pastila, aici chiar nu il pot acuza de nimic in alta ordine de idei, partenerul meu iubeste copiii si isi doreste foarte mult unul al lui insa " nu acum"!! culmea e ca atunci cand s-a intamplat si am renuntat la sarcina el a suferit foarte mult.Pe mine asta ma minuneaza cel mai tare la el, ca isi doreste dar poate ca nu cu mine, din moment ce singura lui problema e partea financiara, si daca chiar ar fi asta mi-ar fi placut sa il aud spunand ca o sa faca orice ii sta in putinta sa avem un trai decent, dar in niciun caz ca o vom duce rau, intr-un fel parca imi zdruncina increderea in calitatile lui de barbat, de cap de familie. Si cu toate astea, nu stiu de ce am in continuare impresia ca teama de mama lui e enorma, ca e genul caruia ii place sa o protejeze si sa nu o faca sa sufere, si la cat de mult ii place ei sa exagereze legat de sanatatea ei, ca dupa fiecare cearta de-a lor se plange ca a ajuns la spital la urgente e grav..Poate e doar un moment dar nu stiu de ce incep sa simt ca il privesc cu alti ochi, si nu buni din pacate:( |
Cert si 100% este ca el nu-si doreste copii!Nu acum sau nu cu tine e irelevant,si da ...cred ca dorintza lui trebuie respectata!
Pentru toata lumea cred ca e clar ca omul si-a luat toate masurile de protectzie,o pune chiar sa-si ia pastila zilnica...deci comentariile pe margine iresponsabilitatzii lui sunt de prisos!
Mai departe ,din punctul meu de vedere(da stiu ca va avetzi scandaliza la maxim)este lipsa de respect pentru dorintzele partenerului!
Carina,un copil se face in doi,iar daca el nu-si doreste,tu stii foarte bine urmarea!
Nu soacra,nu vecina,nu restul lumii si mai ales nu forumul(am impresia ca tu intri sa-tzi calmezi constiintza,insa parerea mea e si am mai spus este ca-tzi faci un mare rau intrind acum pe forum)itzi vor rezolva problemele!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit