Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu sunt la calc si Raul papa singur gris cu lapte. Nu vreti sa stiti ce e pe el si in jurul lui. Dar asa invata ...e inarmat si cu 2 lingurite, nu mai mananca cu mana...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Histamina, mie mi se pare ca s-a dezvoltat f bine!
Greutatea isi are explicatia.. Sanatate multa!

La multi ani, mami Cristina!
Sanatate, iubire si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Cris: cred ca de la atata agitatie si oboseala cedeaza si organismul!!
Histamina: si eu zic ca e bine piciul tau.cu greutatea, e de inteles.atata vreme cat e vioi, binedispus nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
Fetele cu muciosi: pupam sa treaca repede.Mama ei de vreme!
Si piticul mei are muci, dar subtire de tot.are doar dimineata si atat.data trecuta a avut tot asa cand i-au dat maselele, acum ii ies caninii, din cate vad toti odata, ca-s umflati si se vad prin gingie.nu tre sa mai zic ca e nemultumit mai mereu si sunt plina de vanatai, ca ma musca pana la sange.are o placere fantastica sa se suie pe mine si sa ma muste de tzitzi, rau de tot de imi da sangele.
Rody: cum e cu munca, cum de ai scapat asa devreme?ma gandesc si eu ca daca nu vine bebe maxim pana in ianuarie, incep sa-mi caut si eu de lucru, ca nu e de gluma aci..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Salut,fetele!
Am tras astazi o spaima, Ducu a bagat in gura capacul de la recipientul cu apa termala, era bine infipt am bagat degetul prin lateral si l-am impins afara.Sarcul nu scotea nici un sunet doar ii curgeau lacrimile pe obrajori. Nici acum nu mi-am revenit, am strans tot de pe noptiere. Ma simt ca ultimul om .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La Multi Ani CRISTINA!!! Sa fi sanatoasa, fericita si iubita!

Paula, nici eu nu i-as da acel sirop dar as face o programare la un alt dr.neurolog, poate mai renumit, cu mai multa experienta, etc.
De ce nu mergeti unde a fost Ramona cu Raisa?
Ma bucur ca analizele au iesit bune!

Oana, ce fericita esti ca o sa ai perdele! Bravo! Spor la bani si la amenajat!
Eu le pun pe cele vechi

Ochidut, sa-ti traiasca finuta!

Crispro, multa sanatate mami!

Alice, Adriana, Ludmila o pt fiecare!

Am fost si noi la dr pediatru si ne-a dat o sacosa de medicamente(nu antibiotic) pt ca tuseste destul de urat si pt imunitate. Mi-a facut o schema pe 3 luni...ma duc sa mi le aranjz ca sa nu incurc borcanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ma doare capul rau de tot.... am dormit cu copiii vreo 2 ore juma, acu am bagat o cafea tare....mai iau un paracetamol si om vedea...

histamina, pai al tau stie muuuult mai multe cuvinte ca al meu...de fapt el nu prea vorbeste mare lucru pe intelesul nostru... in rest, mi se pare f ok dezvoltat...nu te stresa cu kilele, Eric al meu a fsot si el mic, bine de 2600 gr, si in ziua de azi are mai putine kile decat unii copii de varsta lui, dar nici nu se omoara cu mancarea...sanatosi sa fie....

crispro, sanatate multa multa draga mea...

oana, da vad ca-ti faci de cap pe net...denisa si tu la fel... si eu am o centura smechera de masaj, chiar trebuie sa o caut...ca uitasem de ea...

paula, mi-am amintit...am primit oferta de la hainedecopii si au cizmulite de cauciuc cu ceva soseta inauntru...stiu ca intrebai la un moment dat....

revin! imi caut ap cu 4 camere sa ne mutam...nu suntem normali...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf, matusa, imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. tb mare mare griaj cu ei.nu prea am priceput ce fel de capac, dar banuiesc ca destul de micut.
si mie mi-e groaza, ca am acum si jucarii mici prin casa, nu ca al stefan, ca erau doar pt bebeici.

larissaaaaaaaaaaaaaaaaa, de unde ai tras o astfel de concluzie la mine cu bb 3????????????????????teoretic, da mi-as dori, dar daca as avea un sot mai gospodar, mai calm, mai putin pasionat de Tv, calc, telefon, net, motociclete, curse de masini.si care si-ar da interesu sa aspire, sa faca un bibe, sa schimbe un bb, sa puna vase/haine la spalat, sa le scoata,sa stie face cumparaturi singur, daca sta sg cu copiii sa nu gasesc dupa 3 ore casa ca la porci etc etc etc.
dar cum nu am, nu ma pot hazarda, pt ca as sfarsi intr-o criza de nervi continua.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.
Va mai amintiti de noi? Caci noi nu v-am uitat. Ba imi era tare, tare dor de voi insa nu am reusit sa mai intru deloc. Parca imi lipsea un membru din familie (de fapt mai multi si aici ma gandesc la Rodyka, Cristina, Crissy, Alina si Alina, Denisa, Andreea, Victo si toate celelalte fete care mi-au fost alaturi de cand s-a nascut Theo si cu care am impartasit atat momente frumoase cat si pe cele dificile).

Acum ca a venit mama la noi sper sa reusesc si eu sa tin pasul cu voi.

Theo a crescut: merge singurel; intelege o multime de lucruri insa nu vrea deloc sa vorbeasca. Zice doar mama, tata (mai rar), papa si cam atat. Insa e tare vesel si noi suntem tare incantati de el.

Am citit de delfinasi raciti carora le uram sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna delfinasilor
in primul rand sanatate multa la bolnaviori
noi am scapat de muci
sper sa nu ne mai viziteze prea curand ca tare greu a fost

mai avem putin si facem 10 luni
ne tinem bine in picioare, nu merg singurei, doar sprijiniti pe diverse obiecte sau sustinuti de mine sau de taticu
se joaca impreuna, se ciufulesc
Razvi a capatat un prost obicei de a se trage de par si de a isi da palme si pumni
de vorbit numai Razvi spune mama, tata, baba
Robi e monosilabic
Razvi are un varf de dintisor, dar e jale la el in gura, sunt super umflate gingiile, Robi are 3 si ii mai apare si al patrulea cat de curand
sunt veseli, mananca bine
asa fugarim premergatorul
e folosit pe post de sprijin, de stat in el rar

cam atat despre noi

pupici la toata gasca

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina dar ce de dintisori are Vladut! Cred ca in curand scapati de griji.

Theo are 8 dintisori si primele 2 masele stau sa apara. Insa a avut in gurita 2 chisturi de eruptie tare, tare urate (aratau ca un abces dentar). I-au trecut de curand insa ne-au dat multe batai de cap. A mai avut cineva asa ceva?

Ramona super ca ai reusit sa o intarci pe Raisa.

Oana voi incerca si eu reteta ta de ficatel. Poate mananca si Theo. Caci in perioada asta chiar nu stiu ce sa-i mai pregatesc caci mancare gatita nu mananca de nici un fel. (ma rog, cu exceptia galustelor din supa; insa dupa 2 zile se satura si de acelea).

Cristina, Ludmila nu-i problema ca nu digera. Stomacelul lor nu este inca suficient de matur. Stiu de la o prietena care a intrebat dr despre asta si i-a spus sa-i dea cat mai multe fructe, chiar daca le gaseste apoi pe jumatate digerate.

Rodyka nopti agitate mai avem si noi. Plus ca eu dorm cu Theo caci altfel mi-ar fi tare greu sa merg toata noaptea la el in camera; asa de des se trezeste.
Cum e vremea la voi? Caci la noi e oribil. Nu ma gandesc decat la portocalii aceia infloriti de la geamul vostru....

Mergi la inceput