Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
rodyka spune:
eladea, crissy, mirela, 
palomina, tudor gheorghe 
oana, portocalii aia sunt ornamentali, is pe toate drumurile. portocalele nu-s bune de mancat, nici cele care cad nici cele care raman. de multe ori portocalii sunt in floare dar mai au si fructe ![]()
ilinca, chiar acum am mai descarcat ceva poze in calculator, probabil maine o sa le pun si la vedere...
dar pe voi unde va mai vedem?
ooana, o sa gasesti bona potrivita sigur, mai ales ca ai pe cineva deja in vizor. mai vroiam sa-i spun paulei tot ref la bona: aici asa e sistemul, duci tu copilul la casa bonei. asa e si ea in elementul ei, copilului ii place noul... in fine.
palomina, pai pm-ul tau are... ca nu e activat!! 
roxana, n-o duc pe Isa nicaieri cat sta mama la noi. ii e tare bine piticotului asa, mai ales ca mama a respectat orarul ei de dinainte de mancare, somn si plimbare. doar cu baia a dat-o peste cap, ca mama ii face la amiaza, ca sa nu-i fie frig seara
. si nici in carucior sau in tricicleta n-o scoate niciodata, decat pe jos sau in brate 
cris, paula, sigur ca delfinasii va iubesc
, MAMA e doar una. la nevoie se cunoaste dragostea mare. Isa de ex cand se loveste si vrea sa planga, doar la mine vine sa-mi arate (isi freaca cu manuta capul sau piciorul unde s-a lovit, mami pupa sau pune apa
). daca o ia mama sau tati s-o doftoriceasca, e jale, ca se pune pe plans. DOAR MAMA stie cum sa ia durerea![]()
palomina, cineva a pus candva un tabel cu necesarul de somn: www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc" target="_blank">aici. Isa doarme ziua 3 ore iar noaptea 11-12 ore
bumble, le prajesti. sau le pui la cuptor (asa, cu coaja), ioiii ce bune-s! chiar duminica am mancat un pumn de castane coapte, acum e sezonul si aici 
eladea,
scumpiceii tai. si pe tine, sa gasiti repede apartamentul cautat. noi avem 3 dormitoare, dar unul e pe post de depozit, am atatea cutii acolo cu diverse ca nu am unde altundeva sa le pastrez. dar mi-ar mai placea un dormitor, eventual pentru mama, daca vrea sa stea mai mult la noi, adica pana va veni momentul in care fetele sa doarma singure in camera lor 
va pup, fete dragi, noapte buna va doresc 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ilinca79 spune:
Din ciclul ce a mai facut copilul meu: mi-a luat telefonul mobil dupa pranz, in timp ce spalam vasele si l-a ascuns
Problema e ca el de fiecare data il da de pamant in prima faza si telefonul se inchide. Asa ca degeaba am sunat ca n-am reusit sa-l gasesc. Am cautat ca bezmetica toata dupa-amiaza, ca nici nu mai stiam exact pe unde a umblat cu el...de nervi n-am iesit nici afara
L-am gasit acuma seara, intr-un dulapior in hol, la care nu ma gandeam ca a ajuns.
Of, stiu ca eu sunt de vina, da mai nou se intinde si ia tot ce prinde de pe masa, blatul de bucatarie, etc. Daca a vazut ca se urca bine pe scaun, azi a l-a impins pana langa mobila de bucatarie si s-a urcat sa vada ce e pe blat. Atata era de fericit ca a ajuns la vasele din chiuveta, ca am si inceput sa rad, numai ca trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie 
Michelle eu de obicei mananc cu V, desi e un chin, ca el vrea farfuria mea, lingura mea, chiar daca mancam acelasi lucru. De-asta nu mai pot sa-mi pun nici ardei iute pe masa, nimic interzis lui
Azi insa am mancat friptura de porc si lui nu-i dau, asa ca am savurat singura
Si eu am oala exact ca a ta, si sunt tare multumita, o folosesc mereu.
Eladea ce frumosi sunt baietii tai 
Cris si eu am impresia ca V o iubeste pe mama mai mult decat pe mine. De ex cand plecam de la Turda, plange dupa ea...dupa mine n-a plans inca deloc, cred ca e satul de mine
Dar asta pt. ca mama se joaca cu el tot timpul cand sunt impreuna, ii face toate poftele. Eu una nu ma supar insa, ma bucur ca-l pot lasa cu ea fara nicio grija, cred ca-i mare lucru. Sunt convinsa ca locul meu nu-l ia nimeni. Zic asta poate si pt. ca eu am iubit-o intotdeauna pe mama incomparabil mai mult decat pe bunici.
Ma duc la somn...NB mamici si pitici!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
tina_80 spune:
Buna seara!
Inainte si eu eram geloasa pe cumnata-mea, sot, etc cand vedeam ca R se duce cu zambetul pe buze si bratele deschise catre ei, dar m-am convins de atatea ori ca tot pe mine ma iubeste mai mult. Adoarme numai cu mine, cand ii cer pup imi da si se lipeste tot de mine
(cateodata ii mai scapa si lui Cata cate un pup
), seara imi ridica bluza si sta pe burta mea pana adoarme.
Oana, dar poti face niste poze la apartament, cum este compartimentat si finisat, nu la mobila![]()
Si noi am stat intr-un ap cu 2 cam, semidecomandat de 50 mp si de cand a aparut R nu mai aveam loc deloc in el, asa ca am decis sa luam ceva mai spatios, ce am gasit nu e f mare, are 84 mp (suprafata utila+balcoane). O camera am facut-o dressig, iar in dormitorul nostru o sa avem doar un pat cu noptierele aferente(nu mai incapea nici macar un dulapior pt haine) Nu am vrut sa iau nici din spatiu holului, sa salvez a treia camera, zic eu ca eram prea inghesuiti si nici o incapere nu avea o destinatie concreta.
Fetelor, pe mine R m-a uimit cat poate sa manance
de vreo 2 sapt., seara bea un bibe de 330 ml si altul de 120 ml, in total 450ml. Nu vi se pare mult? Am sa intreb si pediatra....iar la 6 urla de foame pana vine Catalin cu lp, cand mai bea 270 ml.
Acum are 93 cm si 15 kg....zic eu ca nu e gras dar nici nu vreau mai tarziu sa-l am obez
De dormit imi doarme noaptea 12,5 ore(de la ora 22 pana la 10.30 dimineata) si la pranz 1,5-2 ore....in total are 14 ore de somn din 24.
Noapte buna delfinariu!
tina_80 spune:
Mi-am adus aminte! si eu recomand oala sub presiune, mancarea se face f f repede si fara prea mult abur in bucatarie(iese putin...dar nu ca la o oala normala) E ideala pt orice casa!
Cand o cumperi iti da si niste indicatii de la cum sa o ingrijesti, folosesti si in cate minute poti fierbe diverse sortimente de carne si legume.
rodyka spune:
am zis eu nb, dar daca tot am pus pozele... maine o sa pun si ceva video. adevarul e ca in ultima vreme am facut mai putine, ca ma joc cu ea si uit sa o mai pozez/filmez, plus ca nu-i mai place nici ei 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka am zis eu nb, dar daca tot am pus pozele... maine o sa pun si ceva video. adevarul e ca in ultima vreme am facut mai putine, ca ma joc cu ea si uit sa o mai pozez/filmez, plus ca nu-i mai place nici ei ![]() |
ce fete frumoase ai Rodi!!!
iar Isa e o dulceata cu zulufi
carla_2008 spune:
Crisulet cum sa nu te iubeasc V?te ADORA!
aminteste-ti cand ne scriai acum cateva sapt ca ESTI FERICITA!
De dormit noi dormim,2-3 ore ziua si 10 noaptea,cam putin zic eu.
Tina,ai gasit marca de ruj?legat de lapte mi se pare cam mult,nu stiu ce sa zic,dr mea mereu imi spunea ca nu e recomandat mai mult de 500-550 ml lapte pe zi. Poate ar trebuie ultima masa solida sa ii fie mai consistenta?ce mananca inainte de lapte,cand si cat?
acum ma uit la pozeele Rodicai si Andreei
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
palomina spune:
Rody, merci pt articol, m-am lamurit si cu ce mi-ati mai zis de ai vostri . Of, o ora daca ar mai dormi in plus la pranz, m-as declara multumita.
Victo, merci de aprecieri! Noi suntem cu muzica si dansul, eu mai putin ca acuma sunt femeie serioasa
dar sotzul n-are incotro ca asta-i viata lui-e saxofonist. E o meserie frumoasa dar care cere multe sacrificii. Eu il sustin cat pot de mult si ma bucur enorm cand il vad ca ii place ceea ce face.
Oala din aia si eu imi propun sa iau in fiecare luna si mereu aman pt alte porcarii. Avea soacra-mea asta vara, mi s-a parut super faina!
Antonito la fel face cu telefoanele noastre
eu am cautat o saptamana un telefon
Ma duc si eu la somn! Nb!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Paula, imi pare bine de analizele lui Raul. Michelle , la fel si de voi. Succes la neuro, dar nu iti mai fa griji. Mi-a placut conversatia. Ooana, Tina, spor cu apartamentle, va inteleg ca e greu, asa eram si noi acum 1 an, tot asa o caram pe Larisa peste tot, dar macar atunci era micuta si statea, acum mi se pare mai greu. Cu bona, noi dam 1000 - program de 8 ore. Ii face de mancare Larisei, ne intinde rufele, le strange, da cu mopul (dar nu tot timpul), spala vasele si cel mai important ne calca- asta nu a facut parte din intelegerea initiala, dar asa s-a apucat ea pe parcurs. Avand in vedere insa ca treaba e incerta cu serviciul meu......poate ca nu o sa mai am nevoie de ea ... sau daca ma angajez altundeva imi va trebui minim 10 ore, cel mai sigur 11. Pai putine bone vor sa stea atata, ca sa nu mai zic de salariu, care cu siguranta va fi mult mai mare. Cine mai are bona in Bucuresti sa imi zica si mie cat da Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
1300 - 9.5 ore (nu stiu cum sa le fac 10...)
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum