Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

colici, crampe abdominale.
noi suntem campioni.
bine, e sindrom de megacolon,dar functional.
ieri seara a urlat pana a eliminat un fecalom de vreo 4-5 cm lungime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Noi stam bine cu scaunele,cumse trezeste de dimineata cere olita lui si face,apoi la amiaza dupa ce maninca mai face odata si ma gindesc ca-i ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Histamina, cred ca ne-am cunoscut in parc vara asta sau fac eu confuzie dar imi amintesc de un pusti tare simpatic slabutz dar curajos

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Adriana, merci de ideea cu ctrl si scroll- acum nu maimerge tasta enter si cu greu functioneaza tasta space... cand o afla papi, am imbulinat-o

Mergi la inceput

sa ma laud- maine mergem la concert la Tudor Gheorghe, dupa aia merg cu sotzul intr-un club-el munceste si eu ma distrez si sambata tot in club si tot asa- sotul muncind si eu privind sa vedem cum se descurca mama cu nepota-su ca se tot lauda ca'il da ea pe brazda"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi mergem in Carol.
eu imi amintesc de doi pustani, unul pe 11 aug, celalat apropiat, pe 18 parca.dar vanjos,asa cam cat sa para cu juma de an peste strumfulica.
unul dintre ei se juca cu un carucior,pe care strumf i l-a luat.off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

no' am scris un mesaj lung si l-am pierdut
sa vedem cum stam cu memoria

prima data vestile bune:
- se pare ca imi trece tusea cu resturile de sirop ramase de la Matei - Humex si Stodal
- ne-a iesit un premolar
- am inceput sa ne spalam pe dinti si i-a placut
- cred ca am gasit bona era si cazul ca deja ma plictisisem de cate telefoane si discutii am avut si ma gandeam la cresa dar suntem pe drumul cel bun...

Ilinca eu am facut special mobila din bucatarie fara manere...inca nu a descoperit metoda de deschidere dar il vad ca ma priveste tare interesat cand am treaba cu sertarele

Rody sa nu mai zici nimic de kg ca te batucesc pai tu esti MISS
portocalii sunt comestibili? am niste prieteni in Maroc care imi spuneau ca portocalii de pe strada sunt doar ornamentali iar portocalele cazute pe jos nu le mananca nimeni - ce curiozitati mai am si eu

Ramona imi pare rau pentru Raisa ca sunteti pe antibiotic - o duci la cresa in continuare?

Cris2010 LMA si din partea mea cu intarziere!
ai ales cea mai buna varianta cu mama ta care va avea grija de cea mica - vei fi tu linistita si asta conteaza!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Histamina, daaa, noi eram !!!! pe 18 este nascut Antonito si vanjos era, acum nu mai mananca asa bine... inca mai e fan carucioare roz poate ne mai vedem pe acolo desi acum ajungem mai greu - programul haotic al lui A si vremea sunt de vina... pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello dragelor,

eu imi iau prazul cu voi, ca sa mai economisesc niste timp Asa ca invit doritoarele la niste friptura rece + salata de sfecla rosie cu hrean

Azi s-a plimbat V prima oara cu autobusul, am fost la control la medicul de familie. Tare i-a placut calatoria, se tot uita mirat de unde urca si coboara atatia oameni Afara a fost destul de placut, soare, si nu i-am pus caciula in cap...cred ca m-au oprit vreo 5 babute sa-mi spuna ca se imbolnaveste copilul. Una s-a si pus in fata caruciorului de m-am rastit la ea, iar vreo alte doua am auzit vorbind, ca uite copilul ala n-are caciula [:-))]

La medic a fost ok, avem 10 kg (stagnam de vreo 2 luni) si 84 cm...asta mi se pare cam mult ca la un an a zis ca are 74 cm, deci trebuie sa fac si eu o masuratoare. Fimoza mai este, desi nu mai stam chiar asa de rau. Fontanela e inca deschisa destul de mult (cam uit de Viganto, recunosc ) asa ca poate iau si eu ulei de ficat de cod.

Cris2010 bine ai revenit! Pana la urma te intorci la vechiul job? Ca stiu ca intentionai sa faci ceva pe cont propriu...Ii dorim multa sanatate tatalui tau si te asteptam cu povesti si poze cu SN!

Cristina tu cum te simti azi?

Rodi ma bucur ca te simti mai bine la munca. Imi lipsesc poze noi cu Isa, ca ne-ai obisnuit sa vedem des noutati!

Palomina bravo pt. planul de iesiri! Si eu vreau concert cu TG, am ratat atatea, sper sa merg la urmatorul...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Oana ma bucur ca ai gasit bona. Cat o platesti pana la urma si pt. cate ore?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput