Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Delia imi place tarcul ala.
Si noi suntem in cautare de un spatiu de joaca. Dar deja avem patut pliant care este ca un tarc. Ma bate gandul de un tarc ca al lui Scrish, dar nu am reusit sa vad pozele.

Apropo, va rog, vreau si eu parola picasa. Avem poze de pus

Dau dreptate deplina mamicilor cu experienta! Cu cat bebe creste, cu atat e mai greu (si mai frumos)! Daria nu e chiar Duracell, dar sigur e pe baterii...long life
Face exact ce povestea in cap trecut Alied de Dodo. Ma calareste toata ziua, se ridica in picioare agatandu-se de orice, se ridica in fund din orice pozitie.
Si mananca foarte bine (sper sa nu auda ca o laud si sa i se urce la cap). Mananca fructe si legume cate 120gr. Mie mi se pare bine fata de cat manca ea acum 1 sapt (60-70gr)
Cu mucii stam mai bine, nu se infunda prea des. Dar nu ma lasa sa o aspir si mi-e mila sa o oblig si stresez cu asta. Mai ales ca nu are nasul infundat, doar mai fornaie si are muci uscati.

Cami, pe Antonia. S-a speriat tare? Sper sa nu prinda frica de caini.

Catank, cand am citit de caprita, deja imi aduceam aminte de copilaria mea. Aveam caprita la bunici si ne placea atat de mult lapticul ei! Poate totusi vei lua o capra, dar mai ieftina

Ally, sa pape Duracell bine maine noua mancarica. Sunt convinsa ca nu va refuza papa bun.

Roxy, as vrea sa o vad pe Anastasia printre frunze colorate

Simo, abia astept sa vad livingul cu al tau covor fermecat. Si pe Arsenie pe el! Am vazut pozele mai vechi cu livingul si Arsenie pe parchet. Superbe culori si superb bebe!

Fug ca vad ca se trezeste bubulina. Probabil nasucul...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
BIG BIG HELP!
STiu ca s-a tot discutat, dar stiti cum e, pana nu ai tu problema respectiva nu tii minte detaliile
Petru are mucisori, fara febra... S-a trezit intai la 12.40 azi-noapte, nu stiam noi de ce, plangand, si apoi, cand sa adoarma, am crezut ca e putin fornait dupa plans. A adormit, dar la 4.30 s-a trezit din nou, nu a plans dar era fornait. I-am pus niste ser, nu se vad mucisorii in fata.
Ce sa-i dau???

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!!
Revenim si noi dupa un weekend destul de agitat in ceea ce priveste somnul...
Cand am zis ca doarme mai bine micutul,atunci s-a gasit sa-mi scoata peri albi..
Sambata dimineata si duminica dimineata s-a trezit la 5 si nu a mai dormit pana la 9.
Azi-noapte s-a trezit din ora in ora maraind...nu s-a linistit decat cu titi.
Ufff...grele cu dormitul asta.
Pisuc,Raducu a avut muci de doua ori.
De fiecare data l-am aspirat ff bine,i-am dat cu sprei de mare si i-am dat oscillo cu vit c.
Nu ne-au tinut mai mult de 4 zile mucisorii.
pentru Petru sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Uitasem esentialul..

Poftiti la o cafeluta cu lapte(pentru voi)si un ceai de fructe(pt mine)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

brr... ce urat e afara... frig, bate vantul...
Catalina s-a trezit sa pape pe la 8..se trezea mai tarziu dar a facut Cristi galagie cand a plecat la gradi. In mod normal sapt asta e vacanta, dar la noi se merge la gradi. Cand l-a dus sotul mai venisara doar 3 copilasi din care doar 2 cu pijamaluta dupa ei.

Legat de mersul Catalinei, a inceput si ea sa prinda viteza dar nu a la fel de curioasa ca fratiorul ei, adik merge pana la o jucarie si dupa ce ajunge la ea se opreste acolo sa se joace. Nu depaseste perimetrul covorului pentru ca pe parchey ii aluneca piciorusele si nu mai poate merge Cred ca va merge mai tarziu decat Cristi. Nu se ridica singura in fundulet, desi are forta necesara, dar cred ca nu o intereseaza sa faca asta sau nu s-a prins ca ar putea sa o faca

pisuc, din experienta cu Catalina de pana acum (nu mai tin minte primii muci ai lui Cristi ) pus Pivalone in nasuc, apoi aspirat. Oscilo, un tub /zi, timp de 3 zile. Jumatate dimineata si jumatate seara. In prima seara de mucisori si Cata s-a trezit de nenumarate ori, pt ca nu stia ce e cu nasucul ei de scoate asa zgomote cand incearca sa respire, apoi "a invatat" care e treaba si e mai greu doar pana adoarme. Apoi nu se mai trezeste. Nu am dat nurofen sau paracetamol pt ca nu a facut febra. Mai sunt si alte picaturi folosite de fete: Vibrocil si Colargol..dar nu mai stiu cum zicea Miki ca le foloseste...unele pt muci curgatori si altul pt nasuc infundat. Pivalone care-l folosesc eu, usuca mucisorii.

Hai la cafeluta

Cu frigul asta imi vine chef de facut planuri pt sarbatori

Mergi la inceput

persi, mi-ai luat-o inainte cu cafeluta
Dar lasa ca e bine sa fie mai multa, poatie dubla, fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata
Mulumim de cafeluta persi si mada

Ieri Teea s a trez la 16.30 si a mancat tooooate legumele cu cioc de pasarica. Va dat seama ce soricei avea in stomac! Eu cred ca s a mai obisnuit cu gustul si de aceea le accepta mai bine acum!

Apoi am fost in mall unde era pliiiin de lume si mai ales mamici cu pitici! Nu aveai loc sa arunci un ac. Aaa si mai toti aveau cumparaturi....deci nu inteleg cum toata lumea se plange ca nu are bani daca toti fac cumparaturi, mananca la mall si stau la cafele!!

Irina- sa stii ca eu caut de f mult timp saculet din ala pt fructe si am gasit doar de la canpol pe la farmaciile dona. E una langa mine care aduce de abia azi! Nu stiam ca au si de la primii pasi! Super

Fetele nici eu nu vreau sa ma intorc la munca la primavara mai ales ca la noi acum e o perioada ffff nasoala si se da si afara etc poate raman rpd gravi pana atunci

Ce multi bebei se ridica in picioare, teea nu are nicio treaba cu ridicatul...de abia schiteaza ca vrea sa se ridice in 4 labute! Dr ortoped de la grig alex mi- a recomandat sa nu grabesc procesul ei de ridicare,mers etc pt ca se solicita piciorusele si pot aparea complicatii. La fel mi a zis sa nu o tin sprijinita de picioruse pana nu se ridica singurica!

Colac peste pupaza azi dim cand am intrat in baie era totul ud pe jos.....s a spart caloriferul...e o gaurica mica mica si se acolo curge apa, alta dandana!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

noi astazi la 12 mergem la pediatru, la controlul lunar, sunt tare curioasa sa vad cum sta luca si ce ne mai da la diversificare! o sa ii fac si vaccinul pana la urma, am o frica destul de mare cu pneumoniile si otitele...

am vazut ca vorbeati despre tarcuri!

delia eu din motive practice, ca sa nu dau bani de 2 ori, am ales tarcul asta, pentru ca in cazul nostru mergea si acum cand e mai mic si inca sta pe cub, si o sa mearga si mai tarziu cand o sa se ridice, e destul de mare si cred ca o sa dureze ceva pana o sa invete sa il escaladeze

de sambata i am desfiintat centrul de activitati si il pun mult mai mult timp in fundulet inconjurat de jucarii, pe seara cand ajung acasa o sa pun o poza sa vedeti!

pisuc eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau despre muci dar citesc si eu cu mare interes ce scriu fetele! multa sanatate lui petru, sa treaca perioada asta repede si sa se faca bine usor!

Mergi la inceput

alexina, felicitari pentru placerea cu care mancati legumele Asa e, dupa ce se obisnuiesc cu gustul incep sa manace mai bine. unii se obisnuiesc mai repede altii mai greu... Nu-ti face pb ca nu se ridica in picioare, si bucura-te de perioada asta. Dupa aceea o vei ruga sa mai stea putin si nu o vei mai convinge

scrish, bafta azi la dr cum sa stea Luca? ..excelent!

yasmi, ce faci? ai treaba cu casuta? gata exteriorul? Te asteptam cu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dim. si de la noi.au mancat, s-au jucat,si acum maraie inainte de culcare.vad ce rezolv, si mai intru..
- multumim tuturor celor care ne-au vazut pozele, si ne-au ridicat in slavii-am cantarit sambata-au luat mai bine in greutate decat atunci cand aveau mai multe mese de lapte praf.
- stiti ce am observat din discutiile de pe forum? ca bebeii alimentati cu lapte matern sunt mai grasunei decat cei cu lapte praf..si eu stiam din popor exact invers- ca cei cu lapte praf sunt mai grasi, mai pufosi

Mergi la inceput