Cazare Londra!
Raspunsuri
geniest spune:
Citeste si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162264&SearchTerms=londra
http://chicboutique2011.blogspot.com/
LORE33 spune:
www.easyhotel.com si poti sta in zona South Kensington 35 lire pe noapte , sau poti incerca www.tunehotels.com si stai la fel cu 30 50 lire pe noapte sau gratis daca ai noroc de vreo promotie la tunes.
Easy Hotel in S Kensington este o zona super civilizata si listita ,cu acces la metrou ,statia Gloucester ,multe autobuze care te duc in orice zona .Daca doresti mai multe informatii ,te pot ajuta fara nici o problema.
matahut spune:
Readuc in discutie subiectul cazarii in Londra, rugandu-va sa imi dati cateva sfaturi.
Prinzand bilete de avion de la Tarom, super-oferta :D, 99 euro/ dus-intors, vom ateriza pe Heathrow, terminalul 4 teoretic la ora 21:10 ora Londrei, deci 23:10 ora Romaniei. Vom fi 2 adulti si doi copii, de 5 si 9 ani. Din cauza orei tarzii (a copiilor si aorasului complet necunoscut - stiu eu cum e sa mergi cu doi copii si bagaje prin metroul londonez la ora de inchidere??), ne gandeam sa innoptam la unul dintre hotelurile de langa Heathrow (Premier Inn Heathrow Bath Road), cu 39 lire/noapte, family room cu plata in avans (dar vad ca de ieri si pana azi s-a dus oferta asta si au ramas doar camerele flexible cu vreo 59 lire). Aceeasi figura sa o facem si la inapoiere, avionul decoland de pe Heathrow la 8:20 dimineata (pt intoarcere, vad ca ar mai fi inca camere cu 39 lire). Cred ca va trebui luat taxiul intre terminalul 4 si hotel, la un pret de aproximativ 15 lire (asta din auzite, daca stiti altceva, spuneti-mi, va rog). Deci ar fi 15 lire dus, 15 lire intors, fiindca a doua zi dimineata ar urma sa plecam spre Londra. In total 30 de lire peste pretul hotelului (biletele de metrou daca ne-am duce direct in oras costandu-ne probabil jumatate, dar fiind sambata seara, preturile din Londra sunt uriase - peste 100 de lire cu mult, in zona 1, la Premier Inn). In fine. Credeti deci ca merita sa inoptam la aeroport sau sa ne incumetam sa o luam spre Londra la ora 10 noaptea (fiindca banuiesc ca de la 21:10 cand aterizeaza, daca n-ar intarziere, mai dureaza ceva pana ajungem la statia de metrou).
In Londra apoi vom innopta doua weekenduri - una sau doua nopti la venire si doua sau trei nopti la plecare (mijlocul sejurului petrecandu-l la Brighton). Am cautat pe booking si-am tot cautat si pentru family room cea mai buna oferta mi s-a parut Premier Inn (camera are acelasi pret indiferent de nr de persoane - maxim 2 adulti si 2 copii). Stand putin in Londra, ma gandeam sa alegem un hotel cat de cat central -fie London Victoria, fie London Kensington, apropietate de drumul spre aeroport sau/si de gara spre Brighton.
Problema e ca noaptea de sambata este fff scumpa - intre 145 lire si 189 de lire.
Any idea? Sper sa gasim ceva sub 100 de lire/noapte. E vreo sansa? Cele mai multe hoteluri nu ofera family room - iar eu am nevoie neaparat de o singura camera.
danyalo spune:
https://www.heathrowexpress.com/tickets-deals/prices-fares
www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d758236-Reviews-The_Hyde_Park_Hotel-London_England.html" target="_blank">http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d758236-Reviews-The_Hyde_Park_Hotel-London_England.html
Vezi daca esti mai in castig cu alta varianta---
Ti-am lasat linkurile pt. Heathrow express.Nu am stat sa calculez faci tu simulari si calcule cum va aranjeaza mai bine.Insa de la teminalul 5 la Kensington parca am facut cu Heathrow expres fix 35 min. Din aeroport se coboara directMerge brici.de la gara kensington la hotel am facut nici 15 min pe jos cu bagaje de carat etc.Zona e f. linistita. Sunt multe hoteluri in zona la toate preturile. Noi am stat intr-o aripa a hotelului ce avea camere tip hostel -micute rau cu paturi suprapuse , baile insa renovate , dotate si curate.MD siplu /saracacios insa gaseai ceva de mancat.Nu stiu pretul dar poti face o simulare de pret...pe triadvisor, booking, venere sau care or mai fi.
Zona este f. bine acoperita de autobuze, aproape de statii de metrou .Este f aproape de Hyde Park pe care-l poti traversa si ajunge la Sience Museum,Si cel de stiintele naturii.
danyalo spune:
Am gresit eu nu era Kensington ci Paddington station...
http://www.heathrowairport.com/transport-and-directions/trains
Heathrow expres face 15 min si mai este Heathrow connect care face un pic mai mult 26 min.
Insa cu cel de-al 2-lea nu am mers -la mom respectiv stiam cum se fac legaturile le-am uitat intre timp.
Insa primul este direct fara sa schimbi nimic de la aeroport la gara Paddington.
Cum iti spunema sunt multe hoteluri in zona si e f.linistit cartierul desi e plin de indieni, arabi...f. civilizat.De la gara la hotel nu este mlt de mers poate am zis mult 15 min. distanta e mica dar cand sunt 2 copii se merge mai agale asa.:) sa ne spui ce ai gasit. Si eu sunt interesata pt. la anul daca prind bilete cu pret bun la avion pt cateva zile la Londra.Metroul mi s-a parut extrem de rapid ajungeai oriunde din orice parte dar nu m-am obisnuit cu spatiile atat de mici / inguste...cu lumea muulta ce venea din toate partile...ce sa mai orasul de sub oras.Metroul este ok si el daca stii exact ce legaturi ai de la aeroport spre oras si invers...dar nu recomand deloc cu bagaje dupa tine; este furnicar iar garniturile de metrou sunt mult mai inguste decat la noi / tunelurile mult mai mici mi se parea ca nu e aer deloc:))
matahut spune:
Da, mi-am dat seama ca era vorba de Paddington. Cred ca voi merge pe varianta Premier Inn, pare mai convenabila pe familii. Enervant e ca nu am putut plati pe siteul lor cu Visa clasic. Cer doar Visa credit sau Visa debit. Ce porcarie