luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 14
mcoca spune:
Mamagiuliei la Ikea este un trec pe sine, destul d eieftin. Circuitul de baza este insa destul de simplut, trebuie luate sine suplimentare (acum depinde si de varsta copilului)
Vicky si Printzesone
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorikay Desiree unde l-ai gasit pe Habarnam? |
La editura rao, am comandat on-line 27 de lei + 8 lei delivery.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Dar pentru o fetita care va implini 3 ani pe 18 decembrie ce imi recomandati? |
Noi i-am cumparat un bebelus care bea lapte, clipeste, ragaie
_
22.05.2008 VICTORIA
Lorikay spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
La editura rao, am comandat on-line 27 de lei + 8 lei delivery. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Multumesc, abia astept sa-l recitesc. Sper ca fiica-mi s-ai placa la fel de mult.
Victoria_mami spune:
Lorikay si eu sper sa-i placa nepotelei mele, desi cred ca am comandat cartea mai mult ptr. sora-mea ![]()
_
22.05.2008
VICTORIA
anda141 spune:
Am vazut la voi si mi-ati dat o idee buna cu Geomag. A luat cineva de la ei? Sunt bune piesele ? Al meu e innebunit dupa constructii , are Lego, Playmobil, constructii din lemn, dar magnetic nu am vazut pana acum si ma gandeam sa i l comand. Insa daca are cineva sa mi spuna cat e de bun , mi-ar fi de ajutor.
Selene_Bunny spune:
| citat din mesajul lui anda141 Am vazut la voi si mi-ati dat o idee buna cu Geomag. A luat cineva de la ei? Sunt bune piesele ? Al meu e innebunit dupa constructii , are Lego, Playmobil, constructii din lemn, dar magnetic nu am vazut pana acum si ma gandeam sa i l comand. Insa daca are cineva sa mi spuna cat e de bun , mi-ar fi de ajutor. |
Avem noi, doua. Sincer, mie nu mi se pare mare "fas", niste mici tije invelite in plastic, care se combina in diverse feluri intre ele, folosindu-se bile magnetice. Probabil ca daca ar fi mai multe, s-ar putea face ceva constructii mai elaborate.
Sunt de diverse feluri, am vazut chiar si in culori pastel.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Noi i-am cumparat un bebelus care bea lapte, clipeste, ragaie _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Poi a mea fetita, Desiree.

Daria face 3 ani pe 18 decembrie. Amu' s-a hotarat ca ii trebuie o Barbie originala. Pe langa altele.
Papusi-bebe are asa:
- un bebelus mic, care miroase a vanilie, are suzeta si scoate diverse sunete - e mazgalit de pix
- un bebelus mic cu accesorii - olita, chestie de baie, suzeta, biberon
- un bebelus mare, care inoata si stranuta si tremura de frig - mazgalit de pix
- un bebelus mare cu accesorii, care canta - asta avea corpul moale
- un bebelus mare cu trotineta cu melodii - si asta e mazgalit de pix
Io zic ca sunt de ajuns.
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Edit: carucioare - 2.
Jocuri pe calculator/televizor - incerc sa evit, pentru ca e dependenta de desene, nu spun cate ore se uita la desene, ca imi sare DC-ul in cap. Desene educative si fara violenta, dar totusi.
Un site romanesc de unde pot comanda Barbie-uri exista?
Lucrusoare de vanzare...
monica70 spune:
Legat de "lego pentru fetite" - eu nu i-am luat Dianei asa ceva.Au doar o cutie de lego original,doar cu piese simple, mici ("peste 4 ani") si azi s-au jucat frumos impreuna amandoi cu ele desi ea are 6 ani, iar frate-su doar 2 ani.Pe el l-am lasat in premiera cu ele azi,dar a fost incantat si le-a asamblat usor desi-s minuscule
Normal ii sunt interzise,dar cand se satura de jucat cu ele,le strang si le pun undeva sus,sa nu ii fie la indemana cand nu e supravegheat.
El desi e baietel se joaca foarte mult cu bucataria de jucarie plus vasele aferente.Si culmea, se joaca mult mai mult decat s-a jucat sora-sa cu asa ceva!
Deci eu zic ca sa nu va cramponati de faza cu jucarii de baieti/jucarii de fetita!
Diana s-a jucat cu papusile in majoritate in doar doua feluri: ori le coafa de le lua naiba (aveau toate parul plin de agrafe,elastice de par,impletituri etc.) ,ori le insira si se juca cu ele de-a gradinita/scoala.Zilele trecute facea pe profesoara de engleza - era cu o carte de engleza + o poseta + o agenda si le "certa" intr-o veselie - io o spionam
ca ea era in dormitor. Dar pentru o fetita,cam rar s-a jucat/se joaca cu papusile
.Pana nu s-a nascut frate-su mai dragalea pe papusile-bebe,dupa aia le-a abandonat ca avea papusa vie.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"