Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

felicitari ralu,sa fiti sanatoase si sa va bucurati din plin de toate clipele.
fatelor la voi bebelusi cum misca..???la fel de activ pana acump 1 saptamana 2.
eu simt ca misca dar mai greu,ori nare loc ori nustiu ce....?
va doresc dupamiaza placuta ,eu ma duc sa fac amiaza ca asta noapte am fost de garda prin casa

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Oana, ce inseamna ca te duci sa faci amiaza?

Eu nu mai stiu cum misca pana acum, dar am impresia ca si cand era mic misca la fel. Acum ii simt osisoarele.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ooka, imi pare rau pt experienta neplacuta, bine ca esti acasa. Mie pt dureri mi-au recomandat ketonal, mi-au zis sa nu stau cu nici un fel de durere.

Zoe e superba! Astept poze si cu Sofia. Cum a reactionat?

Eu sper sa am aceeasi experienta deloc traumatizanta ca si la Radu si recuperarea la fel de rapida.
Radu la spital de stat a luat apgar 10, deci se da si la cezariana (si eu stiam inainte sa nasc ca nu primesc mai mult de 9)...

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vorbit cu Ralu, era f fericita, cu Lizuca in camera, care e o papacioasa si are colostru destul!
a fost o nastere dificila, epidurala nu s-a 'lipit' cum trebuie la final, a cam simtit contractiile din plin...picea a iesit cu o manuta pe langa cap, dar a reusit pana la urma!
jos palaria, din cate mi-a povestit, personalul p-acolo nu a fost foarte sustinator cu nasterea naturala, insa a avut alaturi sotul, cumnata si medicul ei, iar asta a facut diferenta... asteapta laptopul si spera sa poata intra cat de curand, va multumeste tuturor ptr suport!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

carola, cred ca se referea la somnul de pranz?
ralu, mamica curajoasa

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Buna fetele,
Felicitari OOKA si RALU!!!
eu am umblat haihui cu sotulica saptamana asta, la predat proiecte, la tara sa pregatim pomisorii de iarna ca iarna trecuta ne-au inghetat cei mici, la noi la casuta sa izolam capacul caminului de apa sa nu mai inghete, am pus si niste muraturi si facut comanda de varza pt murat
joi avem eco de 32 sapt si ne intalmim cu doc meu, sa vedem ce zice de recomandarea de cezariana de la doc oftalmolog, vreau sa fac lista cu ce sa-l intreb ca stau prost rau cu neuronii, parca sunt afumati
bursucica mea ieri s-a gandit sa se intoarca, ca a stat destul cu capul in jos, asa ca ieri a avut iar program de inghionteli pana a reusit sa se intoarca si imi place mai mult acum, ne intelegem mai bine, nu mai ma inghesuie in stomac si ieri n-am avut arsuri; i-am luat si scoicuta Bertoni din Cora...a fost 160 ron si ne-a dat reducere 20%, cam 34 ron; mi-am gasit si rochita pt nunta...a fost o saptamana superok, nici nu stiu cand a trecut
citesc ce ati mai scris zilele astea si revin

31+ asteptam bursucica mica Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna dimineata !

acum am reusit sa ma dau jos din pat si sa colind un pic prin casa . aseara am mancat in oras si cum ne-am intors acasa m-a apucat un rau de nu stiam ce sa mai fac ; toata noaptea am stat cu capul pe wc.
acum sunt bine si pe bebe il simt destul de activ ..

FELICITARI RALU , SA-TI TRAIASCA PRINTESA LUIZA SA FIE PAPACIOASA SI SA VA INOARCETI REPEDE ACASA !!

OOKA BINE ATI VENIT ACASA , SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FITI SANATOAASE AMANDOUA !

HELLEN BINE AI VENIT ! sunt de acord cu tine referitor la dif. dintre spitalele de stat si clinici ! chiar daca in spital nu esti tratat ca la spa , dar macar sti ca daca doamne fereste se intampla ceva ,sunt in masura sa se ocupe de tine si de bebe .

o duminica placuta la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

am revenit
um scria si lia ,e vorba sa fac nani la amiaza carola....profit ca teodor e in vacanta si cand face nani de amiaza hop si eu,nu e mult 3 ore dar pt mine sunt magice,mai ales pt spate.
Doamne cate vise fetelor pot avea,am visat ca am nascut un boboc de rata,era galben si plangea dupa mine zicea mami mami nu ma abandona
ma duc la buctarie ca am primit azi de la o enoriasa niste lapte proaspat si ma duc sa fac o budinca de vanilie de la dr.o
nu stiu cat e de bun dar mi-e a manca ceva dulce....

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

bravo RALU!!! recuperare rapida!

Bine ai avenit Luiza!!!o viata frumoasa!!!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

ooka bine ai revenit acasa cu minunea de Zoe!!!
este frumoasa foc! sa fiti sanatoase!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bravo Ralu, felicitari! Bine ai venit pe lume Luiza!

Ooka bine ai venit acasa, Zoe e o frumusica!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput