Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara_d spune:

Buna ziua mamici.
Sunt si eu mamica, a unui strumf de august.
Cu toate ca va urmaresc de cand eram insarcinata, abia acum va scriu.... Si noi, ca si voi, ne confruntam cu tot felul de noutati si mici problemute.Am vazut ca sunteti un grup de mamici unite si sper ca poate ne primiti si pe noi.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

din pacate nu mai alaptez iar dr a zis ca puteam incepe, am inceput de la 4 luni fara o saptamana mai ales ca incepuse sa faca figuri la lapte praf, acum e bine, i-a revenit pofta de mancare

Mami fericita de ingeras mic si scump Eduard Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

un site care mie imi place mult si e si pt cine incepe diversificarea
http://prodieta.ro/diversificarea-alimentatiei-sugarului-diversificare-bebelusi-alimentatia-diversificata/
sa aveti o zi frumoasa

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Gliana multumim link, chiar sunt varza la capitolul diversificare, am uitat tot de acum 4 ani

Florina eu stiu ca viroza nu se trateaza cu antibiotice.

De chelit cred ca chelesc si eu, ar trebui sa iau din nou elevit, poate ajuta.

Adra, iti dai seama ca nu ne-a fost usor, am lasat o casa acolo, prieteni, medici buni, gradinita buna etc. aici stam in chirie, nu stim pe nimeni. O sa ne fie greu, o sa o luam de la inceput, asta e. Daca iti place atat de mult Brasovul, te asteptam pe la noi .
Ce faci cu Eva, ai inscris-o la gradi?

Laura, Oana multa sanatate!

Deci nu sunt singura care traieste cu o "lipitoare" in casa. Sincer, nici nu m-ar deranja daca nu ar trebui sa mai si mananc, sa calc, sa fac curat, etc.

Pufi iti trimit PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

un site care mie imi place mult si e si pt cine incepe diversificarea
http://prodieta.ro/diversificarea-alimentatiei-sugarului-diversificare-bebelusi-alimentatia-diversificata/
sa aveti o zi frumoasa

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

foarte interesant articolul, multumim Gliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Gliana tu mai ai o fata de 20 de ani???wow...cati ani ai tu?de ce asa tarziu l-ai facut pe eric???daca te deranjeaza nu raspunde...dar esti incredibila sa o iei de la capat dupa atata timp!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza!

Scriu cu bebe in wrap abia am venit de afara si doarme asa bine, incat mi-e mila sa il dau jos.

Legat de diversificare, vedeti ca sunt niste carti foarte bune pe contul comun.

Mi-a venit hartia pentru calculul indemnizatiei, si sunt foarte bucuroasa. Dupa ce am facut o mie de drumuri, si m-am si certat cu tipa de la depunerea dosarului, ca cica nu e bun dosarul si nu imi iau aia in calcul niste bani, acum observ ca a fost asa cum ziceam eu. Tare imi vine sa ma duc la tanti aia si sa ii dau cu hartia in cap (simbolic, evident, ca doar n-o doare ). Acum asteptam banii...cica intre 8 si 27 ale lunii. M-au lamurit. E posibil sa imi bage in acelasi timp cu alocatia copilului? sau banii vin din doua parti diferite?

Dupa ce primesc banii fac si eu comanda de colacel din ala de inot. Abia astept buburuzul meu e mare fan apa, cred ca o sa fie foarte incantat

Despre noi...nimic nou. Asta mic e in continuare cu puseul de crestere, drept urmare iar n-am dormit bine azi noapte.

Fetele cu manducile, cum e treaba?

Laura, razbesti?

va pup pentru moment, da semne ca vrea jos din wrap

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ireth, da banii vin din 2 parti diferite. Spre ex. eu am primit alocatia de 200 ron la o luna dupa ce am nascut, iar indemnizatia la 2. Nu cred ca intra in acelasi timp, dar nici la diferenta foarte mare de zile, cel putin asa a fost la Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza!

Legat de diversificare, vedeti ca sunt niste carti foarte bune pe contul comun.

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

uitasem de ele, foarte complexe. M-am apucat de citit, foarte complicat cu diversificarea asta , mai ca as mai sta pana la 6 luni .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel (02.06.2011)
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

bine ai venit mara, sa-ti traiasca strumful

va tot aud vorbind de colacei si manduci, imi explica si mie cineva?:D

Mergi la inceput