Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetele intru si eu numai sa va poop de noapte buna.
V-am citit dar sunt asa de obosita ca nu am putere sa raspund...poate maine.
Ma omoara pregatirile pt botez, mai avem doar cateva zile si o groaza de lucruri de pus la punct.
Mi-am dorit un botez mare... asa-mi trebuie.
Noapte buna, cat mai putine treziri si pupici la mamici si bebici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

bebe iustin e f cuminte.sta f mult treaz, e activ, dar si cuminte in acelasi timp. eu as mai vrea un bebe. dc mi-ar da dzeu.

nu stiu cine ce zicea de par, al cui par, dar al meu pica ca la balamuc. chelesc. am inceput sa iau vitamine si imi caut un tratament eficace. stiu unul, dar e f scump.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Ma bucur ca Iustin e bine dar ai grija de tine cu durerile astea , off .
Aceeasi problema o am eu cu parul . Cat am fost gravida nu mi-a cazut un fir iar acum cade cu pumnu , chiar aseara ii aratam sotului , daca o tin asa pana la craciun is chiala.
Si mai nou am dureri de cap zilnic.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna fetelor,

Gliana si Crisspy, sa va traiasca strumfii!

Mariaruxi, ai un bebe la fel ca al meu. Tot timpul in brate, si adoarme numai cu mine. Tot fara program suntem si noi, si de somn, si de masa.
Ah, si plangeeeeee, mai, dar plange tot timpul. El sta cuminte si linistit singur doar vreo 15 minute dimineata cand este bine dispus, si vreo alte 15 seara, eventual dupa un somnica. Dupa astea 15 minute incepe scandalul

Si al meu este ragusit, ieri nu am putut ajunge la el 5 minute si a urlat pana a ragusit. Deja nu mai fac fata, stau cu el in brate tot timpul. Nici nu apuc sa fac mancare. De curatenie nici nu mai zic.

Azi mi-a fost si foarte marait, nici nu am reusit sa iesim afara. L-am imbracat/dezbracat de 2 ori, insa daca am vazut ca plange/ urla continuu, am renuntat. oricum iesitul afara este cu cantec. Sta in carucior vreo 15 minute dupa care incepe scandalul si asa o tinem pana ne intoarcem. Mai, zau ca sunt disperata, nu inteleg de la ce vine atata plans.

Acum este in patutul lui intr-o agitatie totala, gata sa planga. iar o sa ma chinuiesc pana la 12-1 sa il adorm.

Laura, multa sanatate si putere sa treci peste incercarea asta.

Are cineva id-ul fetei care aduce colacei pentru bebei?

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

e ora 2 si m-am trezit sa -i pregatesc papa lui Eric ca deja se foieste. Ne-am culcat la 22.00.
Mai, e belea ca plang bblusii si chiar ma intreb daca nu-i doare ceva sau oare sunt asa sensibili ei......Doamne iubiteii micuti...ce or avea de plang asa continuu???
Al meu nu are cojite in par, nici parul nu-i cade...e si prea mic. Oricum cojitele astea am observat ca nu ies la toti copiii. Nici fiica mea nu a avut...acum e maaareeee, este studenta si tareeee imi este dor de ea, iar prezenta lui Eric nu inlocuieste absenta ei...
Despre caderea parului...eu imediat dupa ce am nascut am inceput sa iau vitamine speciale pt perioada alaptatului Pregnacare, tot pregnacare am luat si cat am fost insarcinata...ffff bune si nu-mi cade parul decat asa accidental cate un fir acolo, sau la spalare.
Caca nu a facut Eric ieri deloc, i-am pus si supozitor si nimic, ma si mir ca nu a fost agitat...poate face mai indata sau dimineata.
Manduca sau wrap sau altceva similar nu ma gandesc sa iau pt ca bb sta in carut(landou) peste zi si ma bucur ca vrea si il tin asa mai toata ziulica, apoi ma si doare spateleeee...de, batranetile...ce sa fac daca am vrut neaparat si un flacah
Gata, sticluta e plina...mergem sa papam. va pup si sooomnicc dulceeee tuturor

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Carmen, welcome back! Ce te invidiez, Brasovul mi se pare un oras minunat unde sa-ti cresti copiii, nu ca Timisoara n-ar fi fost, in Tm n-am fost eu niciodata. In legatura cu copilul mic, sa stii ca nu e vina ta, nu l-ai obisnuit tu asa, pur si simplu asta-i tiparul lui, eu am tinut-o si pe Eva in brate, dar nene, ea mai statea si in patut, si in carucior, dumnealui nici gand, numai la mine-n brate, daca-l pun jos, in 15 minute il apuca durerile si partaielile. Va doresc o acomodare cat mai rapida si mai usoara!

Aaa, sa stii ca sanii moi nu inseamna ca n-ai lapte, ai mei sunt moi mai tot timpul, sau se intampla ca unul sa fie angorjat si tare si altul moale

Oana, tu astepti Manduca sa faci curatenie? Fain tare, o sa fie de ajutor, eu nu pot sa-l tin in wrap cand fac curatenie, ca nu-i place cand ma aplec

Ana, incearca la o farmacie care prepara sa cumperi cateva grame de lanolina, chiar n-ai nevoie de multa si nici din cea scumpa de la Multi-mam. Mai e una mai ieftina, Lansinoh, dar la farmacie ar trebui sa fi maxim 5-6 lei

Mie deocamdata nu-mi pica parul, dar sunt f tentata sa ma tund scurt-scurt, periuta, tot aman ca mi-e teama, oscilez intre un breton lat si gros si tunsoarea f scurt. Cred ca va invinge bretonul.

Laura, multa sanatate puiului, sper sa ramana la cele cateva bubite. Si pe mine ma ingrozeste varicela, de cand fetita unei prietene a facut o forma f urat, avea biata si pe labii bubite. M-am tot gandit daca sa-i fac sau nu Evei vaccinul, dar am renuntat cand am citit ca nu ofera imunitate decat cativa ani si nu protejeaza nici la maturitate de Zona Zoster

Ireth, sa plimbati wrapul sanatosi, ia sa-l incerc pe sot, poate il conving sa iasa si el cu wrapul. Noi am renuntat sa mai scoatem caruciorul, sper ca va vrea in el macar cand va sta in fundulet.

Cat despre statul in fundulet, ma mira tare puiul asta al meu, toata ziua face exercitii si incearca sa se ridice, daca-i dau un deget se apuca si se trage, dar evident ca nu poate sta in fund, dar uite-asa se lupta, se inroseste, oboseste si incepe sa urle.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am scris o gramada si tot am uitat cate ceva
despre nebulizator, parerea mea e ca merita, copilul va tot raci, imunitatea se formea pana pe la 10 ani, asa ca e de folosinta indelungata. Eu am cu ultrasunete, nasa Evei are cu compresor, nu mi se pare ca ar fi vreo diferenta notabila intre ele. Doar sa alegeti o marca cat de cat cunoscuta.

Puiul mic doarme de vreo ora in patut, cu nasul intr-o perna imbracata intr-un tricou de-al lui tati:)). Tricoul meu il trezeste, il indeamna sa caute tzitzi

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Saluatri si de la noi!
scriu repede sa nu uit:
florina, nu cred ca e vorbas de stomatita, eu stiu ca asta doare rau, albul de pe limba se face de la lapteel de mama si poate da in candida. oricum, nu e nik grav

anca, cred si eu ca ti-a prins bine. sa iti fie de bine somnul si felicitari sotului ca se descurca cu toate 3

Andra, pai tie ti-ar sta tare bine tunsa scurt

ramona, iei ceva vitamine??? pe mine ma ajuta sa nu chelesc

Acum depsre noi:
azi ne-am intors de pe burtica pe spate, invers inca nu stie.Rade non stop copilul asta, e mortal. Cel mai mult se distreaza de mine cand il pun la somn,atunci il apuca flirturile. E un dragut.
Azi am fost si eu la birou si a ramas C cu ei pana la 20.30. ahhh ce bine a fost.

Eu nici nu imi mai iau carutul cu mine cand plec de acasa. Marsupiul si gata. Imi e foarte comod sa am mainile libere, o mai tin pe Ana de mana, duc plase, etc.

Va pup, merg la somn!!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna fetelor,

Are cineva id-ul fetei care aduce colacei pentru bebei?

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

florina si eu mi-am comandat de la ea, chiar ieri l-am ridicat de la posta si aseara am facut prima baita cu el. Eduard a fost suuuper incantat, a dat din maini si picioare si a ras continuu .

Si ca sa-ti raspund la intrebare id-ul este : mirela2

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel (02.06.2011)
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Mariaruxi bine ai venit in Brasov , acomodare cat mai usoara si daca vreodata te pot ajuta cu vreo informatie ceva, trimite PM .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Am lipsit cat de cat motivat, v-am citit din umbra dar n-am mai avut timp sa si scriu.

Bun venit noilor mamici, sa va traiasca strumfii si sa fie sanatosi iar celor care si-au crestinat bebeii sa le fie de bine botezul .

Laura sanatate puiului si tie putere .

Ramo si tie iti doresc multa sanatate, dar nu s-a rezolvat problema rinichilor odata cu operatia? Sau e chestie de durata?
Ma bucur ca mai vrei un bebe sa-ti ajute Dzeu, si noi ne trezim vorbind de al doilea din ce in ce mai des .

Si mie imi cade ingrozitor parul, am terminat o cura de elevit si spirulina dar cred ca voi continua. Azi am in plan sa-mi aplic o masca cu petrol si vitamine, galbenus de ou si ulei de argan , sper sa nu se sperie edu de mine .

Noi suntem bine, a inceput sa pape iar la titi insa mergem in continuare cu completare, de azi incepem cu LP lactana bio pre iar de marti cand va implini 5 lunite o sa incep cu suculetul de morcov.

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput