Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza mamici!
Gogoshika , felicitari pt increstinare , haioasa patania , chiar ca o a va amintiti si cand va fi mare. Miclhelle de asemenea , felicitari.
Aici ploua cu galeata , asa ca se anunta o zi naspa.. macar de ar fi Gabriel cuminte ca ieri , ca ieri nu i sa auzit gurita , a dormit vreo 3 ore dupa ce am venit de la plimbare si a fost binedispus toata ziua , dar asta nu se intampla prea des.acum vad ca e deja treaz , are treaba sa umple pampersul. Apropos de asta si el face intre 1 si 4 ori pe zi .
Laura , sa dea DD sa fie bine Dani , si sa nu ii dea nimic lui Alex.
Mai da Ramona pe unde e , ca nu a mai scris de ceva zile parca si nici pe FB nu am vazut-o .
Cristelle , intr-adevar f trist ce s-a intamplat Andeei, duminica a fost ziua baietelului i , a implinit 1 an , si ieri ea ar fi implinit 24..... Dumnezeu sa o odihneasca in pace.....
eu va pup ca acum ma mulg si deja mi-a amortit mana. o zi buna tuturor.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza!
Laura, sper sa fie ok puii tai, si tu sa ai puterea sa le duci pe toate!

Ramona e cat de cat bine, ocupata si cu dureri mari de rinichi! Sper sa ajunga azi la control ca deja e cu durerile alea de ceva vreme :(

In rest, Eliza a adormit neprogramat aseara inainte de 9, drept pt care iar ne-am trezit la 8 :)

Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristelle, Weleda sunt mai bune si mai curate. Eu nu folosesc o gama intreaga, uleiul de masaj e bio din migdale+cocos, simplu, ca atare, samponul e Mayam, iar sapunul e Multimam

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Dar oare de ce i-au revenit durerile ramonei??? offf saraca ce mai trage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

cristelle, eu folosesc de la bioderma gel ABC Derm Moussant...e foarte bun, cel putin pt bebele meu.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

vai de mine, a murit o mamica? eu nu stiu nimic pt ca atunci cand am intrat nu am citit decat paginile care sunt acum...
Dzeu sa o odihneasca in pace! vai ce m-am intristat

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

nu la noi Gliana! la strumfii de 2010! Sa se odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

doctorita vine la 1.30, pana atunci se pare ca asta e ... varsat de vant.
nu fug la propriu, decat cu alex, probabil.
eu am facut la 18 ani, o forma ffff nasoala, de aceea mi-e asa de groaza, ca stiu exact cum a fost si ce inseamna.
deocamdata dani pare bine, ii mai ies. dar nu pot nici pe dani sa il las cu florin deoarece nu am incredere ca va putea sa il tina din scarpinat. si nici pe alex nu pot sa il las ca, totusi, il alaptez. probabil cateva zile ma voi duce cu alex la sora mea, va sta tanti geta cu alex, eu cu dani, mai vine florin cand sa ma duc la alaptat. cred. inca nu stiu, daca daca se confirma varicela asa vom face pana duminica. apoi ... mai vedem.

Mergi la inceput

Laura, imi pare tare sau de Dani! Sper sa scape cu o forma usoara. E diferenta mare intre bolile astea facute in copilarie, cum ar fi cazul si la maturitate. Oricum, eu am dat peste www.superfood.ro/virasoothe/virasoothe.html" target="_blank">asta.
La cat mai putine mancarimi puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna si de la noi.

Roberta - Ma bucur ca e vioi, mancacios si cuminte Gabriel. Cand mergeti sa-i mai faceti analize? Sanatate multa!

Laura - sanatate lui Dani, sa fie o forma usoara si sa treaca repede.

Babylicious - Deci Eliza a dormit de aseara de la 9 fara, pana dimineata la 8?? (pp ca a avut o trezire de papa, dar totusi....)

Eu nu stiu ce are Miruna de 2 zile, dar doarme f rau noaptea. Mananca supliment seara, si tot se trezeste pe la 00.30 sa manance...si apoi se tot foieste pana dimineata...mananca, se suceste, da parturi, baga pumnii in gura..nu stiu ce are...sper din tot sufletul sa fie un puseu si sa treaca in vreo 2 zile. Ca daca nu, si s-a invatat asa, ma termina de tot.

Corry - ce baietei cuminti ai! Sa iti traiasca si sa-si tina naravul

Anaemi - cum e Petru? Tu cum mai esti cu sanii? Pe mine m-a chinuit ingrozitor o rana, timp de 4 sapt, si n-a trecut decat cand n-am mai pus-o pe M la san. Apoi, am facut de la pompa ceva rani in jurul mameloanelor, rani care la fel, faceau bluza/sutienul sa se lipeasca, dar alea au trecut in 2 zile cu glicerina+stamicin (acelasi amestec, ca cel pt afta din gurita bebelusilor)

Si...sa va zic...mi-am comandat si eu Manduca . Aseara i-am povestit sotului de ea, s-a uitat la filmulete, si a insistat sa luam. Mie mi se pare mai interesant wrap-ul, dar pt el e mai usor cu manduca. Sper sa o primim pana vineri, s-o testam in we.
A...si apropos...am visat-o si eu azi noapte . Stiu ca din cauza ca m-am tot gandit la ea, dar m-a amuzat situatia.

Va pupam

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput