Aspirante optimiste (724)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Dragele mele , va citesc si eu de cateva luni , ma bucur alaturi de voi ,plang pt tristetile si dezamagirile voastre . Azi am indraznit sa va scriu si eu si sa va rog sa ma primiti in clubul vostru de aspirante. Povestea mea e similara cu a multora dintre voi ... ani de lupta cu tratamentele hormonale ,zile si luni de sperante , dezamagiri si toate starile pe care si voi le cunoasteti . De 2 luni iau branca ursului si as vrea sa stiu daca ati luat si voi si mai ales daca a ajutat . Mie imi face bine , mi- a reglat CM la fix 28 zile , inainte era dezastru ... absenta si luni intregi , Insa as vrea sa stiu daca pe voi aceasta tinctura v- a ajutat sa aveti bebe . Ultimul CM a fost pe 11 oct , iar daca as tine cont de calculele perioadei fertile , azi ar fi prima zi ,, de lucru,,. Va pup pe toate , va respect pe fiecare in parte pt ceea ce sunteti si faceti si imi doresc sa citesc numai vesti bune de la voi! |
Bine ai venit, eu am luat tinctura dar pe mine nu m-a ajutat si eu aveam dereglari atunci, deci nu stiu ce sa zic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Monique77 salutare fetelor noi am venit de la niste prieteni tocmai ne-au anuntat ca sunt insarcinati am senzatia ca raman in urma... mi-au dat lacrimile pe drum spre casa nu mai suport la munca, o colega la fel, a ramas, dupa operatie de col...... eu nu nimic imi vine sa arunc cu cani si farfurii chiar sunt depresiva si simt ca-mi vine si ciclul Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3) Proteina S 60% (60%-140%) Pro C Global 0.80 cut off 0.80 Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni cunosc sentimentul
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Lore e pozitiv testul.Treci la treaba.
Stefulici felicitari,
lorena_86 spune:
fetelor am repetat testul cu doua picaturi de pipi, asa tare m-am chinuit sa le scot si pe alea si tot a iesit super POZITIV
deja l-am calarit pe al meu, urmeaza runda a doua maine dupa amiaza cand venim de la munca
sunt super happy
o sa fiu cea mai fericita si implinita din lume deca raman gravida si totul este bine cu sarcina
va pup
sper sa va molipsesc cu starea mea de euforie
sunt tare fericita azi si increzatoare
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor aruncati va rog un ochi la pozele mele de pe picasa ultimele 4 si ziceti-mi pareri |
Am vazut si eu pozele Lorena. Testul e pozitiv! So, maine ovulezi
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ma inteapa tare oavarul stang nu am cum sa ovulaez acum voi aveti intepaturi si inainte de ovulatie? oricum am prestat si ieri asa ca sunt asigurata |
Da, si inainte de ovulatie se simte ceva intepaturi, dar e slab. Maine vor fi si mai puternice intepaturile.
Tin pumnii pt bebe luna asta!
DenyAnd spune:
Lore scumpa pe mine deja m-ai molipsit cu eforia.
Tin pumnii si iti doresc din toata inima sa fie cu succes luna asta si pt tine.
Stefulici felicitari! Si sarcina la termen cu bebe sanatos! Taman ma gandeam la tine si asteptam sa ne spui cum a fost la eco. Te
Ylari, te asteptam si pe tine cu vesti bune de la eco
Cat despre mine, nimic nou, doar ca azi m-am angajat si de maine incep munca ca la carte. Voi fi si eu ocupata si poate asa o sa treaca mai repede timpul si nu simti cum asteptarea e grea.
Va pup pe toate
Yna85 spune:
Buna fetelor!
Lorena, ma bucur foarte tare pr tine! O sa fie cu noroc luna asta!
Stefulici, felicitari, sa aveti grij de voi si sa mearga totul la fel de bine!
Eu sunt foarte suparata, testul meu de ovulatie e tot negativ, m-am certat si cu sotul si ma doare si capul foarte tare!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
DenyAnd spune:
Lorena, tot ca bona m-am angajat(o cunoscuta a mea tot insista sa accept jobul ca nu au pe altcineva), si cum ca eu la altceva nu ma pot baga momentan, am acceptat.
Multumesc pt grija.
Norocul meu de data asta este ca copilul are 2ani si juma si este suficient de mare ca sa nu-l mai ridic in brate. Problema va aparea mai tarziu, cand mama baiatului il va aduce si pe al doilea copil(1,5ani acuma, dar face 2 in mai2012 cand il va aduce)pana atunci sigur voi fi cu burtica deja. Sper sa nu se supere mama copiilor pe mine cand le voi anunta ca va treb sa renunt cand oi avea 6luni.
Bine ca am ceva activitate ca imi ieseam din minti cu statul numai acasa.
Dar grija mea cea mare e ca cum sa stau primele 3luni din sarcina acasa?(ca as avea nevoie sa-mi pun utrogestanul de 4 ori pe zi si daca lucru-nu am sansa la asta.)
Inca nu sunt gravidutza, dar daca luna viitoare raman? Sa renunt la job? Ca asa imi zice instinctul: in primele 3 luni de sarcina sa stau cumintica acasa .