Aspirante optimiste (724)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Ylari,
multumeste lui Dumnezeu ca nu ai greturi!

eu am avut din momentul nidarii pana cu o ora inainte sa nasc.
mai precis 120 de flacoane pe luna de ser si glucoza, 180 in ultima luna.
eram mereu 3: eu, bebe strmf si branula.
nici nu o mai simteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Of, Ylari, iti inteleg nerabdarea. Tu astepti sa-l vezi pe bebe vineri iar eu astept sa vad daca vin uratii vineri. Si incerc sa nu ma gandesc la asta ca sa nu ma tenteze sa imi iau vreun test. Ca daca vad o singura liniuta ma pleostesc sigur...

Chiar nu stiu ce sa fac, daca sa cumpar un barza de-ala cu 4 zile raspuns inaintea CM-ului. "Tati" e mai nerabdator ca mine. Ma intreaba de vreo 3 zile daca sunt semne de CM si eu ridic din umeri si-i spun ca nu sunt. Daca nu sunt? Apoi ma apuca iar 1000 de intrebari ca daca e un semn rau ca nu ma dor sanii. Si tot asa. E un cerc vicios de-a dreptul.

Trebuie sa ne inarmam cu rabdare. Tu ar trebui sa auzi inimioara vineri, nu?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olive spune:

Pentru Cixinica:

progesteronul se ia/pune la 3 zile dupa ovulatie. trebuie sa stii SIGUR ca ai ovulat pentru ca daca il ei inainte inhiba ovulatia.Daca ai test de sarcina pozitiv NU se intrerupe ci il continui pana in saptamana 12 de sarcina.
La unele femei menstruatia nu vine singura sub progesteron. Asa ca dupa 14 zile de la ovulatie daca ai test negativ se intrerupe progesteronul pentru a putea incepe un nou ciclu.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olive

Pentru Cixinica:

progesteronul se ia/pune la 3 zile dupa ovulatie. trebuie sa stii SIGUR ca ai ovulat pentru ca daca il ei inainte inhiba ovulatia.Daca ai test de sarcina pozitiv NU se intrerupe ci il continui pana in saptamana 12 de sarcina.
La unele femei menstruatia nu vine singura sub progesteron. Asa ca dupa 14 zile de la ovulatie daca ai test negativ se intrerupe progesteronul pentru a putea incepe un nou ciclu.
Numai bine

multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

TEST DE OVULATIE PT PRIMADATA +!!! Nu m-am impacat inca cu sotul dar de cand am vazut testul...ma gandesc ca fac eu cumva sa ne impacam...nu pot rata ocazia...trebuie sa vina !Sunt fericita acum ca am vazut testul si mai optimista!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni multa bafta la doctor, sa ma ti si pe mine la curent, eu o sa sun la dr in ziua cand imi vine menstruatia.

Katy ma rog la Dumnezeu sa fie de la implantare

mrenescu sper ca vineri sa vi cu vesti bune sau poate mai devreme

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetele!!!
Ylari poti sa faci ce a spus Anca dute la urgenta si spune ca te doare burta.........
Yana felicitari pentru test pozitiv,la treabaaaaaaaaaaa.
Eu ma simt ok dureri de sini lateral,ca dupa fiecare ovulatie.
Acuma numar zilele pina la test,ufff sper sa rezist eroic

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miky bafta si tie! Sa suni sa te programeze pt prima eco cu inimioara.

P.S. Fetele mama a visat soricei de dimineata, stiti voi ce inseamna, poate-poate vine nepotica.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu am fost foarte recita si am luat paracetamol, lamaie, miere si propolis. Daca am luat paracetamol simplu exista vreun risc sa fie afectat bebe?

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Iulia, te rog frumos, sa mergi la medic, de fapt sper ca esti acum la medic. Fetele au dreptate, nu poti sa-ti pierzi speranta!
Ylari, nici eu cand am fost gravidutza nu am avut greturi si n-am vomitat, dar sete, mers la toaleta,eructati, oboseala si somn aprope in picioare de la 7 seara - erau din plin in fiecare zi. Te rog nu te mai stresa, stiu ca e foarte greu, ca asa eram si eu, daca e extrauterina, daca bebe nu e bine si tot asa...iar finalul a fost tragic.Eu spun ca daca esti asa de stresata, si ai ceva banutzi, mergi azi sau maine si te mai linistesti, o faci pt tine si pt bebe...si o sa mergi apoi si vineri sa ii vezi si sa-i asculti inimioara! Ai grija de voi si fa ce vrei dar linisteste-te!
Monique, bafta la doctor, sa fie cu din prima!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput