Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaa am uitat sa va zic, stiti care a fost prima intrebare de dimineata, nu? : azi e maine ? si banuiti si ce am mancat la micul dejun, nu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ha, ha, Novus, eram sigura! Oricum, e prea tare intrebarea Adei! Cu prima ocazie ii cumpar si eu Evei, momentan servim biscuiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ha, ha, Novus, eram sigura! Oricum, e prea tare intrebarea Adei! Cu prima ocazie ii cumpar si eu Evei, momentan servim biscuiti

Da si noi pe langa biscuiti (doar Leibniz si nu cum,va sa fie rupti ) asta e new entry la dulciuri sa zic asa , adevarul e ca eu sunt fan nuga si mi-am cumparat mie, ea m-a intrebat ce e si a cerut sa guste ceea ce nu prea se intampla asa ca i-am dat si taaare i-a placut

Mergi la inceput

Nici Eva nu e cine stie ce pofticioasa, noi nici atat, asa ca nu avem in casa nimic dulce. Dar bunicii, deh, bunicii, parca au o placere aparte in a-i da ciocolata. S-au fript insa odata, cand au exagerat cu nr bucatelelor servite, si de atunci ma intreaba mereu daca au voie, ca au vazut ce poate face ciocolata din nepotica lor. Adevarul e ca era de nerecunoscut atunci, n-am mai vazut-o niciodata asa energica, sarea non stop, zeci de minute in sir, canta, striga, radea etcAda a inceput sa manance fructe? Ca stiu ca erai nemultumita intr-o vreme din cauza asta.

Mergi la inceput

Nu mananca fructe nici acum ceea ce tot ma nemultumeste, de fapt e singura nemultumire vis a vis de mancare
Acum vreau sa incercam iar cu compot, poate poate reusim cumva
Eva mananca fructe, nu?
Niste poze cand mai pui ???

Mergi la inceput

Da, adora fructele. De toate felurile. Incearca si fructe uscate, sunt excelente si s-ar putea sa ii placa datorita gustului dulceag. Eva adora caisele uscate, si de fiecare data cand e usor constipata ii dau fara numar si se rezolva problema.Eu fructele i le dau pe betisoare colorate, le combin sa dea bine, iar ea e foarte incantata de prezentare si mananca tot. Pozele de la gradi nu vi le-am aratat, nu? Sunt ultimele, ca daca toata luna octombrie ne-am chinuit cu viroze, nici macar poze nu am facut. Doar cateva cu telefonul, pe care le-am pus pe FB O sa trimit acum un mail cu linkul spre ultimele poze. Ca eu inca am ramas cu sechele de la ciudatii aia de vara trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Contractul meu yice asta, ca daca nu predau la timp teza dau banii inapoi. Negru pe alb.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Fetelor, a luat vreuna dintre voi in considerare vaccinul antigripal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anamariame, eu am facut vreo 2 ani vaccinul si imediat dupa am facut gripa, o forma usoara, e drept... asa ca nu mai incerc, n-are sens sa ma gripez singura.

pisigri, uite aici un link interesant unde scrie ca penalitatile sint in caz de ruptura a contractului in primul an de doctorat... pt ri tre sa vezi jurisprudenta, eventual cu un judecataor, ca avocatii imi par cam aerieni :))

`http://cjc.jeunes-chercheurs.org/faq/rubrique.php?r=contratdoc#43

anaroro, ce zici tu acolo e valabil pt contracte intre societati, nu salariati, cel putin io nu am intilnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, nu am vrut sa insinuez nimic malitios la adresa celor care au noroc de "bona" - bunica, stii asta. Si te cred ca joaca un rol f important in...starea psihica pe care o ai cind te duci la locul de munca. De fapt asta spuneam, ca daca la job exista o motivatie reala care sa justifice, in forul interior, statul departe de copil (adica o data stii ca odrasla e in siguranta, apoi stii ca jobul iti aduce niste satisfactii reale, de orice ordin ar fi alea), devine ...o placere; e timp investit in tine, in cariera ta, e ocazia de a face altceva decit lego si puzzle si cutiuta muzicala. Daca la job te duci ci scirba, ba mai duci si bani de acasa, chiar e extrem de greu sa te impaci cu situatia.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput