Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Novus...care e procedura prin asigurari?La un moment dat ma interesa si pe mine ideea...:) |
Pai poti fi agent de asigurari daca iti place sa lucrezi cu oameni si in vanzari dar din cate stiu eu tu esti in domeniu, parca vindeai ceva produuse naturiste, nu ? si cosmetice parca, deci poti vinse si asigurari
Daca esti interesata te trimit la colega mea de la Resita care e o super draguta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
La multi ani Ilink
, Magdy 
Multi ani fericiti impreuna, Olguta 
Fie-mea e in sfirsit mai bine, am tras pina ieri inclusiv cu ea acasa, ieri a fost tati pe post de dadaca. A vomitat pina ieri, febra fuse asisderea.
Io vreau sa merg la film de dupa-amiaza, daca tot s-a intors pogo la nanny... si as vrea sa ma tund, sa vedem ce aleg, ca amindoua nu cred ca le pot face.
O zi faina va doresc 

Gianina34 spune:
pisigriule - ma bucur ca mi-a venit randul
![]()
pai nu vazusi tufata draga ca sunt linistita?
nu ma impresioneaza otita seroasa decat ca mergem la dr, o constatam, stam vigilente sa nu evolueze inspre alte celea (cum am patit-o odata) si monitorizam evolutia timpanului si auzului
mucisorii nu ma speriedin perspectiva urechilor(ca aici stim sa gestionam situatia) ci a gatului, si mai jos![]()
ce-mi placi asa in verva
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
petrean spune:
Am si eu o prietena pe asigurari la Allianz. Tu vb de Cristina?:)si eu tot la ei am asig la masina:)
Gianina34 spune:
am achizitionat una bucata forma tarta din silicon + forma de ursulet+pipeta (asta am folosit-o la fripturile din wk ![]()
)
in ursulet voi face un pandispan cu fructe uscate probabil dar in forma de tarta ce fac? o tara desigu
dar va rog mult sa ma instruiti si cu o reteta doua, va rog
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
petrean spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 am achizitionat una bucata forma tarta din silicon + forma de ursulet+pipeta (asta am folosit-o la fripturile din wk )in ursulet voi face un pandispan cu fructe uscate probabil dar in forma de tarta ce fac? o tara desigu ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si jumatate |
Si eu vazusem oferta la LIdl de forma de ursulet, insa pe cand am ajuns au ras astia tot:(((si eu imi doream una din aia
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI ILINCA! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita. Stiu ca e zi dulce-amara, asa ca te tin strans in brate, asa virtual
LA MULTI ANI OLGA si CRISTI! Multi ani fericiti, plini de iubire si intelegere

LA MULTI ANI MAGDYI! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii de la iedutii tai mici

ELA, ma bucur ca apele s-au calmat. Va fi bine, simt eu
INA, asta cu dr care a interzis gradi mi se pare f relativa. Noua toti dr ne-au strambat din nas cand au auzit ca o ducem la gradi si ne-au zis ca pana la 3-4 ani trebuie sa stea acasa. Eu ramana insa la convingerea mea ca depinde f mult de copil si ca daca e sa i se formeze imunitatea greu, acelasi bal va fi si la 2 si la 3 si la 4 ani. Si parerea mea este ca tu trebuie sa fii suta la suta impacata cu decizia luata, orcare ar fi ea. 
. In legatura cu jobul, avand experienta pe care o am in spate, eu una nu as cauta asa disperata job, ci as cauta sa incep/fac ceva creativ - o afacere, chiar si f micuta, care sa imi ofere satisfactii, dar sa nu ma ingroape in rutina
. Dar, repet, asta este doar ceea ce as face eu, din papucii mei![]()
Bronhovaxom era sa luam si noi, dar pana la urma ne-a dat Luivac. Am inteles ca acest Bronho se administreaza de 20 de ani si nu au fost probleme ever cu el. Ana ia acum Luivac si First Defense.
Eu plec azi in delegatie la Focsani si cum mie imi place mereu sa ma complic, am zis sa le iau si pe mama si Ana cu mine, ca mama are niste prieteni buni acolo si m-am gandit ca s-ar simti si ea bine sa mai iasa. Acum cam regret, ca sunt cam in "corzi" iarasi cu Ana, iar nu ne mai intelegem deloc cu ea, dar sper ca va fi bine.
In rest, casa e in sacose, nervii mei sunt cam pereti, joi ma intorc si vineri mi-am luat liber, in speranta ca voi mai reusi sa mai fac ceva, ca teoretic de luni vin mesterii
Dar acum am o dispozitie optimista
. A, si apropos de asta, eu am ajuns la concluzia ca indiferent cate carti citesti si la cate cursuri te duci, totul depinde de tine, totul vine din interior si daca acolo e liniste si pace este si fara n'spe mii de ajutoare externe. Si daca nu e, nu e si gata.
Va pupicesc!
Mami de minune mica
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean Am si eu o prietena pe asigurari la Allianz. Tu vb de Cristina?:)si eu tot la ei am asig la masina:) Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! |
Da , de ea , e o super draguta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
eu nu o cunosc personal,insa e prietena cu o alta prietena de-a mea care face asig la allianz:)
Bianca2503 spune:
INA, sa iti zic si io cu gradi. Doctora noastra, contrar altor medici la intrebarea mea:"ce sa fac cand o sa faca 2 ani? sa il duc la gradi sau sa iau o bona?" mi-a raspuns urmatoarele: la gradinita; chiar daca exista riscul sa se imbolnaveasca putin, vii cu el il facem bine, dar e mult mai bine pentru dezvoltarea lui sa mearga la gradi.
Acum decizia este doar a voastra. Doctora mea il stie pe Vladimir din burta. Mergeam cu eco la ea si o intrebam una si alta, ca o ecografista mi-a zis ca are ventriculul stang mai mic decat cel drept si ma speriasem.
PISIK, io zic ca nu te-ai complicat. poate doar pe drum sa va fie putin greu, dar altfel e foarte bine. Bine...mie imi plac foiala asta si plecarile si trambalarile prin camere de hotel![]()