Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
OLGA si CRISTI LA MULTI ANI!
Casnicia sa va fie precum voi: tonica, spumoasa, minunata!!!!!!!! 
Mama lui Ian.
inapreda spune:
No, si acum sa trec la "cele de toate zilele" ![]()
Aseara doctorita (aia buna, da?
) ne-a spus asa:
-ca bronsita e vindecata total, ca nu mai are rosu in git si ca e sanatos tun dar
-de obicei, dupa un episod de genul asta are sistemul imunitar slabit si ca in perioada asta e mai predispus sa se procopseasaca cu crocobaruri diversi asa ca
-ea recomanda DACA avem posibilitatea, sa nu-l ducem la gradinita pina la primavara.
Ne-a spus ca si primavara e sezon de viroze dar, fiind deja cald, parca nu e chiar asa nashpa.
Ne-a dat IMUNOGRIP jUNIOR si BRONHOVAXOM.
Va rog pe toate care aveti experienta cu Bronhovaxom sa mi-o impartasiti si mie.
Doctorita mi-a spus ca e foarte bun si ca se face in cure de 3 luni cite 10 zile pe luna.
Mada, tu ce parerea ai despre Bronhovaxom? 
Oricum, pe toata durata consultatiei, am avut senzatia ciudata ca Jambo a vorbit cu ea inainte ca prea spunea ce voia el sa auda. Sint paranoica, clar!!!
Concluzie: nu-l mai duc pe Ian la gradi 

pina imi gasesc job 
Mie mi se pare o mare porcarie acum dar asta e!
TRebuie sa anunt la gradi si mi-e tare groaza
PS. Pisigri 
Mama lui Ian.
Gianina34 spune:
inapreda - ma bucur mult ca ian e sanatos tun (si, pentru ca eu sunt pro-gradi, imi pare rau pentru indicatia primita)
eu i-am dat imunogri sau imunorezistan doas cand a fost racita
pentru stimularea imunitatii, eu prefer aller care, first defense
acum am inceput si noi bronhovaxomul (suntem in ziua 4) - am primit recomandarea asta pentru ca mucosim cam des desi nesemnificativ ca amploare DAR la fiecare episod , aproape, ne alegem si cu ceva otita seroasa
prima zi de administrare a fost naspa (adica parea ca suntem in racite rau-rau) apoi incet incet mucusorii au disparut si nu mai avem nimic (sper)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
anamariame spune:
Ilinca si Magdy, la multi ani!
Olga voi astazi faceti 3 ani sau maine? Oricand ar fi, va urez o casnicie minunata in continuare, sa va iubiti mai mult ca-n prima zi
Gina, si Eva ia Bronchovaxom. Azi e a doua zi. La noi inca nu au aparut niciun fel de efecte. Eu am citit ft mult pe aceasta tema si se pare ca este ft eficient, in special dupa ce il administrezi o perioada lunga de timp-2 ani. Nu e suficienta o singura cura. In primavara va trebui sa o reiei, toamna viit tot asa.Si eu o intrebasem pe denisa ce parere are de el, am retinut ca nu e fan, dar nu a mai spus de ce.Va pupam, o zi frumoasa!
Bianca2503 spune:
Neata,
LA MULTI ANI, ILINCA! Sa ai parte numai de lucruri minunate si sa iti iasa toata planurile mici si mari!
Bianca2503 spune:
La multi ani, MAgdy! Sanatate multa si putere (a se citi energie).
OLGA, 3 ani? Ce repede trece timpul (sau poate sunt de la cununia civila). Multi ani impreuna va doresc!
inapreda spune:
Sa inteleg ca acest Bronho...se administreaza si pe durata bolii si cind esti "sanatos tun"?
Mi-a spus doctorita ca dupa 3 luni tre' facute 2 luni pauze si apoi iar 3 luni si ca aceasta cura l-ar ajuta sa nu se mai imbolnaveasca in primavara. Mi-am propus sa nu mai citesc nici prospectul, nici sa nu citesc pe net, nici sa va intreb pe voi. DAR, pur si simplu, nu pot! ![]()
Recunosc, m-a cam indispus aseara indicatia de "eu in locul d-voastra l-as tine acasa pina la primavara". De unde stie ca eu stau acasa ca nu-i mediu? Cealalta doctorita e "si mai si": tinut acasa pina la 4 ani si apoi dus la gradi pina la 12. Sint tare curioasa copiii lor stau acasa?
REVIN
Mama lui Ian.
Floric spune:
SA incepem cu inceputul. Sa imi dreg vocea ...
LAAAA MUUULTIIII AAAANIII pentru
ILINCA

MAGDY

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de multe impliniri.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Neata !!! ILINCA ![]() Tufata draga, iti doresc sa fii sanatoasa si ramai la fel de vesela si haioasa !! te imbratisez cu drag ![]() ![]() ![]() MAGDY ![]() OLGA & CRISTI ![]() Sa va iubiti la fel de mult si peste 100 ani si sa fiti sanatosi !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
bem bem bem

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
va pupam pe sarbatoritele de azi si cuplul cel mai sexi...
O cafea? moccacino?
Ina, asta cu 4 ani
de ce nu zice 7?direct la scoala?
cred ca sunt duse. de obicei astia zic sa-i ducem in comunitate, ca asa se formeaza sistemul imunitar...dar in fine dc dr a zis asaaaaaaaaaaaaaaaa
no comment.
azi sper sa ajung si eu cu fi-mea de control asa, noua ne-a zis sa-i dam Ascovit.so de restul o s-o intreb, caci stiu de pe forum
(a mea nu se supara, desi ma intreaba de unde stiu?care farmacista?care odisee?
)
in rest...ce sa zic ca am fost o fuga la Moeciu in wk si mi-am incarcat abetriile?fara copchil? sa zic ca mai merg o tura in nov? zic na
Doamne ce bine fu
bine va pup...de la Inagra mi-a adus maman bucatya din painea aia uriasa, toba si must..cika a fost mai slab ca-n ultimii 5 ani, dar bunicel.
Noi suntem in vacanta sapt asta
sa vezi de luni...deja alerg dupa hana morgana(cum zice mama) si barbie-ruj, oglinde si nebunii, toate MOOOOOOOOOOOOOOOV!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009