Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, vreau si eu cartea aia.Gina, hai la Bucuresti intr-un weekend, mergem impreuna la curs. Si eu caut adevarata Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

mai gasesc vre-o amatoare de cafea la ora asta?

dodo-pui: multi-multi ani impreuna va doresc (ca buni, sunt convinsa ca vor fi)

ina - eu la voi parintii ma refeream daca ati facut analiza
tinem pumnii sa fie totul bine sa scapati de antibiotic si ... cat mai repede sa fiti sanatosi si voiosi ca inainte

bianca -vreau si eu cartea (ca eu vreau sa redevin gianinel-codita-de-purcel ca nu-mi place deloc cum sunt acum)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

floricule - subscriu la recomandarea biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

4. BIANCA tu ma intrebai daca sint sigura ca gradinita este o optiune pentru noi; stiu ca ti-am raspuns si stiu ca ti-am scris dintr-o perspectiva egoista, ca EU nu mai vreau, ca EU nu mai pot etc, lasind binele lui Ian -sau, ma rog, ceea ce EU consider a fi binele lui- pe plan secund. Asa cum bine stii deja, eu "la baza" gindesc ca si Pisigri ca lui Ian i-ar fi mai bine acasa, cu mama lui pina la 3 ani. Dar cu mama lui asa cum eram inainte, cind inca aveam energie si entuziasm. Nici acum aceste ingrediente nu sint pe zero dar sint la cote minime (REPET: nu Ian e la baza kktului in care ma scald, sint alte "probleme", nici macar "marete", scenariul descris de Simpli ca fiind viata ei actuala ma termina pe mine) Saptamina trecuta ne-am intilnit in parc cu o colega de gradi' de a lui Ian iar Ian a avut o reactie total neasteptata pentru mine: s-a bucurat la maxim de revedre, stia cum o cheama, i-a dat masinuta albstra pe care nu o da nimanui, i-a cumparat el 2 acadele -din proprie initiativa, galantu' lu' mama - nu voia sa mai plecam etc. Aceasta intimplare m-a facut sa ma gindesc ca, poate, gradinita nu este un lucru atit de neplecaut pe cit pare. Asta pe linga ce am vazut eu pe camere. In fine, poate caut scuze care sa sprijine DORINTA mea de a-l duce pa Ian la gradinita.

5. ANAMARIAME[red] iti multumesc si tie pentru faptul ca ai incercat sa te pui in locul meu.

6. [red]MONN ma intrebai de ce nu-l introduc si pe tata in schema? 1. Nu are inca 6 luni de la operatie. 2. Are probleme mari cu durerile de spate -tratament nu prea poate face din cauza tratamentului pentru inima- iar Ian are aproape 16 kg; trebuie spalat la chiuveta, se cere in brate etc. 3. Cu moralul nu e ok-in 6 noiembrie avem parastasul de 1 an si parca nu-si gaseste locul; si acum e plecat la tara la surorile lui.
Iti multumesc ca mi-ai adus aminte: "eu l-as duce la gradinita DACA i-ar placea"

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina, eu vreau cafea !acum mi-am dat seama ca e deja trecut de ora 16

Bianca, pune cartea pe mail-ul comun ca sigur mai sunt doritoare !! as fi curioasa si eu sa o citesc !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

INA, daca vrei iti trimit o carte sa o citesti si o sa devii si tu o INA mai puternica!

VREAU! Normal ca vreau!
Mi-ar placea una care sa ma ajute sa inteleg...ce vreau
Cred ca e nashpa faptul ca:
-nu gasesc job (nici macar sa aplic)
-ca mi-e frica sa nu ramin "bucatareasa fara acte" per veshnico
-ca, la citi ani am, nu mai e loc de cariera; ca si daca ma re-profilez, nici naiba nu ia un "entry level" de 40 de ani etc. etc.

Pe scurt: vreau cartea si orice altceva m-ar ajuta sa ies din rahat!
Multumesc si mii de

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

vin la raport cu un inceput de wk (adica vineri seara/noapte) care a debutat furtunos cu o pana de curent de mi-a stricat tot programul cu facutul mancarii care astfel s-a decalat pentru sambata dimineata si in felul asta am ratat cataratul pe camioane si combine la indagra
toata sambata mi-a spus ca se simte rau si ca o doare burtica iar seara a culminat cu un vomitat in toata splendoarea
duminica am fost la teatru si am dus flori (cu frunze) la actori si am primit pupicuri (imbracata in okita desigur, cu ciorapeii aferenti la cele 4 grade de afara)
iar restul zilei a fost super ca distractie, alergat, catarat, scormonit...
azi dimineata am plecat ca florile din casa uitand ruxacul de gradi
la servici mai aveam putin si plecam acasa pe la amiaza
si ziua nu s-a terminat
(si eu vreau sa ajung la coafor si nu stiu cand - am si eu o problema)
aaa si mai am o problema... cred ca se apropie obstescul sfarsit al centralei mele (mai incalzeste doar 1 calorifer - in bucatarie, iar apa calda fare asa-si-asa)mi-a mai facut figuri, am tot reparat-o dar concluzia e ca trebuie schimbata ca a imbatranit(chiar si ea) asa ca acum ma rog de o minune sa-si mai revina putin pana reusesc sa strang banii

edit: ca uitasem tocmai concluzia: viata e tare complexa(mare dreptate mai ai denisamada)

Mergi la inceput

novusel drag, un cappuccino cu ciocolata vrei? (ca eu asa ceva limbutesc acum - ma sacrific pentru ca ma cam incearca gatul, nu de altceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

novusel drag, un cappuccino cu ciocolata vrei? (ca eu asa ceva limbutesc acum - ma sacrific pentru ca ma cam incearca gatul, nu de altceva)

ciocolata ti-o las tie, mie pune-mi frisca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

7. PISIGRI imi ceri argumente "pro gradi" cred ca le-am expus in postarile (cea de acum + una anterioara) "dedicate" Biancai: sper sa-mi gasesc job, sa fac pace cu mine si sa re-devin o mama "buna" pentru Ian; una care e rabdatoare, ii e prietena, il asculta si-l intelege, se joaca cu el, face glume etc. Deci, aparent, nici o legatura cu binele copilului.

8. SIMPLI desi nu ai intrat in detalii si ti-ai exprimat doar adeziunea la opinia lui Jambo, cred ca stiu de ce si pentru ca mi-ai dat de inteles ca nu sint singura "denaturata" Face bine, sa stii!

9. NOVUS

10. si 11. ANAAN si SIMONA optau pentru gradi cu program scurt: am explicat deja ca este imposibil inainte de 3 ani + ca trebuie sa scapam de pampers. Plus ca tre' sa gasesc "tanti" ideala

10. ANDIARORO al tau indemn ma onoreaza Nu mai stiu cind, unde si de ce m-am pierdut pe drum

Mama lui Ian.

Mergi la inceput