Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
Monn, si eu vreau poze cu rochiile!
Am fost cu copilul la plimbare si acum ma doare gatul, iar raguseala parca s-a accentuat din nou...asa m-am saturat!!!
Ela, ma bucur ca s-au aranjat lucrurile!
Sa va zic ce a facut Andrei azi. Am fost la plimbare si, cand ne-am intors, el a ramas la cutia lui cu nisip in curte, iar eu am venit in casa sa ma dezbrac, ca imi era cald. Eu am lasat usa deschisa, pentru a auzi ce face pe afara, pana ma schimbam eu. Bun, imi dau jos bluza si, tocmai cand eram in sutien, aud niste pasi furisati pe hol si o respiratie greoaie. Andrei nu era, ca pe el il auzeam parlamentand prin curte. Mi s-a accelerat pulsul trebuie sa recunosc, si ma gandeam ce sa apuc, sa-i dau intrusului in cap, cand a intrat cateaua noastra in camera...Gulia daduse drumul cainilor si, cand am fugit sa vad ce face, tocmai incerca sa se instaleze intr-o cusca. Habar n-am cum a reusit performanta, fiindca poarta de la curticica in care stau ei se deschide greu.
Anaan spune:
Floric, eu nu i-as da nimic, fara prescriptie medicala, in afara de ser fiziologic, unui copil asa de mic. Si, exact cum a spus Ilinca, as fi atenta la febra.
novus spune:
Anaan, Andrei rules
!! 

hai ca e totala faza, parca te si vad !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
mii de multumiri pentru incurajari, sintem mai bine acum, ciugulim cite putin din toate, de vreo doo ore tot "mincam" :) 

ela, bravo pentru decizie, bafta cit cuprinde si mult curaj pentru perioada ce va urma!
monn, sigur ca se poate merge cu rokie "de zi" la nunta, ca nu toata lumea se imbraca cu rokii de ocazie... mai ales ca, vorba inei, rokiile de ocazie in ro de multe ori sint de un gust dubios ![]()
novus spune:
si sanatate multa iti doresc Anaan 
, ca am uitat, m-am distrat cu faza zilei
!!
novus spune:
No vezi Monnvas, ti-am zis eu
?! nu m-ai crezut,ai ??
La ultimele nunti la care am fost, lumea era cam in rochii de zi frumos accesorizate, prea putine mai erau cu clasicele rochii de nunti care mie imi displac total
; si apoi eu nu te vad in rochiile clasice de doambe zau asa !!
novus spune:
Ada evident ca nu a dormit, acum e prac vorba ei (adica praf) , se taraie pe jos si trebuie sa o strigam ca pe un catel ![]()
Anaan spune:
Chato, ma bucur ca Izia e mai bine!
Dodo& sotul, multi ani fericiti si plini de iubire impreuna!
Novus, razi tu razi, dar nu stii niciodata ce-ti coc astia mici
!( Bine, ca dupa aia, am ras si eu copios de una singura)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Novus, razi tu razi, dar nu stii niciodata ce-ti coc astia mici !( Bine, ca dupa aia, am ras si eu copios de una singura) |
Daaa stiu, eu sincer cred ca faceam pe mine de frica pana depistam intrusul
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Monn, si eu vreau poze cu rochiile! Am fost cu copilul la plimbare si acum ma doare gatul, iar raguseala parca s-a accentuat din nou...asa m-am saturat!!! ![]() Ela, ma bucur ca s-au aranjat lucrurile! Sa va zic ce a facut Andrei azi. Am fost la plimbare si, cand ne-am intors, el a ramas la cutia lui cu nisip in curte, iar eu am venit in casa sa ma dezbrac, ca imi era cald. Eu am lasat usa deschisa, pentru a auzi ce face pe afara, pana ma schimbam eu. Bun, imi dau jos bluza si, tocmai cand eram in sutien, aud niste pasi furisati pe hol si o respiratie greoaie. Andrei nu era, ca pe el il auzeam parlamentand prin curte. Mi s-a accelerat pulsul trebuie sa recunosc, si ma gandeam ce sa apuc, sa-i dau intrusului in cap, cand a intrat cateaua noastra in camera...Gulia daduse drumul cainilor si, cand am fugit sa vad ce face, tocmai incerca sa se instaleze intr-o cusca. Habar n-am cum a reusit performanta, fiindca poarta de la curticica in care stau ei se deschide greu. |

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.