Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

f misto biblioteca pisuc, cat mi-as dori sa am si eu camera si pt. dodo!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

simo, mai sunt si alte motive.....
oricum stai bland ca si eu pe cantar atarn...dar surprinzator intru in niste haine... nu le-am incercat pe toate....dar am eu niste borne....
mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

ei,cuscra stiu, incercam si eu o gluma.... si noaptea e un sfetnic bun, poate te vei trezi cu o stare de spirit mai buna

Mergi la inceput

deja sunt mai bine, dar acum cred ca are andra un alt dintoc in asteptare, urla aiurea, nu vrea sa pape

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

deja sunt mai bine, dar acum cred ca are andra un alt dintoc in asteptare, urla aiurea, nu vrea sa pape

mami de fete frumoase:

si Andra sa iasa mai repede dintzocul si sa n-o mai chinuie. Arsenie doarme...

Mergi la inceput

multumim cuscra!,Arsenie doarme pt noapte sau fura un somnutz?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Pt noapte, dar se si scoala maine pe la 6...si noaptea nu e legata la noi niciodata...e mereu cu tzitzi

Fug si eu la nani va pup si maine o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona am pus un pic de unt..i-am dat si calduta si mai rece si nimic..A fost o ruptura cand am fost plecati la Bucuresti si cd ajungeam acasa era prea obosit sa pape..iar acum nu mai vrea deloc.Abia daca il pacalesc sa bea apa de legume si aia rar si doar din biberon!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am intrat numai putin sa nu cumva sa ratez pozele lui viss
viss ai doi bebei superbi si scumpi si ....nici nu am cuvinte sa zic ce dragi sunt cum se joaca impreuna, cum isi papa suzetele, cum se tarasc prin pat, ce frumos o sa creasca ei impreuna
am ras la comentarii...sunt tari, tari

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Vreau si eu parola de la picassa!!!!Pleaseeeeeeeeee

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank crezi tu ca-i va place IOanei branzica din lapte de capra? sau laptele de capra? este asa rau la gust dar foarte sanatos. si noi mai luam dar nu prea des ca nu prea ne place.
ti-am mai zis de atatea ori, ce-mi place la tine ca ai livada si muuult verde, Ioana sta la aer este asa frumoasa si dulce, tare imi place de ea

lalely bine ca ai si tu net. inseamna ca vei fi aici zi de zi,da?

madutza ma bucur ca v-ati simtit bine si ai retrait momente din adolescenta cu culcat la 7 dimineata. bine ca nu faci prea des din astea ca sigur ai fi super obosita, crezi ca te mai tin balamalele ca acum 10 ani?

mie inca nu mi-e dor de asa ceva la ce chefuri faceam noi....plecam de vineri si ne mai intorceam duminica seara taras. eram varza toti de oboseala, dantuiala..... noi aveam o cabanuta unde faceam chefuri mereu, acolo nu ne cerea nimeni socoteala, muzica urla.... era beton, dansuri pe masa, pe boxe...am niste poze....sa nu le arat la nimeni si a doua zi aveam o stare naspa, ca ziceam ca gata nu mai merg nicaieri, dar uitam repede

acum este asa bine, linistea casei, bebelina, sotul meu...este perfect asa. poate mai incolo o sa mi se faca dor dar oricum nu mai avem cu cine face asa chefuri ca toti s-au cumintit

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput