Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-fetelor, roxy, ailed..ca stiu ca sunteti amatoare de pozici cu gemeni, deci..
am pus poze noi, multe..maine le sterg ca sunt o groaza, dar azi sa va delectati ochisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss ai vazut filmuletul cu gemenii de ieri?, daca nu uite aici: http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/fun/video-doi-parinti-nu-stiau-cum-reuseste-bebelusul-lor-sa-evadeze-din-patut-pana-au-vazut-acest-clip.html
ma duc sa ma uit la poze

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-fetelor, roxy, ailed..ca stiu ca sunteti amatoare de pozici cu gemeni, deci..
am pus poze noi, multe..maine le sterg ca sunt o groaza, dar azi sa va delectati ochisorii

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

sunt super copilasii tai si tu o super mami!Sa fiti sanatosi cu totii!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

roxy, n-am mai gasit fusta , cred ca am trimis-o acasa ca era si scurta si am si eu o varsta, dar ma simt de parca am fost la shopping, atatea lucruri pe care nu le-am imbracat din primavara 2010....ma bucur de parca ar fi noi!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ailed, te inteleg.eu ptr ca am slabit 20kg, am lucruri de acum 6 ani nepurtate.zici ca am fost al shoping cand am mai probat sa vad ce imi vine si ce nu, ce arunc si ce nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor poftiti la o felie de tort si un pahar de sampanie caci puiul meu face azi 7 luni

deea ma bucur k te-a ajutat sfatul meu, mi se pare extrem de practic, blenduiesti supa, o pui in borcanelul avent si direct in incalzitorul de biberoane, e foarte simplu!

ally la noi in pat nu am cum sa l tin ca inseamna sa imi petrec si eu toata ziua in pat si nu am timp dar astazi i am scos de pe cub centrul de activitati , am imprejmuit lemnul cu aparatorile de la patut care oricum pana acum in patut nu prea au fost utile si l am pus in fund. am avut surpriza sa il vad ca a stat acolo cu jucariile in fundulet 15 min fara sustinere. nu stiu de unde pana unde dar m a bucurat asa ca gata, centrul de activitati e istorie

happy te inteleg perfect! rutina asta zilnica ne termina, bat-o vina!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor poftiti la o felie de tort si un pahar de sampanie caci puiul meu face azi 7 luni

deea ma bucur k te-a ajutat sfatul meu, mi se pare extrem de practic, blenduiesti supa, o pui in borcanelul avent si direct in incalzitorul de biberoane, e foarte simplu!

ally la noi in pat nu am cum sa l tin ca inseamna sa imi petrec si eu toata ziua in pat si nu am timp dar astazi i am scos de pe cub centrul de activitati , am imprejmuit lemnul cu aparatorile de la patut care oricum pana acum in patut nu prea au fost utile si l am pus in fund. am avut surpriza sa il vad ca a stat acolo cu jucariile in fundulet 15 min fara sustinere. nu stiu de unde pana unde dar m a bucurat asa ca gata, centrul de activitati e istorie

happy te inteleg perfect! rutina asta zilnica ne termina, bat-o vina!!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

La multe lunitze!
Asa e cu rutina, eu acum (cand strangeam vasele de pe scurgator)mi-am dat seama ca de fapt eu cel mai mult acum imi doresc sa muncesc!Dar cu capul.... si sa castig bani multi sa am o menajera si eu doar sa stau cu fetele cand vin de la servici si in vacante!Vise, taica, vise!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-am acaparat netul.dc nu pot parasi camera..ieri ma gandeam ca saracii , nu prea ii iau in brate. sonia intinde mainile, eu il schimb pampers sergiu, sergiu intinde mainile, ii pun babetica soniei, apoi se iveste altceva, si nu pot sta in btae cu unul in fata celuilat ca ala e pe palpuma calare sa vina dupa mine..dc staua intr-o zi cu sonia in brate mai mult, ca de, e mai maraita, cand vine laur ii zic s-o ai el pe sonia, sa mai stau si cu sergiu..si aprca, un pic sunt suparat pe sonia ca m-a acaparat ca de, si sergiu e copilul meu,nu?si invers..pana caum aveau perioade de afectiune materna, cum le zic eu, si il lasam si eu pe ala mai linistit cu jucariile, ma dragaleam mai mult cu cel amrait, dar acum ca le ies dintii la amndoi..sau oare cresc, si realizeaza ca vor mandoi sa fie cu mine?uneori renunt sa ma oftic ca nu-mi iese nimic si ma asez in mijlocul lor, si ne cataram, ne jucam..
- ieri am vrut sa fac ceai cu zahar ars, dc pun si niste picaturi de rom e febletea mea. initial am ars o cratita asa rau, ca am aruncat-o.apoi am pus in ibric,dupa zahar in loc de pus pe aragaz am pus apa, apoi am varsat apa am pus iar zahar,apoi in sfarsit am facut ceaiul, il pun in cana cu ochii sclipind.pun rom si sare, in loc de zahar. il arunc.am baut restul din ibric- 1ooml cu lacrimi in ochisi gura pana la urechi

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

sa-ti fie de bine ceaiul

acum as vrea sa-ti dau si eu un sfat dar nu ca as fi eu supermama ci ma gandesc ca ar putea sa te ajute: eu zic sa incerci sa inveti pe unul din ei, cel mai docil - sonia inteleg ca ar fi, sa adoarma singura..asta o poti face treptat cand ii adormi..cand sti ca e ora ei de somn, dar sa nu intarzii prea mult sa fie nervoasa, o duci in patut in dormitor si o mangai putin si sssssss.. si ai iesit..ii poti sprijini putin suzeta in gurita cu ceva, eu ii proptesc cu un prosopel mic facut ghem sau ce-mi e la indemana, o babetica etc..iesi din camera si te duci ;la sergiu, il legani in brate sau ma rog, ce stii tu..daca palnge sonia, o lasi 1 minut si te duci iar la ea, ii bagi suzi, o mangai , o pupi pe frunte si ssssss..si iesi din camera ..si tot asa pana adoarme..prima zi o sa fie cel mai greu pe urma timpul se va diminua..astfel te vei putea ocupa sa il adormi pe sergiu ma gandesc..
si inca ceva, pt acele ganduri de invinovatire..gandeste-te ca ii ajuti in felul acesta..un bebe care stie sa adoarma singur este unul fericit, nu faci decat sa-i ajuti..
iti vorbeste o mama care nu a reusit pana la 2 ani jumate cu fisu'
uite andra de voie de nevoie sta singurica in patut si cate 30 min- o ora dupa ce se trezeste..cumintica vorbeste pe limba ei acolo..
te pup si ai toata admiratia noastra

PS multu de raspunsul la pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

la multi ani luca scump..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

delia si eu simt nevoia sa imi folosesc capul la chestii utile, prea am tocit la viata mea ca sa il pun la bataie eheee...mai avem pana acolo, eu cel putin care mai vreau si bebe2

miki multumim de urari nu stiu daca ai vazut, iti scrisesem la capitolul trecut k tipa la care merg eu la masaj la voi in otopeni e absolventa de kineto, e super buna tipa...ma gandesc k poate iti e mai simplu sa ajungi cu vladut acolo macar sa vezi o parere! daca o sa te gandesti la varianta asta sa imi spui

Mergi la inceput