Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Stii care este ironia? Ca nu te mai primeste sa te monitorizeze toata sarcina daca te duci cu mai mult de 6 saptamani la el cica. Acum nu stiu nici eu sigur, doar ce am discutat cu fetele care erau paciente de mai multi ani la el si ce am citit pe net. |
Poate nu e specializat in gravide, ci in probleme patologice ale femeii. Un medic poate fi foarte bun pe o felie si mediocru in alta bucatica.
Joanna, Sab simplex se da si bebelusilor, pentru colici. Bebelusa noastra!
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Monica nu sunt cuvinte. Imi pare foarte rau ca Dumnezeu te pune din nou la incercare.
Tu esti insa o invingatoare si mereu vei fi asa. O sa vina si "fratioara" pentru printul tau.
Te pup si sunt alaturi de tine.
Fetelor, am din nou net acasa. Innebunisem.
Ma simt mai bine, burtica nu ma mai doare. Oricum, maine o sa-i zic dr mele, cand merg sa ma externeze, ca m-am simtit rau.
Poate imi face un ecograf in spital.
Va pup si va doresc o seara minunata!
Elly 12+ si Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Fetelor am lipsit astazi de acasa si abia am reusit sa termin de citit activitatea de aici.
Crixy suntem alaturi de tine si avem incredere ca o sa fie totul bine.
Despre mine sunt bine, ma mai tine pe ici pe colo burtica, dar nimic care sa ma sperie, greturile mi-au dat liber astazi.
Oare sunt inconstienta ca nu m-am dus sa fac cea urocultura? Daca nu simt ca am vreo problema am spus sa astept pana pe 7 noiembrie sa vedem ce zice doctora. Incerc sa gandesc numai pozitiv si sa nu ma stresez din cauza ... drobului de sare.
Pupici la burtici si mamici!
Elena 7+
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Buna fetelor!
Azi a fost o zi mai....grea. Am vomat de 2 ori de dimineata pana sa merg la servici, macar acolo am reusit cu chiu cu vai sa ma abtin. Salivez in prostie, cred ca litri pe zi, nu stiu de unde atata. Intr-un final am reusit sa-mi cumpar si eu un sutien, de la Triumf, m-am simtit minunat cand l-am pus prima oara pe mine, dupa mai multe ore de purtat insa parca ma strangea pe sub sani dar inca sunt multumita. In schimb haine de gravide deloc. Am cautat in Sun Plaza ca e cel mai aproape de mine. La Debenhams nimic, doar la C&A erau 3 perechi de blugi cat casa. Asa ca va rog sa-mi spuneti in Bucuresti in ce magazine gasesc haine pentru gravide de-astea mai mici sau care sa se preteze si pt sarcini mai micute. Nu-mi place sa cumpar online ca nu pot proba...
Si seara de azi a culminat cu un mic accident, la viteza mica de tot, eram in parcare si ma miscam incet incet, insa am dat cu spatele in coltul unei dube si s-a indoit complet coltul masinii mele. M-a facut ala in toate felurile desi duba lui n-avea nimic. Am reusit sa-mi pastrez calmul insa cum am intrat pe usa am dat intr-un plans de nu ma mai puteam opri. Si evident iar am "dat la rate". Acu m-am mai linistit, mai mult de epuizare de atata plans si stres, insa am emotii ce o sa zica sotul. Mi-e groaza de dus masina in service, dat bani...sau poate o facem pe casco, dar tot e un stres. Fix asta imi lipsea acum.
Hildegard spune:
Moni, imi pare nespus de rau pentru tot. Eu zic ca dupa rau o sa fie bine...si in continuare nu te descuraja.
Eu inainte de Stefan tot asa am pirdut satcina la 5 sapt...apoi a venit Stefan...apoi dupa 6 ani am ramas iar....
Ieri m-am simt destul de rau....adica...balonata....
Azi ins chimb sunt ca nou nascuta....
Si mie mi-e teama de pericol. Cate sapt. trebuie sa treaca sa treceme pragul critic de inceput?
Mami de Stefan Peter 5 ani si 11 luni si graviduta 5+
Anitta_O spune:
Hilde, eu pana nu ajung la 12 saptamani nu o sa ma ambalez prea tare. Sarcina trecuta am pierdut-o la 10 saptamani. Probabil era de mai multa vreme oprita din evolutie, dar fix la 10 saptamani, la ecografia de control, mi-a picat cerul in cap.
Aever, daca ai casco e perfect, nu-ti mai fa atatea griji.
Hildegard spune:
Ce nebunie! Si cum sarcina s epoate opri asa pur si simplu....???
Si simti asta?
Eu azi mi-am facut la treilea test deja si tot pozitiv e.
Acum ca sa nu ma demoralizez...n-o sa ma gndesc c-o voi pierde....sau ca moare copilul in mine
Da, nici eu nu ma ambalez...pana la eko...cel putin pe 2 nov.
Dar, intrebare...daca pierzi sau ceva rau se intampla...nu sangereaza femeia sanatoasa? intreb si io....
aever spune:
Eu cred totusi ca se simte ceva in neregula cand moare copilul, stiu ca in perioada asta de inceput de obicei apar ceva scurgeri de sange. Eu zic ca atata timp cat simptomele de sarcina persista, nu sunt sangerari sau scurgeri maronii sau dureri intense in zona uterului, cred ca nu are rost sa ne gandim la drobul de sare. Eu nu m-am gandit deloc ca s-ar putea sa pierd acest copil. Am plecat din start cu sentimentul de certitudine ca din aceasta sarcina va iesi un copilas sanatos si frumos. Acum daca se va intampla ceva o sa spun ca am gresit si asta e, am fost prea increzatoare dar cu riscul asta tot cred ca e mai bine sa fim sigure ca totul e bine decat sa ne facem griji in fiecare zi. Cred ca in final avem de castigat mult mai mult din atitudinea asta.
Andreea, 6+
Anitta_O spune:
A, nu va ganditi acum la drobul de sare, nuuu. Eu am avut o problema. Am avut sangerare, dureri de burta (ca la menstruatie) care nu treceau cu nimic. La chiuretaj doctorita a descoperit in uter niste fire de sutura. Medicul care mi-a facut cezariana la nasterea baiatului nostru mi-a cusut uterul cu ata neresorbabila, asa incat aceasta a fost mereu un corp strain in uter si n-a lasat embrionul sa se dezvolte. Acum sunt reparata si apta de sarcina fara probleme. Si eu gandesc pozitiv, asa am gandit mereu.
crixy spune:
fetelor va multumesc ca imi sunteti alaturi.... sper ca toate sa avem cele mai linistite sarcini....
am 31 ani... cred ca nu e un factor decisiv varsta mea.
luni merg la alt doctor, dr hadi de la regina maria , se pare ca e unul dintre cei mai buni. analizele de sange facute ieri ar trebui sa imi iasa in 10 zile.
oricum m-am linisit citind peste tot ca bitestul si de multe ori si triplu test ies cu risc de sindrom down.. si aceste teste nu pun un diagnostic, ci sunt doar statistice...
am noroc cu voi ca imi sunteti alaturi si cu restul familiei care nici nu vrea sa auda de asa ceva... ba am mai fost si certata ca " le stresez nepotica inutil"
in rest .. greturi... dar nu mai conteaza, le ador, numai sa fie puiul bine!
va doresc o noapte buna
crixy