In asteptarea copilului nostru
Raspunsuri - Pagina 4
ditza_ditza spune:
Speranta,
nu te lasa descurajata de nimeni.Ai incredere!
Noi cand ne-am depus dosarul ne aflam pe locul 5o,nu am avut pile si nici nu ne doream asa ceva,am lasat totul in voia Divinului.
Am ramas cu dosarul doar in judet,asa ne-au sfatuit la cursuri....
Dupa vreo 7 luni am fost sunati sa vedem un baietel,a fost ca o testare pt noi.Ceva ciudat a fost sa fie,ne-au prezentat poza unui copil si cand am ajuns la maternala era alt copil,atunci sotul a spus politicos dar hotarat,NU.
Ne-am luat gandul si mai aveam vreo 1 luna pana la expirarea atestatului, cand,am primit al 2-lea telefon de la DPC.
Asta era intr-o vineri si ma aflam la tzara unde nu prea exista semnal,le-am spus c-o sa merg cu sotul luni si discutam la birouri.
In lunea respectiva ne-au spus ca nu au poze cu baietelul si le-am raspuns ca vrem sa vedem direct relitatea,a inceput toata lumea sa rada.
In ziua urmatoare am mers si ne-am cunoscut minunea dar deja am mai povestit aceasta zi in alte mesaje.
Fruntea sus si incredere multa!
speranta72 spune:
Nu stiu ce se intampla, dar de mai bine de o saptamana mi-am recapatat linistea, nu mai sunt atat de disperata sa-mi gasesc puiutul. Sunt sigura ca voi fi si eu mama si sunt dispusa sa astept.Poate ca se va schimba legislatia si anul viitor vor fi mai multi copii adoptabili.Trebuie sa gandim pozitiv ca sa reusim sa ne indeplinim visul de a deveni parinte.
Va multumesc tuturor pentru sustinere. Va citesc toate mesajele de pe acest forum, invat multe de la voi si abia astept sa schimbam impresii despre micutii ce vor aparea in viata noastra!
erato spune:
Daca ti-ai recapatat linistea inseamna ca esti pregatita cu adevarat sa devii mama. Iti doresc din suflet sa-ti strangi puiutul cat mai repede in brate
loriana74 spune:
Speranta, conteaza atat de mult sa fii ok cu tine si cu situatia... Eu ma bucur tare mult cand citesc mesaje optimiste, imi intaresc convingerea ca traim totusi intr-o normalitate , ca nu suntem niste "accidente".
Sigur puiul tau te cauta!