Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!
Multumim Lady! Chiar ieri am facut si eu gris si a mancat un castron maaaare Sara

Multumim de complimente! Da, am o vburtica maricica, de fapt e foarte tuguiata. Iar Sara a fost o scumpa, a dansat, s-a distrat, a mancat, a fost sufletul petrecerii.
Am uutat sa va spun ca sora mea e cea blonda, imbracata intr-o rochie albaastra.

Ne-am trezit azi la 9!! Si am dormit toata noaptea, de la 22.30
Azi avem inca o petrecere pe care trebuie sa o bifam, un botez. Dar voi merge doar eu cu Sara la restaurant, ca vine Alba ca zapada si nu putem sa o ratam.Pe Doru il lasam sa trebaluiasca prin casa.

Si mie imi plac tare mult Sara si Antonia. Pe Sara chiar l-am folosit, iar Antonia ma cheama pe mine. Am vrut sa ii spunem Sarei si Antonia, dar era prea mult Sara Maria Antonia, asa ca am ramas doar la primele doua.

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Lady, multumim pentru tratatie.
Alina, foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat frumos. Distractie placuta si astazi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Iubita, vezi ca nu ai activat PM si nu-ti pot trimite. Sper sa nu se supere fetele ca am sa-ti spun aici
Dr meu lucreaza la capitolul morfologii cu dl dr Iosup pe care ti-l recomand cu drag. Daca vrei sa mergi la dansul, uite datele de contact
Centrul Medical Fortis, din str. C-tin Sandu Aldea 86 (undeva intre Manastirea Casin si Fac de Agronomie), telefonul pt. programari este 0724464646
Daca nu raspunde cand suni, te suna asistenta inapoi. Sa-i spui ca este relativ urgent ca iti gaseste loc
Te pup

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri!

danezza, da as vrea sa imi fac programare in alta parte. Din pacate, dupa experienta nefericita cand un nene de la Sanador s-a apucat sa-mi masoare de capul lui IR-urile la 9 saptamani si sa ma sperie ca sunt varza, nu am mai avut curaj sa ma duc la alt doctor in paralel cu al meu. Stiu ca tu ai incredere in medicul tau, din cate am inteles e la curent cu subiectul trombofilie/Clexane... Daca poti sa-mi spui cum imi pot face o programare la dansul... . Si daca intre timp se hotaraste si d-na dr. sa ma programeze si mi-o fi rusine sa-i spun ca am capiat asteptand, merg si la ea - decat sa o supar... Multumesc mult!

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor sunt cu nervii la pamant marti vine mobila lui bebe si eu nu am facut nici jumate din treaba pe care mi-am propus-o aa si mai am si ajutoare.

Pe de-o parte vreau sa fac mai repede si cand imi dau seama ca exagerez ma opresc ca il simt pe bebe agitat rau.

Ce repede v-ati hotarat voi eu nu m-am hotarat nici la primul prenume nu stiu deloc ce sa fac sa-i pun sau nu Rafael asa cum am visat?

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina...ca de obicei, iti repet cat esti de frumoasa...Superbe fete sunteti...Aproape ca nici nu am curaj sa pun si din ale mele, dar incerc sa pun cateva, "calde" facute tot cu aparatul nostru...Eu le astept pe acelea profesionale cu mare interes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gata, aveti poze si de la mine!Nu ma menajati, fiti obiective!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello....
- my lady mi-ai facut pofta de lapte cu gris...cred ca fac si eu azi....numa sa ma uit dupa reteta..
- o duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

hei!!! ce burtici frumoase avem la Odisee...
Alina ...cred ca a fost o petrecere pe cinste, veselie . copii multi, baloanesi tortul .... iami iami crec ca a fost delicios ... semeni f bine cu surioara ta .... scortisoara ta este fumusica foc,de fapt sunteti frumusele amandoua asa mamica asa fetitza... apropos... sotul tau si-a luat pusca .. ca are ce sa pazeasca
Aerlilian am vazut pozele ... super fumoase ...ai fost o nasica f.eleganta ...ambele tinute ti-au venit ca o manusa .... chiar rochita ai cumparat-o sau e facuta la comanda ... poza cu pupicul este super si finii frumusei ...sa va traiasca si sa va bucurati de ei ...
Hmm vorbeati de gutui.. si mie imi plac la nebunie ...este adevarat ca sunt cam inecacioase ...compotul si dulceata imi plac la nebunie dar si placinta cu gutui este delicioasa dar eu am batut recordul ... luni m-am inecat in timp ce eram la masa ... off bine ca am scapat ... asa ca fiti atente

26 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana...dar unde sunt pozele?..ca pe contul comun nu am vazut nimic, decat cele trei-patru poze de la botezul de anul trecut!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor ce mai mancati ?

sa va zic eu ce am in cuptor sufleu de cartofi cu smantana

si la desert am ciocolata de casa si prajituri bio pe care mi le aduce sotul acum de la targ de la Indagra.

Profit si eu acum cat am cantarul stricat cand lo-i repara nu stiu cum o sa reactionez.

28+ cu

Mergi la inceput