Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna seara burtici, am lipsit de la apel , am avut toata sapt trecuta contractii si am stat la pat cu tratament gynipral la 8 ore si nospa,
Sophia casa de piatra , felicitari si asteptam pozele
Alina felicitari si casa de piatra surorii tale, frumoasa foc scortisoara, cat despre intalnire oricand eu sunt in concediu maternal , doar sa ma simt bine
Aerlilian o nasa frumoasa si ff eleganta , cat despre kg asta e sarcina , nu avem ce sa facem... ne recuperam dupa prin nopti nedormite si oboseala:)):))
MRG bun venit in odisee ti-a luat ceva timp
arsuri am si eu , un mini dragon ma simt dar la mine trec cu lapte
Lady imi place mai mult Amy decat Ani
va pup o seara fumoasa
25+ cu ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu vin cu mare drag daca nu pleaca maicamea pana joi (desi nu ar trebui) ca altfel nu am cu cine o lasa pe Mara. sa imi spuneti unde

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Amelia sau Erica?

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

amelia

de baietel mare si 29+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
Lady, mie imi place Amelia si Amy mai mult decat Erika si Any...
Noi am fost plecati la Sibiu in week-end, azi am lenevit toata ziua pt ca ne-am intors pe la miezul noptii si oboseala si-a spus cuvantul, iar pt ca piticii sunt in vacanta, ne-am permis program de voie... si stam in casa ca pojarul face ravagii in oras!
Bun venit noilor burtici!
Alina si Aerlilian, sunteti tare dragute!
Si mie mi se contracta burta, insa daca ma intind/ relaxez, isi revine imediat. Picioare, maini umflate nu avem inca, desi le-am experimentat la prima sarcina. Sper s-o tinem tot asa!
Cam atat.. o seara faina!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 27+ cu

Mergi la inceput

erica.

asa trebuia sa o cheme pe fimea. pana am vazut'o si i'am pus mara :D

Mergi la inceput

ok

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

lady da tu esti tare amuzanta. pai daca ne mai intrebi de multe ori o sa innebunesi de pareri
si m'am gandit mai bine. aniela nu prea merge cu mikaela. adica seamana cam tare. si la amy mikaela e un mimi acolo intre ele.

daca o am pe maicamea la mine si a gatit ea, eu am facut prajituri. una cu mere si o negresa cred si eu ca e hiperactiv copilul asta daca bag zahar ca la balamuc

Mergi la inceput

nu conteaza...io pareri vreau..pana se naste sa nu o dau de gard!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata mamici si puiuti din burtici!!!
Lady, esti mortala.... Mi-am amintit ca acum trei zile stabilisei deja si erai foarte hotarata...Acum, inteleg ca mai avem de munca putin pana vine printesuca pe lume.Asadar...si eu zic Erika!
Ligia, imi pare rau ca nu te-ai simtit ok...Contractiile au fost generate de vreun efort fizic sau au venit din senin?Au fost dureroase?Puneau sarcina in pericol?Ufff...tare ma sperie chestiile astea.Acum esti ok?
Alinutza, m-am molipsit de la tine si te urmez...in bucatarie!Astazi mi-am propus o ciorbita de curcan si niste ardei umpluti!
Alice, am vrut sa-ti spun de cateva ori cat de tare imi place Mara...Si eu il aveam in lista pentru fetite pana la un moment dat, cand am renuntat din cauza vietii grele pe care a avut-o Mara a lui Slavici...Am si eu "piticii" mei.Dar printesa ta va fi fericita cu numele ei cu tot!
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput