Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!
suntem si noi in zona dar n-avem nimic de raportat in afara de multe suturi in burta

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

suturi in burtica... suna foaaaaaarte cunoscut si la noi
si cate o contractie falsa pe ici pe colo...

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua burticute frumoasesa va fie de bine petrecerile,ileana sa va traiasca finii sa fie sanatosi si sa va bucurati de eiai fost o nasica pe cinste frumusica foc.Sophia casa de piatra si bebe sanatos.In rest poop la toate burticile noi mereu va citim si urmarim deaproape dar inafara de faptu ca primim suturi la greu in rest nimik nu e nou sau poate doar faptu ca am vazut si noi cum se misca burtica,noi o sa avem joi control dar fara eco doar pe masa.O saptamana usoara si plina de vesti bune doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

@ Annesi: Nu am calculat cati biscuiti am facut, dar prima compozitie mi-a ajuns pt 2 tavi. Prima tava am mancat-o eu asteptand sa se coaca a doua :) Cand i-am scos din cuptor, a venit cumnata-mea cu copilul si sotul, dar nu mai aveam deajuns ca sa-i potolesc pe toti si am mai facut o portie (2 tavi). Ce sa zic?! Brilliant!!!!!! Delicios!
Apropo de ziua sotului tau! Asa am procedat si noi: pt prieteni (vreo 3 cupluri si 2 mai singurei) am cumparat bere, 2 sticle vin, apa, suc si ma facut asa:
Feliute de baghete (un fel de bruschete)unse cu tot felul: pate, pate de peste, unt cu verdeata, bucatele de salam, masline feliate, etc. Le-am terminat destul de repede si am stat pe scaun in timpul "muncii". Am prajit si cativa cremvusti (taiati mici ca si carnatii de bere), am cumparat icre, am facut o salata de vinete, una de conopida si toata lumea a fost happy :) Toti stiau ca sunt insarcinata si nu mai pot ca "altadata". A doua zi pt mama, sora si alte rude apropiate de-ale lui am facut "pastitzio" (paste cu carne tocata si sos bechamel la cuptor) ca asta multumeste orice grec flamand si ce ramane pun in caserole si dau la congelator. Am bagat si 1,5 kg ciocanele de pui "la punga" la cuptor, am facut cartofi natur, salata asortata si tortul l-a adus soacra direct de la cofetarie. Oamenii au tendinta sa inteleaga starea de graviditate ;)
@ Alina: Sa-ti traiasca fetita! E un ingeras de copil, o frumusete! Casa de piatra sorei tale.
@ Lady: M-a facut curioasa povestea care a impresionat pe atatea mamici, dar nu stiu unde sa o caut :(
Sa aveti o saptamana usoara, frumoasa! Eu planuiesc sa ma bucur de cel mai frumos anotimp si sa scriu mai mult in Jurnalul de sarcina!
Azi gatim cartofi cu caizer, branza si smantana la cuptor

22 Are mama o fetita frumusica foc
Daca tacerea e de aur, atunci rabdarea e de platina :)

Mergi la inceput

Ileana,Woww! Deci pe mine m-a dat pe spate tunica aceea alba! Super! Sa aveti parte de fini buni si un bebe sanatos :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop si io
alina , ai o fetita ca o papusica ..are niste gene ...moama.. ptiu sa nu deochi fata ..; si cum are minnie mouse rochita la fel ca ea..praf m-a facut
aerlilian ,cum sa-l intrebi mei micuta pe sosulica de repulsie ..apai cestia aia de iti creste ca un marsupiu pe bultica e si a lui , cum sa nu fie incantat de balonas ..si ingrasare doar la buLtica , io rar am vazut...
sophia cred ca insa se reface
lali, am experimentat si eu o jumate de noapte cu ochii in tavan .. cam naspa ..dar a trecut , iar noaptea ce vine vei dormi lemn(asta drept consolare)
eu despre kg in sarcina nu vorbesc ..e un subiect tabu..stiti cum e , daca io le vad poa' sa-mi zica 100 ca nu se vad , nu conteaza..daca se vad si nu ma intereseaza ca se vad , iar nu ma prea pasioneaza alte impresii ..deci ileana cum te simti tu bine , asta conteaza cel mai mult;
si ziua lui sosulica vine sapt ce vine , dar noi de ceva ani am optat pt varianta de a merge la restaurant (in 2 transe) ..iesim cam la aceeasi bani , plus ca scapam de munca de acasa , si fiecare ia ce pofteste

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

pt sotul atat de grijuliu :) Dragul de el! E drept ca eu nu te-am vazut inainte de a fi insarcinata, dar eu judec "grasii" dupa volumul mainilor (a bicepsului),iar tu chiar nu ai maini grase . Pun si eu pozici ca sa te mai consolezi.

Reteta pt chef de munca: Michael Jackson+ Fun Factory+ Nana+ volum maxim+ net deconectat+ un capuccino mare ;)

Mie chiar imi placea Analia dar si Amy.Ani pierde din farmec langa Mikaela Cristine, dar depinde cand si cum ti se "pune pata" :)

Am vazut ca multe mamici se confrunta cu insomnii, asa ca subscriu si eu! Daca nu fac ceva solicitant peste zi, noaptea citesc inutile carti pentru copii. Aseara m-am enervat la culme cand la sectiunea "Prima baie" nu se acorda atentie detaliilor gen: ombilic nevindecat, urechi, spalam capul prima oara sau la sf, zone genitale. E absurd sa scri o carte si sa nu dai indicatii medicale. Cel putin sa includa niste poze! Halal de banii cheltuiti! O bunica alaturi face cat 5000 de carti! Nu o dau pe mami mea pe toate manualele din lume!!!!
Si acum incepe panica la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

multumim de aprecieri!

Matza, reteta anti-lene cred ca am pierdut-o pe undeva si eu..Sunt asa delasatoare in ultima vreme..Nu ma recunosc. Si mai rau e ca starea asta o am exact in prima parte a zilei, cand ar trebui sa fac treaba..

Danezza Te asteptam cu vesti bune!

Sper sa nu racesc, parca sunt prea somnoroasa si ma ustura puuuutin in gat.

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Raport de Matzaila : am pus o masina, am spalat vase;e, am dat cu aspiratorul, mai ramane doar operatiunea Marea Mopaiala. Si evident intinsul rufelor Asta inseamna ca si alea uscate trebuie luate si impachetate. Ce lenesa sunt, uluitor.

Muzica nu m-a ajutat deloc, am ajuns la Celine Dion, am gasit melodia aia Fly Little Wing si da-i si plangi cu sughituri pentru toti mortii familiei cam jumatate de ora. Dupa care mi-a trecut pe cat de brusc am inceput si m-am apucat si de treaba.
Acum as avea ceva energie dar ma cam doare putin capul de la atata plans de una singura de nebuna prin casa.
Bine ca nu ma vede al meu sot ca ar fugi imediat saracul.
Dar Zoe e barbata asa ca ma intorc la munca.

Revin cu detalii de la ostilitati

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Hop si eu !!!

Matza

Gianina - ce burtica frumoasa ai acolo!!!

Noi de sambata il vedem pe bebe prin burtica. Inca nu ne dam seama ce ne arata - coate, picioruse, cred ca la un moment dat impingea cu capul in stanga catre stomac,era ca o minge cam cat pumnul meu. Mai vedem zilele care vin, stam la ghicit.

va pupa o mamica fericita!!!

gravidutza 27+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput