Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf... rochia a fost facuta pe comanda, de un designer barbat.Iar cu statul in picioare...acum imi iese pe nas, mai ales ca in ambele zile am avut tocuri si am bagat dans la greu.Am picioarele ca niste butuci, iar glezna nu se mai vede...Am edeme cum n-am mai avut pana acum.Am incercat dusuri alternative rece-cald, m-am uns cu Ruscoven, am stat cu picioarele pe pereti, ce sa mai fac dragele mele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Nu stiu ce ai putea sa mai faci, cred ca statul la orizontala e cel mai bun remediu. aaaa, si sa nu mai nasesti pana nasti
Eu ma retrag, sunt obosita si vreau sa stau intinsa pe canapea cu o farfurie de parjiturele langa mine

Noapte buna! Sa incepem o saptamana minunata!
Eu am miercuri control+eco. Abia astept! Stiu ca suntem multe burtici care vom merge la dr sapt asta. Doamne ajuta sa venim doar cu vesti bune!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Nup, Ani-am eu o slabiciune pt numele acesta!O vom striga...nush!Vedem cand iese din burtix!

Ileana...masaj cu cuburi de gheatza!

24+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Aniela va place?

24+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Aniela imi place mai mult decat amy :D

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Multumesc mult de tot! Maine sun sa-mi fac programare si dupa eco vin cu vesti. . Nu stiu ce e cu PM ca l-am mai folosit cu fetele de la FIV la Budapesta si a mers. O saptamana frumoasa va doresc si vacanta placuta...piticilor vostri de scoala!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si mie imi place Aniela mai mult decat Amy.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 23+

Mergi la inceput

Mie Ani

24+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Si eu merg azi dupa-amiaza, vin cu vesti!

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Nu stiu ce ai putea sa mai faci, cred ca statul la orizontala e cel mai bun remediu. aaaa, si sa nu mai nasesti pana nasti
Eu ma retrag, sunt obosita si vreau sa stau intinsa pe canapea cu o farfurie de parjiturele langa mine

Noapte buna! Sa incepem o saptamana minunata!
Eu am miercuri control+eco. Abia astept! Stiu ca suntem multe burtici care vom merge la dr sapt asta. Doamne ajuta sa venim doar cu vesti bune!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Neata fetelor!
azi m-am hotarat cat timp mai vin la servici in sfarsit!
peste 4 saptamani se va intampla minunea sa raman acasa
ma tot gandeam sa intru mai tarziu in prenatal, dar burtica mea creste vazand cu ochii si mi-e tare greu sa stau mult pe scaun. si pana la urma, materialul de statui s-a terminat de mult
acum vreau sa ma interesez sa vad care va fi venitul meu in pre si postnatal, ca de la o colega stiu ca e salarul intreg, dar altcineva mi-a zis ca e doar 75% ca in medical. voi ce stiti despre asta?

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Va tin pumnii tuturor!.

Eu merg peste vreo doua saptamani la gine.Voi avea cam 28 sapt incheiate!Si noi abia asteptam sa vedem cat a mai crescut!

O saptamana buna, fete!

Matza, unde esti?

Si fetili petrecaretili unde sunt?

Annisia..sper ca nu te-ai suparat pe mine/noi!

Fuuug!Pupici

25+
Citat:

Mergi la inceput