Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

aris baga reteta
eu parca stau mai mult prin bucatarie daca il bag la cuptor..tot am impresia ca o sa se lipeasca si se arde

eu vreau sa fac azi un orez cu prune uscate, mi-a trimis mama si nu am mai mancat de muuult
si cred ca si niste paste carbonara - sunt preferatele sotului

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai e simplu: 4 cepe mari taiate julien inabusite in ulei de masline pana se fac galben sticlos(prefer uleiul de masline pt gust dar si pt culoarea pe care o da la mancare), un piept de pui taiat cuburi mai mari, apoi 1/2kg de ciuperci taiate in 3(adica bucati mari)..toate astea pe ochi la aragaz pana incepe sa scada zeama lasata de ciuperci si daca va place le puteti lasa sa se rumeneasca un pic(sunt mai gustoase asa, dar mai grele la stomac) apoi o rosie cojita si taiata cubulete si un ardei capia tot asa, tocat. in prealabil spalati si puneti la inumuiat in apa calduta o cana mare de ceai plina cu oraz. rasturnati orezul peste legume, mai adaugati 4 cani(acceasi cana) de apa, niste mirodenia(asta o prefer ca nu are glutamat)amesetecati bine si dat la cuptor pt aprox 45min la 180-190 de grade(preferabil cu ventilator ca sa iasa mai scazut). mai spre final puteti pune niste patrunjel tocat si asta e tot.
daca aveti si niste castraveti acrii sau o salata de varza acra cu piper e o nebunie

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

doamne ce-am mai ras si atunci...si saraca LIA trecea si printr-un moment nasol si ei chiar ii placeau castravetii si parca si ardeiul iute!

bine ca la mine s-a dovedit o neintelegere! ca altfel...cred ca ma pregateam de o reclamatie

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vai de capul meusigur era asistenta sau poate(sper eu)doar o infirmiera sau femeia de serviciu..ceva de genulauzise ea ceva in legatura cu saraturile si edemul dar a incurcat creierul copilului cu picioarelele gravidei
Citat:
citat din mesajul lui abramburika

iote aici discutia

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

mama de mic +s33+

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
daca aveti si niste castraveti acrii sau o salata de varza acra cu piper e o nebunie

mama de mic +s33+

crezi ca-s safe pt. sarcina?

Suna bine pilaful asta ...

Mergi la inceput

corina - daca respecti proportia de 4 cani de apa la una de orez nu ai cum sa greseti niciodata, nu mai trebuie completat, nu iese nici prea scazut nici prea zemos. daca ai multe legume pe langa orez poti adauga o cana in plus de apa.

carbonaraaaafac si eu duminica. sotul prefera pastele roshii eu pe alea albe. si cum cratita e la mine in mana....ies albe mai mereu

chiar asa, ai vostri barbati au avut pofte de gravida in sarcina voastra??? ca al meu ma dispera. e mai rau ca mine. la sarcina trecuta a pus 10kg si a avut o obsesie cu mancarea de legume(fara carne) de data asta e inebunit dupa carne tocata in diverse forme: chiftele, chiftele marina, hamburgeri de casa, ciorba de perisoare, spaghete bolognieze, musaca...orice dar sa fie carne tocata si daca nu ma execut ma taraste in baneasa la burger king
ah si de dulce i-a fost pofta rau in sarcina asta...dar rau de tot ca o gravida veritabila

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

chiar ma gandeam sa pun o claza cu nota bene la final ca nu imi asum raspunderea fata de posibilele complicatii gen edem cerebral ce ar putea aparea in urma recomandarii mele si ca decizia apartine gravidei dupa ce a analizat in prealabil raportul benefiu risc

Citat:

Citat:

mama de mic +s33+

crezi ca-s safe pt. sarcina?

Suna bine pilaful asta ...

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

ei era clar o neintelegere, dar oricum am murit de ras cand imi imaginam scena in care tu te pregateai de recoltarea unei analize de gineco si alea recoltau analiza orl
la lia a fost mai grav pt ca sigur nu era o neintelegere decat intre cei doi neuroni ai asistentei(unici doi si aia vai mama loc)

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

doamne ce-am mai ras si atunci...si saraca LIA trecea si printr-un moment nasol si ei chiar ii placeau castravetii si parca si ardeiul iute!

bine ca la mine s-a dovedit o neintelegere! ca altfel...cred ca ma pregateam de o reclamatie

Citat:

vai de capul meusigur era asistenta sau poate(sper eu)doar o infirmiera sau femeia de serviciu..ceva de genulauzise ea ceva in legatura cu saraturile si edemul dar a incurcat creierul copilului cu picioarelele gravidei
Citat:

iote aici discutia

mama de mic +s33+

34+ Luca Eduard

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris, al meu nu a poftit (e si atent cu greutatea in general), dar avem un prieten care a fost mai rau decat nevasta-sa

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Citat:
[bianca - raspunde cui poti si cand poti altfel nu o sa-ti mai vina sa intri deloc. stiu ca eu asa am patit mereu
aaa si ceaiul de zmeur este pt a inmuia colul cica. sora-mea a baut si daca e sa compar cu mine la ea a fost mai scurt travaliul considerabil. se bea parca din saptamana 38. daca vrei detalii o intreb

mama de mic +s33+

Aris, da, daca se poate sa o intrebi ceva detalii ar fi excelent. de ex. ce cantitati, concentratie etc...cine nu isi doreste un travaliu scurt?? iar eu oricum de poimaine sunt in sapt 38 . Saru'mana

36+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:

corina - daca respecti proportia de 4 cani de apa la una de orez nu ai cum sa greseti niciodata, nu mai trebuie completat, nu iese nici prea scazut nici prea zemos. daca ai multe legume pe langa orez poti adauga o cana in plus de apa.

carbonaraaaafac si eu duminica. sotul prefera pastele roshii eu pe alea albe. si cum cratita e la mine in mana....ies albe mai mereu

chiar asa, ai vostri barbati au avut pofte de gravida in sarcina voastra??? ca al meu ma dispera. e mai rau ca mine. la sarcina trecuta a pus 10kg si a avut o obsesie cu mancarea de legume(fara carne) de data asta e inebunit dupa carne tocata in diverse forme: chiftele, chiftele marina, hamburgeri de casa, ciorba de perisoare, spaghete bolognieze, musaca...orice dar sa fie carne tocata si daca nu ma execut ma taraste in baneasa la burger king
ah si de dulce i-a fost pofta rau in sarcina asta...dar rau de tot ca o gravida veritabila

mama de mic +s33+

aris da chiftelele astea cum le faci? na, ca mi-ai facut pofta acum..n-am facut niciodata .... cred ca mi-am gasit de treaba prin bucatarie :))

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput