Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

buna dimineata!

Multumesc mult pentru urari...

Azi ne facem de cap cu bautura si mancare si neparat un dans din buric fie iesit sau nu

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

la multi ani!!!! multu pt pizza, chiar mi-era pofta, si acu o sa incerc un dans din buric!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

vreau si eu cafea!, caut inapoi sa vad cine a oferit!

fetelor felicitari pentru avansarea in sarcina si pentru schimbarea prefixului.

blackcat bine ai venit! si mie imi pare uneori rau, dar vb abramburicai, simt ca nu mai pot, si sunt si nerabdatoare sa ma intalnec face to face cu bbelul meu!

question:: azi tre sa merg s-mi fac analiza de secretii si streptococ B. Asistenta imi zice sa nu-mi suflu nasul si sa nu ma spal pe dinti inainte!!!. Stiti vreuna care naiba e legatura??? Scuzati ignoranta.

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
La multi ani Cris Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bb frumos sanatos si necolicos!

Azi am petrecerea de sfarsit de munca (chiar daca mai vin si saptamana viitoare) Sa va spun ca o facem la chinezesc ... Abia astept ora 12...

Mada felicitari pentru schimbarea prefixului, gata esti pe ultima suta de metri !

Blackcat bine ai venit! Eu ma bucur cat pot mai ales de miscarile lui bb in burtica, in rest vreau sa'l vad si sa stiu ca totul este bine!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asistenta a inteles despre ce secretii este vorba????

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

vreau si eu cafea!, caut inapoi sa vad cine a oferit!

fetelor felicitari pentru avansarea in sarcina si pentru schimbarea prefixului.

blackcat bine ai venit! si mie imi pare uneori rau, dar vb abramburicai, simt ca nu mai pot, si sunt si nerabdatoare sa ma intalnec face to face cu bbelul meu!

question:: azi tre sa merg s-mi fac analiza de secretii si streptococ B. Asistenta imi zice sa nu-mi suflu nasul si sa nu ma spal pe dinti inainte!!!. Stiti vreuna care naiba e legatura??? Scuzati ignoranta.

34+ Luca Eduard

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alinuk - acum serios, femeia era fara cafea bauta cand ai sunat-o si sigur a inteles ca vrei exudat faringian si nazal
singura regula pe care trebuie sa o respecti este sa ai macar o zi doua de abstinenta sexuala si sa nu te speli nu nimic in interiorul vaginului

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

n-am auzit in veci!! Daca o fi vreo legatura, atunci sunt si eu ignoranta, da' asa, la prima vedere e de ras, pe bune!!
Iti recomand sa citesti si asta inainte de a merge la analiza, poate iti e de folos .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata fetele.....am avut ceva de recuperat pentru o dupa amiaza...ati stat un pic de povesti ieri si ati mai fost si la intalnire... mi-as fi dorit sa fiu mai aproape de capitala sa va cunosc si eu... pacat ca nu am descoperit acest forum din vara cand veneam lunar la bucuresti pentru 2-3 zile...
in primul rand:

Ooka, felicitari pentru Zoe, recuperare rapida si o bebelina sanatoasa si mancacioasa....

Mada, noi am intrerupt orice activitate de prin august, cand ma simteam eu rau, dar de ziua sotului, in oct, i-am facut o surpriza de care tare s-a mai bucurat :)

Cristi La multi ani fericiti! multumim de bauturi, si de pizza...

ieri dupa-amiaza am fugit intr-o delegatie cu sotul pana la suceava, unde am gasit masa de calcat..in iasi am umblat cu o zi inainte prin toate magazinele posibile si n-am gasit nimic pe placul amandurora... normal c-am mai fost putin si pe la C&A si am mai luat cate ceva pentru strumful nostru... si daca tot eram in zona am trecut si pe la bunicii mei carora le-au dat lacrimile cand ne-au vazut... bunica cel putin mi-a spus ca nu mai spera sa ma vada pana in iarna cand ar fi putut veni ea in iasi.. s-au bucurat precum doi copii... rezultat: me si mai happy decat eram...
azi am iar o multime de treaba de facut, doar am masa de calcat si toate hainutele spalate, normal ca trebuie sa le si calc si sa le pun la loc...
bebele meu a fost pe cat se poate de cuminte si ieri si alaltaieri cand am fost numai pe drumuri..cred ca va fi mai plimbaret decat noi doi la un loc, o sa stea numai cu mana pe clanta usii sa-l scoatem afara..

Blackcat bine ai venit printre noi...

fetele si eu simt un oarecare regret ca se apropie de final sarcina, dar bucuria de a-l vedea si a-l tine in brate e mai mare decat regretul...si la mine, exista o mare sansa sa fie prima si ultima sarcina, asa ca incerc sa ma bucur de ea tot timpul care a mai ramas.. e ceva unic...

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alinuk - acum serios, femeia era fara cafea bauta cand ai sunat-o si sigur a inteles ca vrei exudat faringian si nazal
singura regula pe care trebuie sa o respecti este sa ai macar o zi doua de abstinenta sexuala si sa nu te speli nu nimic in interiorul vaginului

mama de mic +s33+

la noi se recolteaza si acestea doua si poate din aceasta cauza i-a spus si ei...si da, pentru acelea avea dreptate asistenta..e oarecum normal sa se faca si faringian si nazal pentru a sti daca parintii au ceva probleme sa nu il infecteze si pe bebe cand intra in contact cu el..

fetele care faceti cezariana...spuneti-mi si mie pe pm, daca aveti idee, cam cat se da la cine te opereaza? medicul meu e cel mai renumit de aici si nu am idee :((..

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adica nazal, vaginal ... se fac toate in acelasi loc? Ia de prin toate gaurile posibile secretii? Ce-are aia cu aia?

Io am facut de 3 ori analiza asta pt. streptococ si zau ca nu m-a cautat nimeni in nas. De altfel, in perioada asta de frig riscam sa ajung cu lumanari la nas daca respectam recomandarile asistentei. Ca sa nu mai spun daca as fi deschis gura ... ca na, m-a chemat la 3 dupa-amiaza ...

Mergi la inceput

pe cuvant ca i-am vorbit de SARCINA! si apoi a vazut si foaia cu recomandarea medicului...ca dusesem sumarul de urina de dimineazta la analize!!
ia ca mai sun, ca sigur nimeresc pe altcineva sa vad ce-mi mai spune, si citesc si ce mi-ai dat tu!

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

n-am auzit in veci!! Daca o fi vreo legatura, atunci sunt si eu ignoranta, da' asa, la prima vedere e de ras, pe bune!!
Iti recomand sa citesti si asta inainte de a merge la analiza, poate iti e de folos .

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput