Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 13

Andutza_B spune:
Tunde . Stiu, asa e, ii transmit. Va trebui sa fiu si eu linistita pentru a fi si ea. Uite ca azi au fost si altele, nu neaparat nelinistea mea. Sau, ma rog... Cine stie?
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

florintunde spune:
Andutza;offf..Acum ma simt tare norocoasa ca pot sta acasa cu Sonia..si n-o las cu bona numai cand trebuie sa fug undeva...
Dat viitoare poate o sa fie mai bine

zumzu spune:
off..imi inchipui ce o fi la alte gradinite unde nu sunt camere
cred si eu ca esti in butoi

zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Haideti sa va povestesc ce am facut ieri. S-a dus blonda in parc sa faca fotografii. Aveam eu in cap niste setari de F, ISO ... In afara de faptul ca m-am dus prea tarziu si mi-am dat seama ca nu mai am timp sa ajung in locul in care imi propusesem (era fix in diagonala cu locul unde stau eu si la 5 trebuia sa plec la doctor), am zis totusi sa fac niste teste pe unde ma aflam. Eu pana acum nu am folosit aparatul decat pe auto. Cand sa ma apuc sa fac setarile mi-am dat seama ca nu stiu cum. ![]() Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
ce aparat ai?,de obicei e la fel la toate
dc vrei sa umbli cu f-ul, treci aparatul pe modul Av si invarte de o rotita

deea_sav85 spune:
Pe unde umblati mai fetelor? Am fost si noi putin afara si acum Bubu doarme si am si eu putin timp liber.
Zumzu Tu de exempu pentru pozele de la Viena ce program de la camera ai folosit? Si intrebarea numarul 2: eu cand ii fac poze lui Bubu el fiind tot timpul in miscare nu imi ies deloc pozele, m-am tot jucat eu si cu iso si cu f si cu t si nimic. Ar trebui sa folosesc aia pentru copii si animale?
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Andutza_B spune:
Eu sunt, da' gatesc. Aici, la mine in butoi,loc de o oala de ciorba a mai ramas. Si de-o salata de vinete.
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andutza_B Eu sunt, da' gatesc. Aici, la mine in butoi,loc de o oala de ciorba a mai ramas. Si de-o salata de vinete. ![]() Andutza- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) |
Pai iesi din butoi ca sa ai mai mult spatiu. Hai ca te scot la o cafea

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Relusha spune:
Buna,
daca nu e prea tarziu, as vrea si eu pe lista de Mos Craciun, multumesc
revin maine cu vesti despre noi....
va si sa aveti o seara frumoasa....

fluturas2010 spune:
am reusit sa va citesc, dar nu am avut timp sa si scriu...asa este, recunosc, pt fertele care isi cresc singure bebelusii..este tare greu sa fii singura cu un copil, eu eram obisnuita cu mami, bine stiti ca printesa a fost si tare bolnavioara si nu faceam fata toti plus o catelusa...acum am fost la oras cu ea, noi doua, singurele, am facut treburile casnice impreuna, am mers in parc..si m-a calarit toata ziua..nu sta locului o clipa, nu stiu de unde atata energie..ca si pe alte mamici din parc le-a epuizat..ele fiind doar cu privirea..
maine plecam iar la bunica si la catelusa noastra preferata, bucuria Clarei sa o traga de mustati...
Tunde, ca avenit vorba de hainele de la Budapesta..le ador..si astazi am purtat un sacou sport de vreo 3 ani cumparat de acolo...sunt superbe..mi-e dor de niste cumparaturi ...
Roxx..te rog sa nu regreti nimic, iti spun din propria experienta, noi fiind o familie cat de cat realizata..si tare complexati ne simteam ca nu puteam avea ceea ce altii aveau cu cea mai mare usurinta si chiar considerau o corvoada ca au un copil..
acum sunt maxim fericita in ciuda incercarilor pe care le-am trait si nu vreau nimic, nici bani in plus, nici functii, nimic..vreau sa traiesc momentul linistita..atat cat se poate..ceea ce putem obtine prin studii, prin efort intelectual o sa obtinem la orice varsta..dar lucrurile cu adevarat de valoare si cu care ne putem mandri se obtin doar cu vointa lui Dumnezeu..si asta e cel mai greu.
referitor la infierea de copii va zic ca am incercat acest gand..nu ma deranjeaza deloc, dar acum cand am vazut in spital ca singurele cazuri sociale erau cele de tigani, aurolaci..si..din pacate cam atat..in Romania...nu stiu in alte tari..ramane sa ne gandim...genetica e transmisibila ce e drept pe toate planurile, fizic, psihic.. spiritual...si asta e cea care conteaza cel mai mult.....
ca exemlu va dau un var de-al meu infiat, care in urma cu 30 de ani a fost parasit de mama lui, tanara de Bucuresti..si infiat de o familie normala, educat normal...chiar el cand vedea la tv cazuri in care mama isi abandona copilul suferea si spunea ca le-ar pedepsi enorm..stiind ca el a fost parasit...ei, bine, iata ca a ajuns in prag de nunta su iubita gravida, copilul fiind dorit de el..si..ce credeti, a parasit-o in luna a saptea...pt alta..sau de frica..nu stiu...
cine e parasit cred ca e nascut sa paraseasca..ca proverbul..ce naste din pisica soareci mananca..
acum nu generalizam..doar ca in mare asta e adevarul...trist...

Mimo spune:
Da'cum facem cu fetele care stau prin strainataturi? Ca eu, de exemplu, habar n-am cum / prin ce curier se pot trimite. Sau le trimitem la rude in Ro? Luca Alexandru, mica mea comoara