Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Amy, eu lucrez. Eu am avut in ultimele zile (3-4) junghiuri scurte, dar ca si cum ar apasa uterul pe uretere sau ceva, am luat no-spa si astept :(. Cica de-acu' tot creste si apasa pe chestii.

14+

*MTHFR C677T Homozigot*

exact asta simt eu, am mai avut asa acu cateva zile numai cand se raceste vremea cum e acum, dar ma gandesc cu groaza ca vine iarna si ma tine numai asa

Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Kovacs, am vazut ca si tu esti din bv. La ce medic mergi?

21+ Natalia

Ma bucur sa vad pe cineva din Brasov
Eu merg la dr Podasca.
Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

si eu am mai simtit intepaturi in partea dreapta jos si se ducea durerea pana in calcai. Azi iarasi am simtit o intepatura si parca o presiune in burta, ca si cum ai fi balonat. Dar trece repede.
In rest este bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monna, aici se poate inchiria pompa de la farmacia spitalui. Din cate stiu eu Medela electrica este cea mai buna, dar si foarte scumpa. Vezi poate merge sa inchiriezi.

Dia, drept sa/ti spun eu nu am prea multi prieteni de la care sa primesc hainute. La Finn am primit numai de la familie. Acum am mai multi prieteni cu copii dar ii voi anunta ca nu vreau nimic roz daca vom avea fetita. Si daca totusi voi primi le voi da la casa de copii. Oricum dupa ce creste si bebe nitel voi dona toate hainutele in afara de outfit/ul cu care au fost scosi din spital si primii pantofi. Si multe jucarii, carucioarele, si tot ce nu voi mai avea nevoie. Carucior nu cred ca mai luam pt ca avem unul foarte bun al lui Finn care are si landou si merge si cu scau auto, iar primele 6 luni planuiesc sa/l port pe bebe mai tot timpul. Daca va fi si bebe de acord, binenteles. Am pus ochii pe un carut phil and teds smartbuggy pt bebe dupa ce face 6 luni, dar trebuie sa vad cat de mari sutn rotile, pt la noi e jale cu pietre peste tot si dealuri, zapada necuratata, etc. Un carut cu roti mici nu face fata.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chiar, voiam sa intreb si eu cu purtatul, am citit ca trebuie un anume fel de carriers - SSC - soft structured carriers, citeam pe un site ca in afara de sling, mei tai si alte chestii in care mi s-a parut mie ca m-as incurca, ar mai fi manduca, ergo sau beco, din cele la care exista contact cu pielea si bebe nu sta spanzurat asa de zona inghinala.
Mamicile, ati purtat bebeii? Si ce 'purtator' ati folosit?

14+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Sovietica la mine rianna si sotul ma rugau foarte mult de bebe 2 de mult timp.Cand am facut testul ferm convinsa ca nu sunt si l-am vazut pozitiv sotul si rianna tipau si faceau ca indienii de fericire prin casa si eu plangeam ca ce ma fac.Intr-o ora anuntasera pe toti si o sapt asta a fost subiectul lor de discutie cu totiEvident ca rianna pupa si da cu mir burtica in fiecare seara si a zis ca noi nu ne vom atinge de bebe - e foarte dragastoasa cu toti copiii.

Supermami mi-am luat blugii de pe otto si frecvent iau de la ei si de pe bonprix.
Eu la ria am folosit pompa manuala de la avent - f buna.Eu am vandut tot finnd convinsa ca niciodata nu voi mai face un al doilea copil.Acum voi cumpara pompa electrica de la avent pt. ca ma durea f. tare mana de la cea manuala si am gasit pe ebay un set complet de la avent: sterilizator, incalzitor si pompa electrica - ma vor ajunge vreo 600 ron toate 3.

Aredwynn eu la rianna dispunand de timp (nu aveam servici si nici un copil) m-am documentat foarte bine pt. ca nu aveam prietene in jur cu copii si nici cunostinte cu copii.Asa ca netul a fost de baza , mi-am facut liste clare si acum ma voi baza pe ele.Am apelat la ele cu succes chiar si acum o luna cand am ajutat fina sa faca cumparaturile pt. finutza mica nascuta acum 2 sapt.
Eu o imbracam cu body , pantalon si pe deasupra cu o paturica subtire.Nu am vrut sa o fac sensibila si acum rar suporta invelita si nu ii tb. multe haine.
Ce mare e natalia - incep sa ne creasca puii.

Jd stai linistita.La rianna a binevoit la 6 luni jumatate sa ne arate ce e.Cumpara pe culori neutre , gen galben, verde, rosu

Dara76In cazul meu pompa a fost un succes pt. ca am avut foarte mult lapte- am avut din luna 8 de sarcina si a tb. sa port tampoane de san .Dadeam pe tampoane de san cat pe pampersii riannei.Pompa m-a ajutat sa scot laptele pt. ca erau prea plini sanii, sa las lapte daca vroiam sa evadez in oras cateva ore singura.Dar acum depinde de fiecare femeie cat lapte are.

Monna3 la alaptat efectiv instinctul isi spune cuvantul -si in cazul tau si in cazul copilului.Eu cam de pe la 8 luni am inceput sa-mi masez sfarcurile cu garmastan ca sa nu fac rani.E una din cele mai mari bucurii pe care le poate trai o femeie - sa-si hraneasca puiul care o tine cu manutele pe mami si se uita in ochii ei complet vulnerabili si dependenti de mami

Oana felicitari pentru rezultatul la amniocenteza.

Happylica lasa ca baietii nostri vor fi rasfatati de mai multe fetite

Trimit si revin

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si cu 17 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Amy , Dara cel mai bine va spune medicul.Dar la fel de adevarat e normal sa simtit anumite intepaturi pt. ca organismul incepe sa se pregateasca, sa se dilate.

Dara 76 eu am folosit un marsupiu la rianna dar nu prea mult pt. ca ma durea tare spatele.Acum nu voi mai cumpara nimic ci voi folosi doar carut pt. a-mi menaja spatele.Oricum marsupiul sau orice alternativa il folosesti putin : la inceput vreo 4 luni au coloana foarte delicata , apoi sunt destul de grei si nu e asa usor si curand fac un an si vor sa mearga

Eu vineri am reusit sa-mi iau blugi grosi de gravidutza si o salopeta groasa frumoasa - pt. fetele din iasi : de la clemance - au stand in siraj , magazin pe langa billa si un magazin de fabrica prin metalurgiei.Si m-am si incaltat ca eu aveam doar cizme elegante, ghete ioc.Asa ca am cautat ghete blanite scurte si gata aprovizionarea pt. sarcina.

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si cu 17 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Dara76, eu am un sling. Am pus-o pe Miruna de la 2 luni in el. As fi pus-o mai repde dar nu eram hotarata sa-l iau. Si acum, la 18 luni, este inca purtata in sling. Mai mult de tati, ca eu nu mai pot. Am avut in testare si un Marsupi Plus-tot un SSC, de origine romaneasca- si mi-a placut fff mult. Manduca, boba mi se par destul de scumpe, dar cred ca dupa ce se naste bb2 as cumpara. S-o port pe Miruna in manduca in spate si pe bb2 in sling in fata.
Vroiam sa mai spun ca de la un ssc sunt mai rare sansele sa te doara spatele, deorece greutatea este preluata uniform si de solduri.
Este si un consultant babuwearing in buc ( nu stiu de unde esti tu).
Noapte buna

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

si eu am mai simtit intepaturi in partea dreapta jos si se ducea durerea pana in calcai. Azi iarasi am simtit o intepatura si parca o presiune in burta, ca si cum ai fi balonat. Dar trece repede.
In rest este bine...

kovacsc, eu am inteles ca asta cu dus pana in calcai e sciatica de sarcina, ar trebui sa apara mai incolo, se apasa pe un nerv

14+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Lorym, ma gandeam poate gasesc vreo manduca ceva second-hand, eu am purtat rucsaci cu centura la brau si stiu ce importanta e distribuirea greutatii, plus ca recunosc ca mi-e ca nu ma descurc cu alte tipuri.
Ai dreptate cu cizmele, si eu numai cu toc aveam, tre' sa gasesc ceva de iarna, nu prea ma pricep la fara toc. Cre' ca am niste bocanci de munte, dar nu merge sa merg oriunde cu ei :P

R. Cata, merci de info. Cu asta tip manduca sau cum ai zis tu marsupi plus (m.am uitat la o poza) asa poate o poarta si tati, cu sling m-as indoi.
Ne mai gandim, ca acum cu analizele de trombofilie...jale mare.

14+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput