Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Salut fetelor si ma bucur ca sunteti toate bine. De Marcella mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Niko, merci de raspuns. Mi-a zis d-ra ginecolog sa merg la dna dr hematolog Simona Avram. Sunt curioasa daca ajung la injectii sau nu. Deocamdata pana nu se pronunta hematologul, a zis sa iau acid folic, ca sa reduc homocisteina.

Amy, tu pentru ce problema exact? Merci de raspuns, da, luni fac programare la dna dr. Avram, am nimerit si eu sa aflu in week-end, m-am dus azi la synevo sa fac homocisteina si pisici, nu lucra laboratorul, recoltau numai alte analize, ma duc iar luni.

Mie mi se umfla un picior, tre' sa ajung si la Doppler venos, tot amortesc stand cu el in sus. Si ma lupt de 3 zile cu dureri ca si cum ma apasa uterul pe vezica urinara sau uretere sau ceva, junghiuri scurte, am luat un no-spa si a fost mai bine. Adica stiu cu mers des la toaleta in sarcina, dar acum parca e o presiune pe-acolo pe ceva si daca se aduna mai mult lichid, doare.

Chito, imi place teoria ta si merci de sfaturi :) O psiholoaga inteleapta pe care o stiu zice 'daca munca era asa buna, o luau boierii' - ma rog, nu ca n-ar munci mult tipa, dar ca sa nu ne blamam degeaba ca nu ne dam in vant...nu avem obligatia sa ne si placa :) - doar ca e utila asa, uneori, fara exagerare :)

Oana_pdv, felicitari pentru amnio!

Strumfy, te cred, asta cu sufocatul si imposibilitatea de a face sau spune ceva nu o doresc nici la dusmani (nush daca am dusmani, vorba vine), imi pare rau ca ai trecut prin asta.

Ralutzy, din ce am vazut, aia dubla e reprezentata, de fapt, de 2 pompe independente, ma mai documentez. Cand nu le folosesc pe amandoua, folosesc numai una si gata, asa am inteles eu. Merci ca mi-ai zis din experienta ta. Vorba lu' Sovietica, la al doilea e sanul rodat. E bine ca i-ai dat cat ai putut, sa-i transmiti enzimele si anticorpii. Sa vad acuma cu banii, in lumina noilor analize pentru trombofilie pe care trebuie sa le fac. Super draguta povestea cu baietelul tau si Laura :)

14+

*mutatie C677T homozigota a genei MTHFR*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara, eu nu am splina si trombocitele ies mai mari

Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

ralutzy_che am observat ca baieteii nostrii au cam aceeasi varsta, uite la mine s-a intamplat cam la fel cu surioara si a avut dreptate si tot asa inclusiv nume i-a gasit ( Kiara Andreea)! Eu zic sa mergi pe mana lui!! Pe la inceputul sarciniii cand am avut parte de niste caderi nervoase din cauza celor din jur care insistau cu -avortul- am consultat o psihologa si stii ca mi-a confirmat banuielile : se pare ca bebelusii pana in 2 ani au un al 6-lea simnt in a depista atat sarcina cat si sexul bebelusului din burtica! Cel putin la mine s-a potrivit aceasta teorie inclusiv de sarcina am aflat datorita lui! si de la inceput a zis ca-i surioara!
Multa sanatate la toti si o sarcina cat mai usoara iti doresc! Pupici

Va multumesc tuturor pt felicitari, eu am fost ff incordata si prinsa cu treburi si nu am apucat sa citesc postarile voastre ( a fost sotul plecat la un curs 1 saPT SI AM FOST SINGURA CU BEBE)1 sPER SA AM VREME IN NOAPTEA ASTA SA CITESC1 PUPICI TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

Oana sper si eu sa fie fetita, desi de obicei nu recunosc , adica spun ca fie ce-o fi numai sanatos sa fie. dar as fi tare fericita daca as avea si eu de pus agrafe si fundite in parul cuiva.si rozul a fost dintotdeauna culoarea mea preferata, pana si pt Alex am cumparat lucrusoare roz, ca tare mi-au placut. sa nu intelegeti gresit -nu genul de roz bombon cu paiete si alte zorzoane.
Dara ms de apreciere. bb are o varsta la care spune tot felul de lucruri, e tare hazliu, sunt toata ziua dupa el cu camera de filmat si tot nu reusesc sa surprind cele mai tari faze sau expresii.
incerc sa-l filmez zilnic ca tata e plecat, de obicei, si sa-l vada macar asa cate putin din fiecare zi.

Ralu, mami de Alex (25.11.2009) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Salut fetelor si ma bucur ca sunteti toate bine. De Marcella mai stie cineva ceva?

Marcella n-a mai intrat de ceva vreme. Sper ca e bine si nu intra pt ca e ocupata si nu din alte motive.

Monica, fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna dimineata! vai ce ati mai scris. f multa activitate.. am reusit sa citesc ceva din urma, insa nu tot. dupa ce postez acum revin unde am ramas.
eu voi naste prin cezariana se pare.. din cauza unor probleme .. si medicul meu nu vrea sa riste nimic. eu as fi ales natural cu apidurala. dar.. mai avem ceva drum de parcurs pana atunci.. si vom vedea cum evolueaza lucrurile.
noi am fost saptamana trecuta la eco.. la 18 saptamani. acum avem 19sapt si 2 zile vom avea o fetita cu fundite
vad ca la odiseea noastra predomina fetitele. mie imi era indiferent ce bebe e in burtica.. dar tati isi dorea mult baietel. a fost putin trist.. dar s-a obisnuit cu gandul ca va avea de data asta fetita

sa aveti o zi minunata azi.. si asteptam listuta actualizata!
voi v-ati gandit deja la nume? noi ne-am gandit la Alexia Elena. asta in conditiile in care si la 4D de la 22 sapt ramane cu codite

19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Oana, felicitari pentru rezultatele bune de la amnio! Sper si eu sa primesc reezultate la fel de bune... Multumesc fetelor care m-au incurajat inainte de amnio. Conteaza atat de mult!!! Pe mine ma doare inca burtica dupa amnio si iau no-spa si cam stau in pat. M-a durut destul de tare si cand mi-a bagat acul, si cand mi-a scos lichid amniotic. Si mi-a bagat acul de 2 ori ca prima data am tresarit putin de durere iar bebelina a inceput sa dea disperata din maini si din picioruse (voia saraca sa fuga si nu avea unde) si cred ca a atins acul lateral. Acul s-a infundat, cred ca a atins peretele uterului (sper ca nu altceva...) si a trebuit sa-l scoata si sa ma mai intepe o data, cand cunoscand ce urmeaza am stat mai relaxta chiar daca durea ca naiba!!!Acum urmeaza trei saptamni de asteptare grea... sper sa fie totul bine!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pdv

Am vesti buuune! Mi-a venit rezultatul de la amnio si bebelina mea e ok!
Nici nu stiam cat de stresata eram pana cand am aflat raspunsul! Sunt atat de fericita ca imi vine sa tzopai intr-una! Sper ca totul sa decurga bine de aici inainte si sa ne fereasca Cel de Sus de alte emotii!
Va multumesc tuturor de incurajari si sprijinul oferit! Pup toatte burticile!

Ma bucur mult ca totul e in regula! pana la urma a fost asa dupa cum ai simtit tu..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happylica, felicitari pentru fetita :) Lui tati o sa-i placa mai incolo, ca tatii cu fetele se inteleg bine :) Noi am vrea sa avem fetita, amandoi.

Oanace, imi pare rau ca a fost greu la amnio, tin pumnii pentru rezultat!

Sovietica, esti bine? Cum respiri? Ma gandeam aseara ca daca tu ai facut operatie orl in sarcina, nu e foarte relevant ca inca nu e bine, ca in sarcina apare rinita asta de sarcina, eu am stat cu nasul infundat mai tot timpul, noroc ca citisem ca se intampla si imi spunea si prietenele ca li s-a infundat nasul. Aseara am citit si cauza, ca se dilata capilarele de la hormoni si totul se inflameaza/congestioneaza. Bine, inteleg ca la tine e mai rau decat rinita de sarcina, dar cred ca trebuie sa vezi si dupa cum e. Am citit si de radiografii, ca de ex. se fac la nevoie si aia e. In cartea "What to expect when you're expecting" [La ce sa te astepti cand esti insarcinata].

14+

*mutatie C677T homozigota a genei MTHFR*

Mergi la inceput