Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Monna, trage un ochi pe LaLecheLeague. Cica sunt cei mai buni consilieri de alaptare si mi se pare ca trimit oameni acasa la cine e nevoie. Finn Constantine 15.10.2009 si ![]() |
multumesc mult
![](pupic.gif)
Monica, fericita
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Mai are cineva trombofilie? Mi-au venit acum niste analize si mi-a iesit genotipul homozigot la C677T (mutatia C677T a genei MTHFR), am incercat sa iau legatura cu doctora (mail, sms, din cauza orei) si astept sa vad ce zice, nu am idee daca trebuie sa fac ceva repede, gen tratament cu Aspenter, Clexane.
Maine ma duc sa fac homocisteina si alte alea. O sa dau o raita pe topicul fetelor cu trombofilie. :)
Am zis ca am 35 de ani, mama care face tromboflebite si pierdea sarcini la greu (eu sunt nascuta la 7 luni) si nu vreau sa pierd 2-3 sarcini ajunse in 6 luni ca sa fac analizele si le-am facut din proprie initiativa (ca adica astea se recomanda numai dupa 2-3 pierderi de sarcina). 14+
*mutatie C677T homozigota a genei MTHFR*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
citat din mesajul lui dara76 Mai are cineva trombofilie? Mi-au venit acum niste analize si mi-a iesit genotipul homozigot la C677T (mutatia C677T a genei MTHFR), am incercat sa iau legatura cu doctora (mail, sms, din cauza orei) si astept sa vad ce zice, nu am idee daca trebuie sa fac ceva repede, gen tratament cu Aspenter, Clexane. Maine ma duc sa fac homocisteina si alte alea. O sa dau o raita pe topicul fetelor cu trombofilie. :) Am zis ca am 35 de ani, mama care face tromboflebite si pierdea sarcini la greu (eu sunt nascuta la 7 luni) si nu vreau sa pierd 2-3 sarcini ajunse in 6 luni ca sa fac analizele si le-am facut din proprie initiativa (ca adica astea se recomanda numai dupa 2-3 pierderi de sarcina). ![]() *mutatie C677T homozigota a genei MTHFR* |
Vezi la topicul gravidutelor cu trombofilie. Din cate am citit si eu pe aici pe forum trebuie tratament.
Monica, fericita
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Dara fortza si sanatatea fie cu tine!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin: dpn 21 Apr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikoniko/nikoniko.jpg)
nikoniko spune:
citat din mesajul lui dara76 Mai are cineva trombofilie? Mi-au venit acum niste analize si mi-a iesit genotipul homozigot la C677T (mutatia C677T a genei MTHFR), am incercat sa iau legatura cu doctora (mail, sms, din cauza orei) si astept sa vad ce zice, nu am idee daca trebuie sa fac ceva repede, gen tratament cu Aspenter, Clexane. Maine ma duc sa fac homocisteina si alte alea. O sa dau o raita pe topicul fetelor cu trombofilie. :) Am zis ca am 35 de ani, mama care face tromboflebite si pierdea sarcini la greu (eu sunt nascuta la 7 luni) si nu vreau sa pierd 2-3 sarcini ajunse in 6 luni ca sa fac analizele si le-am facut din proprie initiativa (ca adica astea se recomanda numai dupa 2-3 pierderi de sarcina). ![]() *mutatie C677T homozigota a genei MTHFR* |
In primul rand, pup all the girls arround
Dara, eu am aceeasi mutatie ca si tine, si, DA, trebuie tratament, avand in vedere si varsta.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergi urgent la Fundeni la dr Uscatescu (o gasesti de dimineata acolo).
Tratamentul meu este urmatorul: femibion-1cps/zi, magneB6-2cps/zi,coenzima q10-1cps/zi, acid folic-5mg/zi,aspenter -1la 2 zile,vit e-1/zi,vit C-1gr/zi, omega3-1g/zi si innohep 0,35 ml/injectabil. Tratamentul eu l-am inceput inaintea procedurii de fertilizare in vitro (pt ca sarcina mea este obtinuta in urma unui fiv), iar in decembrie voi implini 40 de ani. Daca te pot ajuta cu alte informatii, just ask me
![](icon_smile.gif)
Niko,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
MTHFR C677 Homozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Strumfy LA MULTI ANI
Dara, vb cu dr cat mai repede sa incepi trata,entul. Si eu fac Clexane sau Fraxiparine, e acelasi lucru. Eu am facut dinainte de sarcina tot la fiv si cred ca o sa fac toata sarcina. In schimb de 2 luni fac la mana si am facut niste galme de nu mai intra niciun ac. Inainte le faceam la burta dar nici acolo n-au mai mers o perioada. Asta e... pentru bebe...suportam!
J.D, mie rozul nu-mi place deloc, dar stii de ce? ca toate hainutele de fetite nu sunt doar roz ci pana nu pun ei 200 de paiete de prost gust pe hainute nu e treaba ok.Rozul discret e frumusel dar nu ce vad eu in unele magazine...
Doamne, am o durere de cap de cand am racit atunci... parca nu mai trece!
Multumesc Bunului Dumnezeu!15+
![](images/user_woman.png)
dia_bi spune:
neatza fetelor cine vine la o cafeluta mica
eu servesc una mica si apoi prin casa cu curatenie ca e urat afara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kovacsc/kovacsc.jpg)
kovacsc spune:
citat din mesajul lui dia_bi neatza fetelor cine vine la o cafeluta mica eu servesc una mica si apoi prin casa cu curatenie ca e urat afara DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006) ![]() |
La noi la Brasov este frumos deocamdata dar tot curatenie mi am propus sa fac.
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
dia_bi spune:
sambata e zi de curatenie la noi asa ca musai ca in timpul sapt nu apuca ca sunt la lucru
o zi faina va doresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Vad ca de ieri de cand am plecat de la munca am ajuns la hainute si alaptat .. recunosc ca eu am fost cu Bu speriata de moarte cu alaptatul dar cu multa rabdare si cu ajutorul sotului am reusit- desi doar sanul stang producea lapte ...dreptul doar 30 de ml la o mulgere .. am avut intai o pompa manuala un cosmar si apoi una electrica ieftina de la primii pasi o placere
Bu a refuzat sa suga din san pe motiv de fite.... dar iubea biberonul asa ca m-am muls si a papat la biberou... si da CAND NU AM AVUT SUFICIENT a papat supliment de lapte praf si a fost ok.. ii era indiferent al meu ..praf atata timp cat venea din bibe .
Hainute am cumparat si am acceptat si primite ... fara stres... la fel voi face si acum .. si patutul si caruciorul e primit
Tot ce pot sa formulez ca si concluzie cel putin cele micute 0-3 luni evitati lucrurile care nu sunt in nasturi sau capse pozitionate pe fata sau spate .... nu puneti mana pe nimic care o sa va chinuie la imbracat ... cel putin Bu nu era mare amator de imbracat dezbracat asa ca eram ca in misiune imposibila... si dc trebuia sa ii trag ceva peste cap... adios amigos.. se punea pe plans... mare stres ... si eu si sotu ne intrebat cat de tampiti sa fii sa fabrici haine atta de incomode la imbracat... ganditi-va ca bebei nu-si tin bine capul la inceput ... Bu desi era un fenomen si si l-a tinut de la 2-3 saptamani tot era stresat... si acum am haine neimbracate din motive practice pe care nu le-am dat nici prietenelor... nu le urasc ... le iubesc si ce am aflat eu de hard way nu e nevoie sa afle si ele
Monna clar nu ai prurit .. o sa stii cand il ai ... o sa semeni cu un caine puricos... asa spunea sotul despre mine ... ma scarpinam peste tot ...nu rezistam si pace
J.D. nu fi trista ca nu se arata strengarul baietel/fetita... eu cu Bu am respins sa stiu ce este si am cumparat culori neutre ... galben.. verde.. albastru... mov.. oranj... maro si am primit si lucruri roz ca le-a purtat cu placere ... e doar o culoare nu o declaratie de credinta... si Clar Bu avea preferinte pentru hainute... detesta catulitele si se frichinea pana le scotea .. era extrem de amuzant... o facea intentionat .
Dia_bi eu am noroc cu sotul din dotare el mai face curat in timpul saptamani si in weekend ne relaxam... am devenit extrem de relaxati in privinta curateniei...nimic nu e murdar ..nimic nu e luna .. si traim foarte bine asa.. am avut ani de frecat si pt asta o invinuiesc doar pe mama care m-a stresat suficient incat sa cred ca e esential sa nu se gaseasca o scama ... dar multumesc sotului urs care NEVER EVER nu mi-a zis curatenia sau mancarea ca ar fi un must .. mancam ce avem .. curatam cand putem .. rest nu are legatura cu noi... el vrea o sotie nu o menajera .... asa ca ce poate face el face ce pot face eu fac ... ce nu se face ... naspa ghinion de nesansa
Sovietica imi pare rau de faptul ca nu poti respira bine .. si mie mi se infunda nasul ... si cand racesc ma simt mizerabil dc nu pot respira... dar tu zi de zi... e un cosmar... migrenele sunt prietenele mele ... le fac de la tensiunea scazuta pe care o am... NICI O ZI FARA MIGRENA
Kovacsc la noi in Ploiesti e mohorat si trist .. si stau in paturica ... mama ar fi oripilata sa stie ca irosesc timpu si nu frec podeaua
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +16