oligoastenoteratozoospermie 14
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
Pai, atunci, multa iubire in aceste 3 luni si poate scapati de inseminari sau fiv-uri! Hai ca tre' sa mai faca lumea si copii pe cale naturala!
Intrebare de la o uituca:
Barbatul e musai sa ia vitamina E pana la ovulatia sotiei daca se poate obtine o sarcina pe cale naturala, sau si daca nu e vreo sansa de sarcina d-asta, ca pe vremea bunicilor?
Zau daca-mi mai amintesc cum se lua! Parca nu era vreo restrictie decat la gravide, nu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
aristico, eu stiu ca barbatii pot lua vitamina e doar din ziua 1 de cm a femeii pana in ziua 10 a aceluiasi cm ...
aristica spune:
mai tannoo25...de unde vine 25?
Pai uite de ce a aparut dilema asta la mine:
Daca eu as avea trompe normale, ar fi normal ca el sa opreasca vitamina E in ziua 10, ca ar putea avea loc o sarcina naturala
Dar daca nu se poate si nu se poate sa raman io gravida, el de ce sa opreasca vitamina E?
Nu mai gasesc reteta de la Mihalca, ca acolo scria cum se ia vitamina asta si eu am uitat complet cum i-am dat-o.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bog76 spune:
Multumim, multumim!
Si eu va doresc tuturor sa vi se implineasca dorintele.
Multi inainte Tannoo, tinerelule!
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bog76 Multi inainte Tannoo, tinerelule! |
merci, merci ...ce n-as da sa am doar 25 de ani ...
aristica spune:
Auuuuu 25!
samira33 spune:
pun pariu ca n-ai mai vrea sa ai 25 de ani....pentru ca asta ar insemna ca ai mai avea multi ani de asteptat pana la intalnirea cu Bogdanel
hello
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna