Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Kora imi pare rau ca puiul mare e bolnavior.. sa se faca repede bine,..
Ce barbat puternic e Dimitris

Ionela... hai mami, facem galerie

May.. sunt curioasa de protectis.. eu tot oscilam si oscilez.. insa dupa cum vad nu o sa mai avem nevoie, sper sa treaca repede si la voi..
Citeam zilele trecute in cartea sotilor Capraru ca 500 g in tr-o luna ( in primele 3 ) e buna , atata timp cat bb e vioi, uda scutece si papa.. voi de la scadere sau nastere aveti + 500?

Eu incerc sa imi fac programari la dr si la ofta am gasit abia la sf lui ian

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Iti multumesc Ionela pentru sfaturi, e a doua oara cand renunt la a-i da LP fetei datorita tie. Ieri am tinut-o mai toata ziua la an, a mancat cam din jum in jum de ora,mi-a adus sotul mancare si apa in pa ca eu am stat numai cu ea in brate, dupa baita de seara desigur ca am avut iar circ cu multe urlete la san insa intr-un final a papat, la 8 seara dormea si s-a mai trezit la 1. Azi vad ca pana acum nu mai cere asa des...

sei fetita ta sigur a fost agitata si nervoasa din cauza vaccinului, acum cum se mai simte?

zubi

marina chiar ca esti mama eroina, eu una ma gandesc deseori la cum te descurci tu cu doi, eu abia ma descurc cu unul...

Lali ce frumos povestesti tu acolo de cum se joaca ai tai copilasi, ma bucur ca esti linistita, relaxata la surioara ta

may imi pare rau ca bebelina ta are colici, la noi s-au mai linistit de cateva zile dar am avut momente urate pana atunci, cam cum povestesti tu...si pitica mea s-a invatat in brate, de patut nu mai spun, ca e doar de decor, ii tinem acolo jucariile ca ea doarme numai in pat. mai nou intinde o mana de control sa vada daca mai sunt langa ea, daca nu sunt e de rau, se trezeste direct urland...

Lena poate aveti noroc si scapati de colici..eu am crezut ca Mariuca nu va face, insa la aproape 3 saptamani au lovit-o si pe ea, desi mancam fix aceleasi lucruri ca inainte..

Dbunny felicitari pentru productia de laptic. Chiar, la noi s-o gasi lapte fara lactoza?

Kora, imi pare rau ca Iannis e bolnavior, sper sa se simta mai bine cat mai repede . Felicitari pentru modul frumos in care creste bebe Dimitris

Ionela eu bag niste motate de control, nu cred ca mai ai mult

Hai Ionela!!! Hai bebe Tudor!!

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mikka. Asa ma bucur ca iti iese sa nu-i dai LP. E posibil sa nu fi trecut inca puseul, dar pare sa fie pe "gata"

Asta cvu nu mai e mult pana nasc... habar n-am... dar dincolo de 39+ eu .nu stiu sa numar, asa ca e nasol rau daca depasesc 27.10

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna ziua mamici, ce mai faceti? scuzati absenta dar dupa nastere m-am "blocat" total si am uitat parola de pe forum si nu ma puteam loga; insa am dat de carnetelul meu magic si acolo aveam scrise datele si am reusit sa intru; despre bb al meu, avem luat in prima luna 1 kg si ceva, suntem super inalt, avem si colicei dar nu ff durerosi, nu dormim ff ok, suntem ff flamand, am sta 24 din 24 cu tata lui mami in gurita, si facem scandal cand ne pune mama in patut, vrem la mami in pat in rest crestem bine si frumos, si ne stresam ptr vaccinul ce urmeaza sa-l facem acusi; eu sunt la pamant cu dieta, nu mai stiu ce sa mananc, din fructe doar banane mananc, si obs ca nu are nimic, beau si o cafeluta dim, insa as manca dulciuri cu sacul, si stiu ca nu am voie, dar asa imi cere organismul am citit despre bebeii vostri, toti sunt niste scumpi din ce povestiti, sunt alaturi in special de helena si vreau sa-i transmit ca e de apreciat, avand in vedere prin ce trece; capul sus draga mea, dumnezeu iti va indruma pasii va pup pe toate si revin cat de curand
si sa bagam si niste motate ptr ionela, de incurajare hai ionela, mult curaj si nastere usoara

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci fetele.
de la scadere are +460 gr, dar oricum ea a scazut doar 40 de grame.
acum are 4120 gr si s-a nascut cu 3700 gr si iesita din maternitate conform lor cu 3660 gr.
scutecele sunt ude, vioaie e.
azi noapte a fost mult mai linistita.
ma refer la perioada de somn, ca in perioada de colici, adica 20-24 e cu urlete.
dar noaptea n-=a mai fost asa agitata. presupun ca din cauza ca am mancat eu mai usor.
problema e ca nu mai sct laptic ca lumea ca nah, nu mai mananc ca lumea...
dar o sa introduc usor usor alimente sa vad cum reactioneaza.
macar noaptea sa nu mai fie agitata.
de mancat mananca si 8 mese pe zi.
noaptea de 2 ori cate o tzatzica, in rest cate tzatzica si biba de 60-70 ml cu ce ma mulg.
ii mai dam si doar biba cand dorm eu cu ce ma mulg si mananca iar 110-120
nasul inca il mai are fonfanit dar nu-i mai ies mucuti cu aspiratorul. miercuri mergem la control si o intreb pe dr de ce.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hai ionela

mikka, da, si la mine patutul a ajuns de decor. noi tot incercam sa o punem in el, dar se trezeste dupa 10-15 min si urla...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

asta voiam sa stiu si eu. cresterea trebuie sa fie calculata de la scadearea fiziologia sau de la greutatea de la nastere?

Ionela, ce mai faci? nu nasti?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

neatsa!

May, la Dimitris functioneaza Gripe Baby Water ptr durerile de burtica.

fetelor, de bine ce m-am bucurat ieri ca Dimitris e bine, de azi noapte la fiecare masa varsa:( dar asa serios, nu doar da afara un pic de lapte cand eructeaza :( o astept pe dr sa vina sa-l vada.

si ce as mai
.....

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Oana.. de la scadere se calculeaza...

Eu acu cateva h i-am dat bonnisan la pitik in speranta ca ne va ajuta la digestie, de atunci plange intr-un hal de sunt speriata ca nu stiu ce are.. SI SA MAI IMI ZICA CINEVA sa ii dau pilulu ca ma impusc..
Mai mult ii tresare (relexul moro) caca ochii mari si urla..
offfff
Si azi a varsat si e vreo 4 h de am schimbat-o toata

si am zis ca azi nu a dormit deloc, insa suge la max 2 h..?

Mergi la inceput

Lena .. mi-ai dat odata un site cu puseele de crestere f util.. il mai ai oare?

Mergi la inceput